Applied Nutrition Beta Alanină 1500 120 capsule

634158541131

- 10%

-10%

Applied Nutrition Beta Alanină 1500 120 capsule

Beta Alanina este unul dintre cei 20 de aminoacizi necesari în sinteza proteinelor. Aminoacizii sunt elementele constitutive ale proteinelor, iar Beta Alanina este un aminoacid neesențial și singurul beta-aminoacid natural.

  • 60 porții per flacon
  • Certificata Halal
  • Testat pentru sportivit
  • Singurul beta-aminoacid natural
  • Amino acid neesențial
  • Capsule vegetale

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 120 capsule
Brand Applied Nutrition


120,00 Lei cu TVA

108,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre Applied Nutrition Beta Alanine 1500 120 capsule

Beta alanina este unul dintre cei 20 de aminoacizi necesari în sinteza proteinelor. Aminoacizii sunt elementele constitutive ale proteinelor, iar Beta Alanina este un aminoacid neesențial și singurul beta-aminoacid natural.

Beta alanina este prescursor al carnosinei și are rol de îmbunătățire a rezistenței musculară la efort. Astfel, vă permite să efectuați repetări suplimentare în timpul antrenamentului de forță. Este perfectă și pentru persoanele care practică sporturi de anduranță sau forță în regim de rezistență.

Cum să utilizați?

Consumați 2 capsule de două ori pe zi în primele 4 săptămâni, iar apoi 2 capsule o dată pe zi.

Atenționări

Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele suplimentului. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate și echilibrate. A se păstra la 2-25°C într-un loc uscat. Protejați de lumina soarelui și de îngheț. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Testat pentru sportvi - GMP

Fiecare ingredient din cadrul acestui lot este supus unei examinări și testări riguroase pentru substanțe interzise înainte de producție, în cadrul unui program monitorizat. Produsele finale sunt apoi supuse unor teste aleatorii la un laborator acreditat ISO 17025 pentru a oferi cel mai înalt nivel de asigurare că sunt mai sigure pentru utilizarea de către sportivi.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție 2 capsule

Beta alanină

1500mg

Ingrediente: beta-alanină; agenți de încărcare: fosfat dicalcic, celuloză microcristalină; învelișul capsulei: hidroxipropil metilceluloză.

Recenzii

Scrie o recenzie

Applied Nutrition Beta Alanină 1500 120 capsule

Applied Nutrition Beta Alanină 1500 120 capsule

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie