Grenade Creatină Monohidrată 250g

5060221201537!

- 20% Grenade Creatină Monohidrată 250g

Creatină Monohidrată Pură 100%

  • Îmbunătățește performanțele fizice și puterea
  • Unul dintre suplimentele amplu cercetate și studiate
  • Fară aromă – ideală pentru combinarea cu alte produse
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*
  • 100 de porții per recipient

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 250g
Brand Grenade


55,00 Lei cu TVA

44,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Grenade Creatină Monohidrată

Creatina Monohidrată este unul dintre cele mai amplu studiate suplimente disponibile și este recunoscută pentru creșterea puterii, a capacității de refacere, a capacității anaerobice și a masei musculare slabe. Cu o cercetare atât de amplă la bază, creatina este esențială pentru atleții care vor să își îmbunătățească performanța în timpul exercițiilor de intensitate ridicată, masa musculară și capacitatea de recuperare fizică.

Creatina este o moleculă produsă în mod natural în corp și se găsește și în alimente (creatina este o componentă naturală ce se găsește în carne, în special în carnea roșie). Deși ea însuși nu este un aminoacid, creatina este produsă în corp din următorii aminoacizi: glicină, arginină și metionină. Acest proces are loc la nivelul ficatului, rinichilor și pancreasului. Aproximativ 40% din totalul de creatină produs în organism este creatină sub formă libera, iar restul de 60% este creatină fosfat. În mod normal, un om obișnuit, procesează 2 grame de creatină pe zi.

Această creatină monohidrată de la Grenade are o puritate de 99% fără material de umplutură adăugat sau agenți de îngroșare, fiind absorbită cu ușurință de către organism.

Beneficii 

Creatina ajută la regenerarea rapidă (resinteza) a adenozin trifosfatului (ATP). ATP-ul reprezintă sursa de energie a corpului, însă, rezervele sunt limitate și este necesară resintetizarea continuă a ATP-ului, ce poate dura mult timp. Atunci când ATP-ul dintr-o celulă musculară este epuizat, acea celulă nu se mai poate contracta. Există mai multe metode prin care organismul își reface rezervele de ATP, însă cea mai rapidă metodă, în lipsa oxigenului, este creatina fosfat. Prin creșterea cantității de creatină se accelerează regenerarea ATP, ce rezultă în mod direct în eliberarea și punerea la dispoziție a unei cantități mai mare de energie.

Pe scurt, creatina îmbunătățește capacitatea mușchilor de a-și păstra forța în timpul antrenamentelor intense. Aceste perioade sunt însă scurte din cauza capacității limitate a celulelor de a stoca creatină.

*Această informație poate fi verificată aici: http://informed-sport.com/supplement-search/grenade/creatine

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Pentru a vedea toate tipurile de creatină, apăsați pe următorul link: https://highenergy.ro/aminoacizi/creatina/

Cum să utilizați

În faza de încărcare a mușchilor, consumați o porție (1 cupă de 5g) cu una dintre mesele principale (masa de dimineață, de prânz sau de seară) sau înainte de culcare timp de 4-5 zile pentru a vă satura mușchii cu creatină. În faza de întreținere a mușchilor, consumați o porție (1 cupă de 5g) cu una dintre mesele principale sau imediat după terminarea antrenamentelor împreună cu shake-ul proteic. O cupă de 5g se dizolvă în 250ml apă.

Nu consumați mai mult de 4 porții (4 cupe/20g) pe zi.

Recomandare avansată de utilizare

Creatina Grenade este lipsită de aromă, fiind ideală pentru combinarea cu alte produse în vederea maximizării beneficiilor. Astfel:

Pe parcursul zilei: DEFEND.

Amestecați o porție de creatină cu o porție de Grenade Defend BCAA pentru a vă încărca mușchii.

Post-workout: HYDRA 6TM

Consumați o porție de creatină cu o porție de proteine Grenade Hydra6 pentru a vă îmbunătății timpul de refacere.

Informații nutritionale

Profil Creatină Per porție 5g
100% Creatină Monohidrată 5g

Ingrediente: 100% Creatină Monohidrată

Potrivit pentru vegetarieni si vegani. Nu conține gluten, cereale, organisme modificate genetic.

Recenzii

Nota 
22-04-2019

Foarte buna

Fara gust, exact ce trebuie, calitate foarte buna, cei de la Grenade sunt foarte buni.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

Grenade Creatină Monohidrată 250g

Grenade Creatină Monohidrată 250g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie