SiS BCAA Perform Ananas 255g

5025324001699!

Băutură pe bază de aminoacizi și vitamine cu aromă de ananas ce contribuie la menținerea masei musculare și la reducerea stării de oboseală sau epuizare fizică după efort

  • 6g BCAA per porție (3g Leucină, 1.5 Izoleucină și 1.5g Valină)
  • Conținut suplimentar de 5g L-Glutamină și 1.5g L-Arginină
  • Vitamina B6, B9 și B12
  • Potrivit pentru Vegani
  • Conține 17 porții (cupă inclusă în recipient)

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ananas
Cantitate 250g
Brand Science in Sport


110,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS BCAA Perform Ananas

SiS BCAA Perform reprezintă unul din cele mai noi produse din gama Science in Sport, fiind o metodă convenabilă pentru menținerea masei musculare. Acesta conține 6g BCAA (3g Leucină, 1.5 Izoleucină și 1.5g Valină) într-un raport de 2:1:1 și un conținut suplimentar de 5g L-Glutamină și 1.5g L-Arginină. În plus, conținutul de vitamine B poate contribui la reducerea stării de oboseală sau epuizare fizică, făcând acest produs ideal pentru a fi consumat înainte, în timpul sau după terminarea antrenamentelor/ exercițiilor fizice.

Ce sunt BCAA?

Termenul de BCAA (branch-chained-amino-acids – aminoacizi cu catenă ramificată) se referă la 3 aminoacizi esențiali (leucină, izoleucină și valină); se numesc esențiali deoarce nu pot fi produși în organism și, ca atare, trebuie obținuți prin alimentație. Aceștia au o importanță aparte deoarce activează (în special leucina) procesul de sinteză a proteinelor musculare și contribuie la crearea noilor structuri de proteină musculară formate în timpul de refacere după efort. Acești aminoacizi constituie aproximativ o treime (1/3) din proteinele din mușchii corpului, contribuind astfel la creșterea masei musculare. Ca atare, BCAA sunt folosiți și ca sursă de energie în timpul efortului/antrenamentelor de anudranță, în mod special în timpul celor cu o intensitate crescută sau atunci când aportul de carbohidrați este limitat.

Ce este L-Glutamina?

L-Glutamina este cel mai abundent aminoacid non-esențial ce se găsește în țesuturile musculare. În cazul eforturilor intense și îndelungate, rezervele de glutamină din sânge cât și cele stocate la nivel muscular pot fi epuizate în procesul de refacere. Așadar, suplimentarea cu glutamină înainte și după efort poate îmbunătăți funcția musculară, imună și intestinală.

Ce este L-Arginina?

L-Arginina este un aminoacid non-esențial ce poate ajuta la creșterea fluxului sanguin muscular pentru a permite livrarea unei cantități mai mari de nutrienți către mușchii aflați în lucru.

*SiS BCAA Perform este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/bcaa-perform

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Amestecați o porție de 15g pudră (2 cupe)  în cel mult 500ml apă.

SiS BCAA Perform este ideal de utilizat în timpul antrenamentelor/exercițiilor întrucât furnizează suportul necesar de aminoacizi pentru organism dar poate fi consumat și înainte/după efort/pe parcursul zilei.

Informații nutritionale

Valori Specifice Per porție (15g) Per 100g
Energie 264kJ/62kcal 1763kJ/416kcal
Grăsimi 0.8g 5.5g
din care saturate 0.0g 0.8g
Carbohidrați 1.0g 6.9g
din care zaharuri 0.0g 0g
Proteine 12g 83g
Sodiu 0.0g 0.0g
Vitamine și Minerale (%DZR)
Vitamina B6 0.5mg (36% DZR) 3.3mg (236% DZR)
Vitamina B9 50mcg (25% DZR) 333mcg (167% DZR)
Vitamina B12 0.25mcg (10% DZR) 1.66mcg (66% DZR)
BCAA 6.0g 40g
– L-Leucină 3.0g 20g
– L-Izoleucină 1.5g 10g
– L-Valină 1.5g 10g
L-Glutamină 5g 33.3g
L-Arginină 1.5g 10g

Ingrediente: Aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) (Leucină, Izoleucină, Valină) (40%), L-Glutamină (33%), Clorhidrat de L-Arginină (10%), Arome Naturale, Acid (acid citric), Emulgatori (Lecitină din SoiaLecitină de floarea-soarelui), Îndulcitori (Sucraloză), Colorant Natural (Beta-Caroten), Mix de Vitamina B (Clorhidrat de Piridoxină, Acid Folic, Cianocobalamină).

Pentru alergeni vedeți ingredientele scrise cu bold.

Potrivit pentru Vegani.

Recenzii

Nota 
14-05-2020

Recomand!

O refacere excelenta !

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS BCAA Perform Ananas 255g

SiS BCAA Perform Ananas 255g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie