Cutie 20 Fiole Olimp L-Carnitină Extreme Shot Portocale 3000mg

HE1068

  • Fiecare fiolă conține o doză generoasă de 3000mg de L-Carnitină
  • Conținut adăugat de Vitamina B6 (2.8mg/fiolă) pentru rezultate superioare
  • Ritmul și eficiența absorbției sunt îmbunătățite prin utilizarea tehnologiei inovatoare Liquid Technology
  • O cutie conține 20 de fiole de 25ml

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Portocale
Cantitate Cutie
Brand Olimp
Scop Slăbire și tonifiere


140,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

Fiole Olimp L-Carnitină Extreme Shot

Fiolele cu L-Carnitină de la Olimp sunt concepute astfel încât să vă îmbogățească dieta cu una dintre cele mai mari cantități de L-Carnitină disponibile pe piață – 3000mg în fiecare fiolă – la care este adăugat un conținut suplimentar de vitamina B6. Acest produs a fost creat pe baza unei tehnologii inovatoare (Liquid Technology) pentru a îmbunătății ritmul și eficiența cu care sunt absorbite ingredientele active pe care le conține.

Toate aceste beneficii sunt incluse într-o fiolă de 25ml ce vă garantează ușurința folosirii și posibilitatea de a fi consumată oricând doriți.

Cum funcționează Olimp L-Carnitine 3000 Extreme Shot?

L-Carnitina este unul din elementele cheie ale etapei finale de descompunere a grăsimilor. Prin intermediul acesteia, acizii grași liberi sunt transportați în locul în care are loc oxidarea lor finală (în mitocondrii), proces prin care se eliberează energia acumulată de aceștia. Astfel, capacitatea de efort a corpului se mărește semnificativ. Oxidarea eficientă a acizilor grași liberi garantează că aceștia nu vor fi depozitați sub formă de trigliceride, cu alte cuvinte nu vor crește volumul țesutului gras. În plus, vitamina B6, care se găsește într-o serie de enzime implicate în procesele de conversie metabolică, participă direct la metabolismul carbohidraților (producerea și descompunerea glicogenului muscular) și cel al grăsimilor, intensificând și mai mult generarea de energie. Vitamina B6 este crucială pentru producerea hemoglobinei și, prin participarea acesteia la producerea anticorpilor, îmbunătățește imunitatea organismului.

Care sunt beneficiile acestui produs?

Efectul L-Carnitinei este întârit prin conținutul adăugat de vitamina B6, maximizând astfel randamentul proceselor de generare a energiei în timpul eforturilor fizice intense. Utilizarea unei formule lichide cu ajutorul tehnologiei Liquid Technology crește viteza de absorbție a ingredientelor. Utilizarea unei fiole cu l-carnitină lichidă permite absorbția instantanee a acesteia și a vitaminei B6 în fluxul sanguin, fără întârzierea caracteristică tabletelor sau capsulelor. Olimp L-Carnitine 3000 Extreme Shot surprinde nu numai cu eficiența, dar și cu aromele delicioase – cireșe și portocale.

Pe lângă toate acestea, fiola în care vine acest produs vă permite să transportați și să consumați cu ușurință l-carnitina în orice moment doriți, fară a mai fi necesar să luați mai multe capsule/tablete.

Cum să utilizați

Consumați o jumătate de fiolă (12.5ml) de 2 ori pe zi, cu aproximativ 30 minute înainte de masă sau înaintea exercițiilor fizice.

Agitați înainte de utilizare. Nu depășiți doza zinlică recomandată. Nu este recomandat minorilor, gravidelor sau femeilor care alaptează.

Informații nutritionale

Valori specifice 1/2 Fiolă 1 Fiolă
L-Carnitină 1500mg 3000mg
Vitamina B6 1.4mg (100%*) 2.8mg (200%*)

* Valoarea nutrițională de referință se bazează pe o dietă de 2000 de calorii.

Ingredienteapă, 12% l-carnitină, regulator de aciditate – acid citric; arome, îndulcitori – sucraloză, acesulfam K; conservanți – E 200, Vitamina B6 – Clorhidrat de Piridoxină, Colorant – Caroten.

Recenzii

Nota 
01-08-2020

????????

Iau jumatate de fiola inainte de antrenament. Gustul de portocala e putin artificial, dar te obisnuiesti rapid. Imi place extrem de mult faptul ca fiind fiole efectul este imediat, nu mai trebuie asteptat ca la tablete.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

Cutie 20 Fiole Olimp L-Carnitină Extreme Shot Portocale 3000mg

Cutie 20 Fiole Olimp L-Carnitină Extreme Shot Portocale 3000mg

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie