SiS L-Glutamină 400g

5025324001736

  • Fiecare porție conține de 5g de L-Glutamină de calitate superioară
  • Fără aromă
  • Se dizolvă ușor în apă, suc sau într-un shake proteic
  • Potrivit pentru vegetarieni. Nu conține gluten
  • Produs testat și acreditat anti-doping prin programul Informed-Sport
  • Conține 80 de porții per recipient

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 400g
Brand Science in Sport


110,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS L-Glutamină

SiS L-Glutamina este unul dintre cele mai noi produse din gama Science in Sport. L-Glutamina poate îmbunătăți refacerea post efort și poate susține imunitatea și sănătatea intestinală. Dizolvați în apă, suc sau într-un shake și consumați înainte sau după efort.

Acest produs conține 100% L-Glutamină pură, fiind ideal pentru orice sportiv care este implicat într-un program de antrenament pe termen lung.

Fiecare proție conține 5 grame de L-Glutamină.

Beneficii

L-Glutamina este cel mai abundent aminoacid neesențial la nivelul țesutului muscular. În timpul eforturilor intense și de durată, rezervele de glutamină din mușchi și sânge se pot epuiza și pot rămâne în cantități reduse în perioada de refacere de după antrenament. De asemenea, glutamina este o sursă importantă de energie pentru celulele ce alcătuiesc țesutul intestinal și celulele sistemului imunitar. Suplimentarea cu glutamină ajută la refacerea post efort a rezervelor diminuate de glutamină. Așadar, suplimentarea cu glutamină atât înainte cât și după efort poate îmbunătăți funcția musculară (prin susținerea refacerii după efort), imuniatea și sănătatea intestinală.

Există efecte adverse ale suplimentării cu glutamină?

Din datele existente, nu există niciun fel de efecte adverse ale suplimentării cu L-Glutamină. Nu depășiți doza zilnică recomandată (maximum 3 porții pe zi).

Este necesar consumul zilnic?

L-glutamina se găsește în mod natural în alimentele bogate în proteine. Poate fi utilizată atât în zilele de repaus cât și în zilele cu antrenamente, fiind în mod special benefică atunci când este consumată pre și post efort.

Sunt un sportiv de anduranță, o să mă ajute suplimentarea cu glutamină?

Antrenamentele intense și de durată pot duce la epuizarea rezervelor de l-glutamină din sânge și din plasmă. Suplimentarea cu acest aminoacid poate susține refacerea funcției musculare după efort.

SiS L-Glutamină este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://www.informed-sport.com/supplement-search/science-sport/l-glutamine

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție (5g) Per 100g
Energie 0kj/0kcal 0kj/0kcal
Grăsimi 0g 0g
-din care saturate 0g 0g
Carbohidrați 0g 0g
-din care zaharuri 0g 0g
Proteine 0g 0g
Sare 0g 0g
L-Glutamină 5g 100g

IngredienteL-Glutamină (100%).

Potrivit pentru vegetarieni, celiaci. Nu conține gluten, grâu, nuci, lapte, lactoză.

Recenzii

Scrie o recenzie

SiS L-Glutamină 400g

SiS L-Glutamină 400g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie