Grenade Thermo Detonator Stim Free 80 caps

5060221201803

- 10% Grenade Thermo Detonator Stim Free

Supliment inovator pentru controlul greutății, fără stimulenți, ce utilizează tehnologia pantentată Dual Release® (o capsulă internă inclusă într-o altă capsulă) concepută pentru a elibera ingredientele active în corp astfel încât să se obțină rezultate maxime

  • Formulă inovatoare, de ultimă oră, fără stimulenți
  • Tehnologie patentată Dual Release®
  • Ideal pentru cei care țin dietă și urmează un program de antrenament
  • 40 de porții per ambalaj (80 capsule)

Mai multe detalii

Specificații

Cantitate 80 capsule
Brand Grenade
Scop Slăbire și tonifiere


160,00 Lei cu TVA

144,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Grenade Thermo Detonator Stim Free

Grenade Thermo Detonator Stim Free este un supliment inovator pentru controlul greutății ce nu conține stimulenți. Utilizând tehnologia revoluționară Dual Release Technology® (DRT), acest produs folosește o capsulă internă inclusă într-o capsulă externă, făcând posibilă  eliberarea treptată a ingredientelor active pentru obținerea rezultatelor maxime.

Nu conține gluten sau ingrediente modificate genetic. Niciun alt produs existent la ora actuală pe piață nu se apropie de performanțele Grenade Thermo Detonator Stim Free.

Beneficii

Capsula externă lichidă

Această capsulă conține numai acid linoleic conjugat de calitate superioară și este utilizată pentru eliberarea imediată a primei faze de absorbție. Fiind compusă doar din acid linoleic conjugat cu 80% formă trigliceridă bio, acest supliment facilitează o eliberare mai rapidă în comparație cu alte produse standard.

Capsula internă

Capsula interioară este concepută pe baza unei formule termogenice inovatoare, fară conținut adăugat de stimulenți. Astfel, această capsulă este metabolizată ulterior, ca parte a celei de-a doua faze de absorbție, având la bază:

  • Acetil L-Carnitina, produs în corp din aminoacizii lizină și metionină și sintetizată în principal la nivelul ficatului și al rinichilor. Este cel mai des întâlnită în tesuturile musculare ce folosec acizii grași ca sursă principală de energie.
  • Extract patentat de ceai verde Phytophare® cu o concentrație ridicată de 10:1. Phytophare® a fost obținut prin extragerea ingredientelor active fară a conține substanțe „inerte” extrase din plante precum apă sau celuloză. O doză de 60mg de Phytophare® este echivalentul a 600mg de extract de ceai verde standard.
  • CapsiAtra® CH-19 dulce (3% Dihidrocapsiat), un ingredient extrem de eficient în procesul de reglare a greutății corporale.

CapsiAtra® este un compus dihidrocapsiat ce se găsește în mod natural în carbohidratul CH-19 din ardeiul gras. Există date extinse privind siguranța și toxicitatea CapsiAtra®, obținute din peste 50 de studii publicate, reflectând beneficiile capsiatului asupra metabolismului și în programele de antrenament, control al greutății sau anduranță sportivă.

*Prețul afișat pe site-ul Grenade pentru acest produs este de 47.99€ (aprox. 220 RON). Dorim să vă reamintim că noi colaborăm direct cu Grenade® UK, astfel toate produsele sunt originale și prețurile sunt stabilite ca atare! Vă invităm să verificați și dumneavoastră această informație aici: https://www.grenade.com/eu/thermo-detonator-stim-free/

DISCLAIMER: Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Luați 2 capsule cu apă dimineața pe stomacul gol. Luați 2 capsule cu apă după-amiaza târziu sau cu 30 de minute înainte de somn. Faceți o pauză de cel puțin 6 ore între cele 2 utilizări. Beți minimum 8 pahare de apă pe zi.

Nu consumați mai mult de 2 capsule o dată și nu depășiți 4 capsule pe zi.

Informații nutritionale

DOUCAPTM – Capsulă în Capsulă Per porție (2 capsule)
Capsulă exterioară – faza 1 900mg
Acid Linoleic Conjugat (CLA) 80%, sub formă de trigliceride 900mg
Capsula interioară – faza 2 350mg
Clorhidrat de Acetil L-Carnitină (HCL) 270mg
PhytofareTM Extract de Ceai Verde (Camellia Sinensis – Complex de Catechine) 60mg (echivalentul a 600mg extract standard de ceai verde)
CapsiAtraTM, CH-19 dulce (3% Dihidrocapsiat) 20mg

Ingrediente: Acid Linoleic Conjugat 80% sub formă de trigliceride, Clorhidrat de Acetil L-Carnitină (HCL), Licaps® Capsule din Gelatină (100% din Peste), Emulgator: Hidroxilpropil Metilceluloză; PhytofareTM Extract de Ceai Verde (Camellia Sinensis – Complex de Catechine), CapsiAtraTM (3% Dihidrocapsiat), Agent antiaglomerant (Dioxid de Siliciu), Coloranți: Dioxid de Titan, Oxid galben de Fier, Oxid negru de Fier).

Acest produs nu este potrivit pentru vegetarieni (conține gelatină din pește).

Recenzii

Nota 
24-08-2020

Este un produs minunat!

Da rezultate destul de repede! Recomand!

Nota 
14-05-2020

Ardere rapida

Recomand cu incredere!

Nota 
22-04-2019

Recomand acest fat burner din toata inima!

De mult timp caut un fat burner fara cafeina, pentru ca nu sunt bautor de cafea/bauturi cu cafeina, si de fiecare data cand luam fat burner ma simteam ciudat, aveam impresia ca am palpitatii, si imi crea o stare de discomfort. Asta, pana am descoperit Grenade Stim Free.

Intotdeauna mi-am dorit sa gasesc un fat burner eficient cu care sa se impace organismul meu, si pot spune ca sunt extrem de multimit de rezultate! In cazul in care doriti sa il luati impreuna cu alte suplimente, eu va pot spune ca am luat impreuna cu carnitina lichida, amino-acizi si proteine (de-a lungul zilei) si nu am avut nici un side-effect.

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

Grenade Thermo Detonator Stim Free 80 caps

Grenade Thermo Detonator Stim Free 80 caps

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie