Arginină IronMaxx Simplex 1600

4260196299428!

L-arginina este singurul precursor al oxidului nitric. Arginina Simplex 1600 este un produs foarte concentrat, cu peste 4500 mg de l-arginina per portie, sub forma de capsule XXL(tricaps)

- Arginina Simplex 1600, 300tricaps
- Peste 4500mg de arginina pe servire
- percursor al oxidului nitric

Mai multe detalii

Specificații

Cantitate 300 capsule
Brand IronMaxx
Utilizare Înainte de efort


150,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

Arginină Simplex 1600 IronMaxx

L-Arginina este un aminoacid izolat pentru prima dată din plantele tinere de lupin, în anul 1886, fiind prezentă în toate proteinele din regnul vegetal și animal. Pentru reglarea metabolismului proteinic, arginina joacă un rol cheie deoarece este implicată în depozitarea și excreția azotului.
Arginina există sub două forme: L-Arginină și D-Arginină, dar cea mai compatibilă cu organismul nostru este L-Arginina. Este considerată un aminoacid neesențial, deoarece poate fi sintetizată de către organism. Excepție fac doar noii născuți, al căror organism nu este capabil să producă arginină, sursa acestora fiind hrana.
L-Arginina este un precursor al oxidului nitric și altor metaboliți, o componentă a colagenului, enzimelor și hormonilor, a lichidului seminal, a pielii și țesuturilor conjunctive. L-Arginina este un aminoacid necesar în sinteza proteinelor, colagenului, în creșterea și dezvoltarea organismului, dezvoltarea masei musculare, reducerea țesutului adipos, procesele de cicatrizare s.a. În bolile de ficat (ciroza), aportul de Arginină are rezultate foarte bune. Are proprietăți antioxidante și contribuie la îndepartarea toxinelor, ajută la detoxificarea ficatului. Astfel, reduce acumularea de amoniac și lactază plasmică, produși în urma efortului fizic.

L-Arginina inhibă formarea agregatelor plachetare și poate, de asemenea, să mențină tensiunea arterială.
În ultimul timp, s-a pus un mare accent pe administrarea argininei la sportivi. Peste 50 de cercetări științifice confirmă că L-Arginina are rol în creșterea normală. De aceea, se preferă administrarea argininei sportivilor, pentru dezvoltarea și fortificarea țesutului muscular.


Ingrediente active per capsulă: Clorhidrat de L-Arginină 1500 mg din care L-Arginină 1245 mg

Alte ingrediente: gelatină din vită (capsulă); antiaglomerant - stearat de magneziu.......q.s.
Poate conține urme de gluten, lactoză, ouă și soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, până la 3 capsule pe zi în funcție de necesități.

Recenzii

Scrie o recenzie

Arginină IronMaxx Simplex 1600

Arginină IronMaxx Simplex 1600

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie