SiS Creatină Monohidrată Fără Aromă 400g

5025324001729

- 11% SiS Creatină Monohidrată Fără Aromă 400g
  • Fiecare porție conține 5g de creatină monohidrată de înaltă calitate

  • Fără aromă

  • Se amestecă și se dizolvă cu ușurință

  • Produs testat și acreditat anti-doping prin programul Informed-Sport

  • Conține 80 de porții per recipient

  • Potrivit pentru vegani

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 400g
Brand Science in Sport


85,00 Lei cu TVA

75,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Creatină Monohidrată Fără Aromă 400g

SiS Creatină Monohidrată este unul dintre produsele nou lansate și oferă o modalitate convenabilă de îmbunătățire a performanței fizice. Poate fi combinată cu apă, poate fi adăugată în  shake-ul proteic sau în băutura de refacere post efort. Absorbția creatinei la nivel muscular este intensificată de prezența insulinei și de contracțiile musculare, de aceea ar trebui consumată împreună cu alimente sau imediat după antrenament în combinație cu produsele noastre specifice pentru refacerea musculară după efort (Băuturi de refacere, Shake-uri proteice).

Produsul conține creatină monohidrată de înaltă calitate, fiind demonstrat în numeroase studii științifice că  aceasta îmbunătățește performanța fizică în seriile succesive de exerciții intense, de scurtă durată.

Beneficii

Creatina monohidrată este un compus natural și neesențial, fiind obținută din alimentație sau sintetizată la nivelul ficatului și rinichilor. După sintetizare, creatina este stocată predominant în mușchi acolo unde există și în formă fosforilată, cunoscută sub denumirea de fosfocreatină. Cantitatea de creatină consumată în alimentația obișnuită nu este suficientă pentru a îmbunătăți depozitele de creatină musculară și de fosfocreatină. Prin urmare, sportivii folosesc frecvent suplimentele cu creatină monohidrată.

Creatina este unul dintre cele mai utilizate suplimente pentru sportivi. Este demonstrat faptul că un aport zilnic de 5g de creatină monohidrată după faza de încărcare contribuie la creșterea performanței fizice în seriile succesive de exerciții de scurtă durată și intense.

Care este rolul creatinei monohidrate?

Fosfocreatina este utilizată pentru furnizarea energiei în timpul exercițiilor intense, fiind descompusă prin intremediul creatinkinazei, pentru a transfera molecule de fosfat către ADP (adenozin difosfat) în vederea producerii de ATP (adenozin trifosfat). Ritmul de producere a energiei (adică ATP) prin acest sistem energetic este mult mai rapid decât cel oferit de metabolismul oxidativ al carbohidraților și grăsimilor. Ca atare, acest sistem este foarte activ în timpul sprinturilor și al activităților intense (exerciții de forță și de putere). Prin suplimentarea cu creatină monohidrată poate fi mărită concentrația rezervei de fosfocreatină din mușchi și, ca atare, peformanța în timpul exercițiilor de maximă intensitate poate fi îmbunătățită prin creșterea puterii disponibile pentru mișcări singulare sau repetate.

SiS Creatină Monohidrată este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/creatine-powder.

Cum să utilizați

Recomandare de utilizare:

În faza inițială – faza de încărcare („loading phase”) consumați  4x5g (20g) pe zi timp de 5 zile consecutiv, continuând după aceea cu 3-5g pe zi.

Adăugați o cupă (5g) în apă sau în shake-ul proteic/băutura de refacere și consumați după terminarea efortului.

Întrebări frecvente

  • Poate avea efecte secundare?

Efectele secundare raportate pot include retenția de apă (care determină creșterea în greutate prin reținerea apei). În unele cazuri, rar, au fost raportate tulburări gastorintestinale la unii indivizi.

  • Pot să folosesc zilnic?

Da, adăugați o cupă în apă sau în shake-ul proteic și consumați. Utilizați de 1-2 ori pe zi.

Consumați mai întâi o doză de 20g (4x5g pe zi cu alimente și/sau după exerciții) timp de 5 zile, urmată de 3-5g pe zi după aceea ca doză de întreținere.

  • Sunt un atlet de anduranță, consumul de creatină îmi poate dăuna?

Consumul de creatină monohidrată poate contribui la creșterea forței în timpul exercițiilor cu intensitate ridicată simple sau repetate, ceea ce poate contribui și la îmbunătățirea rezistenței. Ca atare, suplimentele cu creatină pot fi utilizate atât înainte de competiții cât și în timpul antrenamentelor pentru a maximiza intensitatea absolută a antrenamentelor.

  • Câte cupe trebuie consumate per porție?

1 cupă va furniza o porție = 5g de creatină monohidrată.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție (5g)

Per 100g

Energie

0kj/0kcal

0kj/0kcal

Grăsimi

0g

0g

-din care saturate

0g

0g

Carbohidrați

0g

0g

-din care zaharuri

0g

0g

Proteine

0g

0g

Sare

0g

0g

Creatină monohidrată

5g

100g

Ingrediente: creatină monohidrată (100%).

Poate conține urme de cereale (gluten), ouă, lapte, soia sau sulfiți. 

Recenzii

Scrie o recenzie

SiS Creatină Monohidrată Fără Aromă 400g

SiS Creatină Monohidrată Fără Aromă 400g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie