SiS L-Carnitină 500mg - 90 Tablete Masticabile cu Aromă de Portocale

5025324004577

  • 1g L-Carnitină per porție
  • Ajută la arderea grăsimilor pentru producerea de energie
  • Conține 90 tablete masticabile cu aromă de portocale (45 de porții)
  • Consumați 4-6 comprimate masticabile pe zi
  • Produs testat și acreditat anti-doping prin programul Informed-Sport
  • Potrivit pentru vegani, vegetarieni, celiaci
  • Nu conține nuci, lactoză sau soia

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Portocale
Cantitate 90 tablete
Brand Science in Sport


75,00 Lei

În stoc


Informații

L-Carnitina este un aminoacid produs în mod natural în organism prin combinarea aminoacizilor lizină și metionină sau este obținut prin alimentație (predominant în carnea roșie dar și în lactate) și este depozitată preponderent la nivelul mușchilor. Este considerată a fi un nutrient esențial deoarece este posibil să nu obținem suficientă prin alimentație sau prin producția proprie a corpului.

Beneficii

Principalul rol al L-Carnitinei în organism este implicarea acesteia în funcția mitocondriilor. Aceasta ajută la transportul acizilor grași în mitocondrii pentru a fi apoi folosiți în producția de energie. În combinație cu exercițiile fizice, suplimentarea cu L-Carnitină induce schimbări în interiorul celulei ce pot genera oxidarea grăsimilor.

SiS L-Carnitină conține l-tartrat de l-carnitină, această formă fiind cel mai frecvent asociată cu o performanță fizică îmbunătățită și cu o rată rapidă de absorbție.

SiS L-Carnitină este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://www.informed-sport.com/supplement-search/science-sport/l-carnitine

Doza recomandată: consumați 4-6 comprimate masticabile pe zi. Consumați 3 tablete cu 15 minute înainte de exerciții fizice.

Informații nutritionale

Informații nutriționale

Per porție (2 tablete)

L-carnitină

1g

Ingrediente: L-Carnitină L-tartrat; îndulcitor (sorbitol); agenți de îngroșare (maltodextrină, celuloză microcristalină, carbonat de calciu); regulator de aciditate (bicarbonat de sodiu); aromă; agent antiaglomerant (stearat de magneziu); îndulcitor (sucraloză); agenți antianglomerant (acid stearic, siliciu); colorant (extract de turmeric).

Recenzii

Scrie o recenzie

SiS L-Carnitină 500mg - 90 Tablete Masticabile cu Aromă de Portocale

SiS L-Carnitină 500mg - 90 Tablete Masticabile cu Aromă de Portocale

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie