OstroVit BCAA Shot 80ml

5902232619355

OstroVit BCAA shot este un supliment alimentar lichid cu îndulcitor. Această băutură necarbonatată conține BCAA în raport 2:1:1 (L-leucină: L-valină: L-izoleucină) cu o cantitate totală de 4g aminoacizi per 80 ml. OstroVit BCAA shot este conceput pentru persoanele care doresc să crească eficient rezistența musculară în timpul antrenamentelor grele, să își mențină silueta, să își mărească energia și să prevină catabolismul muscular.

  • 1 shot de 80ml vă oferă o porție
  • 4g aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) per shot
  • Aromă plăcută de fructe (lămâie, lime și cireșe)
  • Ușor de folosit

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fructe
Cantitate 80ml
Brand OstroVit


5,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre Ostrovit BCAA shot 80ml 

Aminoacizii cu lanț ramificat, adesea înâlniți sub denumirea de BCAA, sunt: leucina, valina și izoleucina. Acești compuși au primit acest nume datorită lanțului lateral extins în structura lor chimică. Aceștia aparțin grupului de aminoacizi exogeni și sunt esențiali în dieta noastră deoarece corpul uman nu este capabil să îi sintetizeze singur. Aceștia sunt un element de nelipsit în procesul de sinteză a proteinelor, iar peste 30% din mușchii noștri sunt formați din BCAA. Fără îndoială, aportul de BCAA din dieta noastră este fundamental, nu numai pentru sănătate, ci și pentru procesul de construcție musculară, pentru refacerea după antrenamentele grele și pentru reducerea grăsimii corporale.

Proprietăți Ostrovit BCAA shot

  • Ajută la creșterea rezistenței musculare

  • În timpul utilizării BCAA, lipoliza este crescută, adică o oxidare crescută a acizilor grași - un supliment ideal pentru reducerea grăsimii corporale

  • Suplimentele pe bază de BCAA reduc oboseala fizică și mentală după antrenament

  • Multe studii evidențiază rolul benefic al BCAA în activitatea anti-catabolică (pentru a contracara descompunerea proteinelor din țesutul muscular)

  • Folosind BCAA ca sursă de energie puteți preveni epuizarea glicogenului muscular

Cum să utilizați

Consumați un shot (80ml) pe zi. A se consuma în maxim 24 ore de la deschidere. Agitați flaconul înainte de utilizare.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos si nu sunt destinate sa diagnosticheze, sa previna, sa trateze sau sa vindece nicio boala. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Informații nutritionale

Valori specifice  per porție 80ml
L-leucină 2000mg
L-izoleucină 1000mg
L-valină 1000mg

Ingrediente: Apă, L-leucină, L-izoleucină, L-valină, acid - acid citric; regulator de aciditate - citrat trisodic; îndulcitor - sucraloză; conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu; aromă naturală și alte arome.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit BCAA Shot 80ml

OstroVit BCAA Shot 80ml

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie