Grenade Black Ops 100 caps

5060221201018

Grenade Black Ops este un produs de elită pentru controlul greutății dezvoltat de echipa de cercetare și dezvoltare multiplu premiată a Grenade®, având un efect stimulator unic care poate îmbunătăți atât performanța fizică cât și psihică

  • Stimulent cu efect precis – ideal pentru antrenamentele HIIT (antrenamente pe intervale de intensitate crescută)
  • Poate declanșa metabolismul grăsimilor pentru obținerea energiei necesare
  • Susține capacitatea de concentrare și o intensitate crescută în timpul antrenamentelor
  • 50 de porții per ambalaj (100 capsule)

Mai multe detalii

Specificații

Cantitate 100 capsule
Brand Grenade
Scop Slăbire și tonifiere


180,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Grenade Black Ops 100 capsule

Grenade Black Ops este un supliment de top pentru controlul greutății dezvoltat de echipa de cercetare și dezvoltare multiplu premiată a Grenade®, având un efect stimulator unic care poate îmbunătăți atât performanța fizică cât și cea psihică.

Conceput predominant pentru bărbați, Grenade Balck Ops are un efect de durată mai scurtă decât originalul Grenade Thermo Detonator, ceea ce îl face ideal pentru sesiunile de antrenament HIIT (antrenamente pe intervale de intensitate crescută) și pentru antrenamentele de după-amiză târziu sau de la începutul serii. Conceput în colaborare cu trupele de forță specializate ale SUA (US Special Ops Forces), Grenade Black Ops furnizează un efect stimulant controlat și precis.

Acest produs, susținut prin cercetări, este ideal pentru furnizarea unei cantități exacte de energie, cu durată medie, fară a cauza efecte adverse prelungite, precum cele care apar la utilizarea majortității suplimentelor pentru arderea grăsimilor sau a pre-workouturilor. De ce să vă simțiți încordați, tensionați și agitați timp de câteva ore după ce vă luați produsul de ardere a grăsimilor? De ce să nu consumați un supliment cu cantități precise care să vă furnizeze energia necesară și să vă ofere efectul dorit de mobilizare a grăsimilor fără a vă cauza efecte adverse nedorite? Ei bine, cu ajutorul Grenade Black Ops puteți avea rezultatele dorite, fără a vă face griji în privința consecințelor utilizării.

Beneficii

Atunci când încercați să rezolvați o problemă complexă precum eliminarea grăsimii corporale inestetice, nu puteți aborda soluția dintr-un singur punct de vedere. Corpul se adaptează constant schimbărilor prin una sau două căi metabolice. De aceea trebuie să priviți toate aspectele acestei probleme, întocmai cum a făcut și echipa de cercetare și dezvoltare Grenade® când a conceput produsul Black Ops.

Atunci când creezi un produs de elită la nivel mondial pentru arderea grăsimilor, primul pas este mobilizarea grăsimilor din celulele grase. Acest fapt este susținut de cafeină – un ingredient obligatoriu în toate produsele de acest tip. Apoi, pentru a asigura că grăsimile sunt eliminate (și nu sunt depozitate înapoi în celulele grase), trebuie crescută rata metabolică și rata de oxidare a grăsimilor. Aici intervine ceaiul verde, ce a fost demonstrat prin studii clinice că are capacitatea de a-i ajuta pe cei care țin o dietă să scape de centimetrii în plus și să își mărească rata metabolică de repaus. Apoi intervine extractul de ardei iute, care întărește efectul ceaiului verde în procesul de maximizare a gradului de oxidare.

Ulterior, mai sunt de îndeplinit două condiții, fără de care pur și simplu nu veți arde cantitatea maximă de grăsimi – trebuie să influențați hormonii și transmițătorii chimici corespunzători. Acesta este momentul în care intervin algele verzi-albastre și extractul de cacao. Algele verzi-albastre conțin acizi grași esențiali și fenilferină. Acizii grași esențiali sunt asociați cu o masă scăzută a grăsimii corporale, iar feniferina este conoscută pentru stimularea hormonului primar de ardere a grăsimilor numit norepinefrină. Acum aveți de partea dumneavoastră principalii transmițători ai corpului – hormonii.

În cele din urmă, cireașa de pe tort o reprezintă efectul extractului de cacao asupra oxidului nitric. Majoritatea cunoscătorilor știu că oxidul nitric este un vasodilatator și un stimulator înainte de antrenament, dar s-a dovedit că este implicat și în metabolismul grăsimilor, iar în cazul în care este blocat, se oprește practic utilizarea grăsimilor pentru energie în organism.

DISCLAIMER: Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Luați 2 capsule cu apă dimineața pe stomacul gol. Luați 2 capsule cu apă cu 30 de minute înainte de a servi masa de prânz. Pentru a vă stabili toleranța pentru acest produs, consumați 1 capsulă de 2 ori pe zi pentru primele 7 zile. Pentru un antrenament exploziv, luați 2 capsule înainte de a începe exercițiile fizice. Beți minimum 8 pahare de apă pe zi.

Nu consumați mai mult de 4 capsule (2 porții) pe zi.

Informații nutritionale

Conținut Per porție (2 capsule) % Doza zilnică recomandată
Nicină (Acid Nicotinic) 10mg 63%
Vitamina B6: Piridoxină 5mg 357%
Crom 20mcg 50%
Cafeină Micro-Incapsulată (1,3,7-trimetilxantină) 275mg
Taurină

(2-aminoetilsulfonic acid)

275mg
Ardei iute (Capsicum Annuum) 250mg
Colină 220mg
Ceai Verde (Epigalocatechină, Galat de Epigalocatechină, Galat, Epicatechine)  

100mg

Cacao Theobroma (50% flavanoli) 100mg
Alge Verzi-Albastre (Aphanizomenon flos-aquae)  

20mg

Bioperină

(1- piperolipiperidina)

5mg

Valoarea nutrițională de referință se bazează pe o dietă de 2000 de calorii.

Ingrediente: Cafeină Micro-Incapsulată, Taurină, Ardei iute, Colină, Ceai Verde, Cacao Theobroma, Alge Verzi-Albastre, Niacină, Bioperină, Vitamina B6, Crom, Celuloză Microcristalină, Agent de Îngroșare (Stearat de Magneziu), Caspule de Gelatină (Apă purificată, Coloranți: Albastru Strălucitor, Roșu de Sfeclă), Dioxid de Titan.

Acest produs nu este potrivit pentru vegetarieni.

Recenzii

Nota 
14-07-2020

Perfectiunea!

Foarte multumit,mult mai bun decat grenade thermo,cu o dieta bine pusa la punct acest produs isi arata adevaratul potential!

Nota 
22-04-2019

Spectaculos efect!

Spectaculos efect! Spike maxim de energie și luciditate. Mi-e frica sa scriu cu ce le-as compara :)) atât zic: am renunțat complet la cafea și alte energizante.

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

Grenade Black Ops 100 caps

Grenade Black Ops 100 caps

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie