Grenade Glutamină 500g

5060221201490

- 15% Grenade Glutamină 500g

L-Glutamină Pură 100%

  • Aminoacid natural
  • Grad de calitate foarte înalt
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*
  • 100 de porții per recipient

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 500g
Brand Grenade
Utilizare Înainte și după efort


135,00 Lei cu TVA

114,75 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Grenade Glutamină

L-Glutamina este cel mai abundent aminoacid din corpul uman. Reprezintă peste 60% din aminoacizii liberi din scheletul muscular, ceea ce înseamnă că este foarte concentrată în țesutul muscular. După terminarea exercițiilor intense, nivelurile de Glutamină se reduc considerabil (cu până la 50%). Suplimentarea cantității de L-Glutamină este obligatorie pentru orice atlet serios care practică antrenamente fizice.

Beneficii

L-Glutamina are un număr de beneficii ce îmbunătățesc creșterea musculară, performanța și capacitatea de refacere:

  1. Primul rol este legat de sănătatea mușchilor, L-Glutamina minimizând epuizarea musculară și îmbunătățind metabolismul proteinelor. Abilitatea anticatabolică a L-Glutaminei de a prevenii epuizarea musculară este benefică în mod special celor care țin o dietă pentru eliminarea grăsimii și doresc să își păstreze masa musculară.

  2. L-Glutamina este un compus eficient pentru imunitatea corpului. Având în vedere că sursa preferată de combustibil a sistemului imunitar o constituie L-Glutamina și că nivelurile de L-Glutamină scad cu până la 50% după eforturile intense, suplimentarea aportului este obligatorie pentru obținerea peformanței musculare optime.

  3. L-Glutamina este crucială pentru menținerea sănătății intestinale. Pentru oricine dorește creșterea masei musculare, slăbirea în greutate sau îmbunătățirea performanțelor, sănătatea intestinală este primordială. Puteți consuma toate suplimentele disponibile și să aveți o alimentație corectă, dar dacă acestea nu sunt absorbite corespunzător la nivelul intestinelor, atunci rezultatele vor fi limitate.

*Această informație poate fi verificată aici: http://informed-sport.com/supplement-search/grenade/glutamine

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

În zilele de antrenament: consumați o porție (aprox. o cupă de 5g) dizolvată în 250ml apă cu 30 de minute înainte să începeți exercițiile, o porție imediat după antrenament și o porție înainte de culcare. În zilele fără antrenament: consumați o porție (aprox. o cupă de 5g) dizolvată in 250ml apă când vă treziți, o porție pe parcursul zilei și o porție înainte de culcare.

Nu consumați mai mult de 3 porții (3 cupe/15g) pe zi.

Recomandare avansată de utilizare

Glutamina Grenade este lipsită de aromă, fiind ideală pentru combinarea cu alte produse în vederea maximizării beneficiilor. Astfel:

Pre-workout: .50 CALIBRE®

Amestecați o porție de glutamină cu o porție de pre workout Grenade .50 CALIBRE pentru a vă încărca mușchii.

Post-workout: HYDRA 6TM

Consumați o porție de glutamină cu o porție de proteine Grenade Hydra6 pentru o refacere optimă și refacerea rezervelor epuizate de glutamină.

Informații nutritionale

Profil L-Glutamină Per porție 5g
100% L-Glutamină pură produsă prin proces de fermentație  

5g

Ingrediente: 100% L-Glutamină pură produsă prin proces de fermentație

Potrivit pentru vegetarieni și vegani. Nu conține gluten, cereale, organisme modificate genetic.

Recenzii

Scrie o recenzie

Grenade Glutamină 500g

Grenade Glutamină 500g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie