Cutie 24 Shoturi OstroVit Fat Burner Extreme Shot 80ml

CUTIE33903477

- 10%

-10%

Cutie 24 Shot-uri OstroVit Fat Burner Extreme Shot 80 ml

OstroVit Fat Burner Extreme Shot este un supliment alimentar ușor de utilizat, conceput pentru toți cei care încearcă în mod activ să slăbească. Datorită combinației de până la 11 ingrediente active care sprijină reducerea țesutului gras, acest shot nu numai că are efect asupra kilogramelor în plus, dar vă oferă și energie înainte de antrenament și susține regenerarea țesuturilor și a musculaturii după efortul fizic. Dacă urmați o dietă pentru a obține un corp mai slab, încercați acest shot înainte de antrenament pentru a deveni mai energici și motivați să acționați!

 • bogat în ingrediente care stimulează arderea grăsimilor: l-carnitină, cafeină, colină, beta-alanină, acid pantotenic

 • concentrații bogate

 • susține refacerea după efort
 • conține 2 porții per shot

 • aromă plăcută de cireșe și portocale

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Cireșe
Cantitate Cutie
Brand OstroVit


156,00 Lei cu TVA

140,40 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Pentru cine este conceput OstroVit Fat Burner Extreme Shot? 

OstroVit Fat Burner Extreme Shot este destinat tuturor persoanelor care doresc un ajutor în procesul obținerii unui corp mai slab și tonifiat. Un complex de 11 ingrediente active și sinergice asigură un suport activ pentru arderea grăsimilor corporale și susține refacerea după antrenament.

OstroVit Fat Burner Extreme Shot este potrivit pentru dumneavoastră dacă:

 • urmați o dietă cu deficit caloric

 • doriți să slăbiți

 • aveți nevoie de un surplus de energie în timpul antrenamentului

 • doriți să construiți masă musculară mai eficient

Principalele proprietăți ale OstroVit Fat Burner Extreme Shot:

Datorită unei formule concentrate cu un complex de ingrediente active care susțin reducerea țesutului gras, OstroVit Fat Burner Extreme Shot va fi o alegere perfectă înainte de antrenament. Principalele caracteristici ale acestui produs sunt:

Compoziție bogată - combinație bine gândită de ingrediente care vă sprijină în orice etapă a antrenamentului - vă vor oferi putere, vă vor îmbunătăți concentrarea și motivația și vă vor ajuta să vă intrați în formă rapid!

Suport activ pentru arderea grăsimilor - OstroVit Fat Burner este bogat într-o serie de ingrediente responsabile de susținerea reducerii țesuturilor grase: beta-alanină, L-carnitină, cofeină, colină și acid pantotenic.

Formă convenabilă – Un shot cu aromă plăcută de cireșe și portocale este o variantă perfectă pentru toți cei care acordă prioritate confortului

Ingrediente active

 • Beta-Alanina - vă ajută să construiți masă musculară și să reduceți concentrația de acid lactic la nivel muscular după antrenament

 • Cofeina - are proprietăți stimulente și ajută la concentrare

 • L-Arginina - susține sistemul vascular și reglează tensiunea arterială. Poate favoriza regenerarea țesuturilor și creșterea musculară

 • L-Carnitina - contribuie la arderea grăsimilor corporale

 • Bitartrat de Colină - îmbunătățește funcționarea ficatului și susține procesul de slăbire. Poate îmbunătăți concentrarea

 • Glucuronolactona - prezintă proprietăți antioxidante; crește metabolismul

 • Vitamina B6 - sprijină transformarea glucidelor și a grăsimilor;participă la producția de serotonină și adrenalină

 • Niacina - asigură buna funcționare a creierului și ajută la reglarea nivelului hormonilor

 • Riboflavina - asigură funcționarea corectă a sistemului nervos. Poate regla nivelul serotoninei și al dopaminei

 • Acid pantotenic - participă la sinteza colesterolului și a acizilor grași. Susține funcționarea corectă a sistemului nervos și permite regenerarea mai rapidă a țesuturilor

Cum să utilizați

Consumați o porție - 40ml (jumătate de shot) o dată pe zi înainte de antrenament.

Porții per flacon: 2

Porția de servire: 40ml

Aportul de beta-alanină de peste 800 mg poate provoca reacții adverse (furnicături, amorțeală). Este recomandat să consumați o singură porție de 800 mg cu o pauză de cel puțin 3 ore între porțiile individuale ale produsului. Produsul este destinat persoanelor cu activitate fizică crescută. Nu depășiți 3 porții în timpul zilei. Sedimentarea este un fenomen natural. Agitați înainte de utilizare. Odată deschis, depozitați la frigider și consumați în maximum 48 de ore.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să inlocuiasca o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemana și vederea copiilor mici. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează.

Informații nutritionale

Valori specifice  per porție 40ml  %VNR*     
Beta-alanină 800mg
Cafeină 50mg
L-arginină 750mg
L-carnitină 1000mg
Bitartrat de colină 244mg
din care colină 100mg
Glucuronolactonă 250mg
Vitamina B6 0.7mg 50%
Niacină 7.5mg 47%
Riboflavină 5mg 357%
Acid pantotenic 5mg 84%
Biotină 12.5mcg 25%

*Valoarea Nutritionala de Referinta Cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: apă; suc de mere din concentrat de suc de mere (20%); L-carnitină; L-arginină; acidifiant: acid citric; beta-alanină; glucuronolactonă; bitartrat de colină; cafeină; arome; îndulcitori: acesulfam de potasiu, sucraloză, neotam; conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu; maltodextrină; clorhidrat de piridoxină(vitamina B6); nicotinamidă (niacină); riboflavină (vitamina B2); D-pantotenat de calciu (acid pantotenic); D-biotină (biotină).

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutie 24 Shoturi OstroVit Fat Burner Extreme Shot 80ml

Cutie 24 Shoturi OstroVit Fat Burner Extreme Shot 80ml

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie