Grenade BCAA 8:1:1

5060221201520

  • Capsule de aminoacizi cu catenă ramificată: L-Leucină, L-Izoleucină și L-Valină
  • Stimulează sinteza proteinelor înainte și după exercițiile fizice pentru a susține recuperarea
  • Ingrediente conținute într-un raport special formulat 8:1:1
  • 150 de capsule per recipient (30 de porții a câte 5 capsule)

Mai multe detalii

Specificații

Cantitate 150 capsule
Brand Grenade
Utilizare Înainte, după și în timpul efortului


120,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

Grenade BCAA 8:1:1

Grenade BCAA are o rație de 8:1:1. Termenul de BCAA se referă la cei 3 aminoacizi: Leucină, Izoleucină și Valină, aceștia fiind fiind considerați aminoacizi esențiali și nu pot fi sintetizați în corp. Grenade BCAA au un conținut suplimentar de Leucină adăugat pentru a crea rația puternică de 8:1:1. Leucina este adesea recunoscută drept principalul aminoacid cu catenă ramificată și a fost demonstrată capacitatea acesteia de activare a căii mTOR (Mechanistic Target of Rapamycin – proces chimic la nivelul celulelor) prin care este indusă sinteza proteinelor musculare.

Maximizarea creșterii musculare se bazează pe stabilirea unor fundații solide și pe îndeplinirea sarcinilor de bază. Aminoacizii sunt blocurile din care se construiesc moleculele proteinelor influențând creștere musculară în diferite moduri, cei mai importanți dintre aceștia fiind aminoacizii cu lanț ramificat (BCAA – Branched Chain Amino Acids). Grenade BCAA a fost conceput pentru toate tipurile de atleți care urmăresc maximizarea performanțelor și a capacității de refacere.

Beneficii

Produsele ce conțin aminoacizi cu catenă ramificată au de regulă o rație standard BCAA de 2:1:1. Grenade BCAA are o rație enormă de 8:1:1 pentru a incorpora o cantitate mare de leucină. Leucina este probabil singurul și cel mai important aminoacid pentru culturiști și atleții care se bazează pe putere. Acest aminoacid, chiar și în cantități mici, poate efectiv să stimuleze procesul de dezvoltare musculară. Niciun singur alt aminoacid în formă proprie (fără a fi combinat) nu are această proprietate.

De asemenea, studiile au arătat că prin adăugarea unei cantități suplimentare de leucină în proteine se poate spori intensitatea sintezei proteinelor (procesul prin care sunt construiți mușchii).

*Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

În zilele de antrenament: consumați o porție (5 capsule) cu apă, cu 30 de minute înaintea începerii exercițiilor fizice. Pentru rezultate maxime, o porție adițională poate fi consumată după terminarea antrenamentelor. În zilele în care nu vă antrenați: consumați o porție (5 capsule) cu apă când vă treziți.

Nu consumați mai mult 2 porții (10 capsule) pe zi.

Recomandare avansată de utilizare

Pentru maximizarea beneficiilor vă recomandăm combinarea Grenade BCAA cu alte produse din gama Grenade. Astfel:

Pre-workout: .50 CALIBRE®

Consumați o porție de BCAA cu o porție de pre-workout Grenade .50 CALIBRE pentru a vă încărca mușchii.

Post-workout: HYDRA 6TM

Consumați o porție de BCAA cu o porție de proteine Grenade Hydra6 pentru o refacere optimă și pentru a vă îmbunătății sinteza proteinelor.

Informații nutritionale

Profil BCAA Per porție 5g
L-Leucină 2400mg
L-Izoleucină 300mg
L-Valină 300mg

Ingrediente: Aminoacizi: L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină; Agent de îngroșare (Stearat de Magneziu), Capsule de Gelatină (Gelatină, Colorant: Dioxid de Titan).

Nu conține gluten, cereale, organisme modificate genetic.

Recenzii

Scrie o recenzie

Grenade BCAA 8:1:1

Grenade BCAA 8:1:1

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie