PhD Amino Support 180 tablete

5060119297031

  • Conține 8 aminoacizi esențiali
  • Conține L-Leucină, L-izoleucină și L-Valină
  • Susține metabolismul proteinelor*
  • Ajută la reducerea oboselii și a epuizării fizice*
  • 60 porții per ambalaj

Mai multe detalii

Specificații

Cantitate 180 tablete
Brand PhD


90,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

PhD Amino Support

Există două tipuri de aminoacizi: esențiali și non-esențiali. Aminoacizii esențiali nu pot fi sintetizați de către corp, deci trebuie obținuți din alimentație. Tabletele PhD Amino Support conțin 8 aminoacizi esențiali, inclusiv cei 3 aminoacizi cu catena ramificată (BCAA), care sunt adesea folosiți ca parte a oricărui plan nutrițional sportiv. Împreună cu acești aminoacizi importanți, PhD a inclus și vitamina B6, ce furnizează o varietate de beneficii pentru sănătate*.

*Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a metabolismului proteinelor și al glicogenului, la funcționarea normală a sistemului nervos, la reducerea oboselii și a epuizării fizice și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Beneficii

PhD Amino Support poate contribui la menținerea sănătății sistemului nervos și a sistemului imunitar, poate contribui la reducerea oboselii și a epuizării, precum și la susținerea metabolismului proteinelor și al glicogenului.

Cui se adreseaza tabletele de aminoacizi PhD Amino Support?

Celor care practică o varietate de activități ce implică forță și putere împreună cu anduranță și rezistență. Indivizilor ce se pregătesc de sau trec printr-un proces de slăbire. Atleților de anduranță și rezistență pentru folosirea în timpul și după exerciții. Bărbaților și femeilor care merg frecvent la sală. Orice atlet care caută să suplimenteze o dietă cu conținut ridicat de proteine cu acești aminoacizi esențiali.

Cum să utilizați?

Luați 3 tablete de 2 ori pe zi împreună cu alimente pentru a crește aportul de proteine.

PhD Amino Support potate fi luat oricând în timpul zilei, însă este de preferat să fie consumat împreună cu mesele principale pentru mărirea spectrului de aminoacizi al acelei mese în special.

Informații nutritionale

Valori nutriționale

Per servire 

(3 tablete)

VNR%**

(3 tablete)

L-leucină

1000mg

 

L-valină

444mg

 

L-lizină

444mg

 

L-fenilalanină

378mg

 

L-treonină

312mg

 

L-izoleucină

177mg

 

L-histidină

144mg

 

L-metionină

99mg

 

Vitamina B6

0.6mg

42.9%

**Valoarea de referință conform cu ordinul 1069/2007.

Ingrediente: L-leucină; L-valină; monoclorhidrat de L-lizină; L-fenilalanină; L-treonină; L-izoleucină; L-histidină; L-metionină; Vitamina B6 (piridoxină); agent de incărcare (difosfat dihidrat de calciu); antiaglomeranți (stearat de magneziu, dioxid de siliciu).

Recenzii

Scrie o recenzie

PhD Amino Support 180 tablete

PhD Amino Support 180 tablete

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie