Nutrex Lipo 6 Black Intense UC 60 capsule

859400007450

  • Arzător de grăsimi termogenic
  • 60 capsule per flacon
  • 30 zile de utilizare
  • Conține cafeină

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 60 capsule
Brand Nutrex


165,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre Nutrex Lipo 6 Black Intense UC 60 caps

Nutrex Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate este un arzător de grăsimi termogenic, care oferă un boost de energie, care vă va da gata.

Dacă sunteți în căutarea unui arzător de grăsimi care vă ajută să vă accelerați metabolismul, vă face să transpirați și vă oferă un boost serios de energie , trebuie să încercați LIPO-6 BLACK INTENSE de la Nutrex.

Nutrex Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate nu este pentru cei nepregătiți și cu siguranță nu este o alegere pentru începători. Este pentru cei, care le-au încercat pe toate și s-au împotmolit.

Simțiți efectul Lipo-6 în câteva minute!

Efectele Nutrex Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate pot fi resimțite în câteva minute. Tot ce veți avea nevoie este o singură capsulă per porție.

Așteptați-vă la un kick serios de energie și transpirație intensă. Veți zbura ca un iepuraș plin de energie.

Nutrex Lipo-6 Black Intense UC vă ajută, de asemenea, să vă controlați mai bine pofta de mâncare și să vă stăpâniți poftele alimentare. Atunci când vă bucurați de energie, există mai puțină dorință de a mânca.

Dacă sunteți acea persoană care a încercat o bună parte din arzătoarele de grăsimi și aveți nevoie de ceva care să vă pună din nou în mișcare, Lipo-6 Black Intense este cel potrivit pentru dumneavoastră.

Cum să utilizați?

Datorită naturii intense a acestui produs, toate recomandările trebuie respectate cu strictețe. Luați 1 Capsulă dimineața și 1 capsulă după-amiaza. 

Atenție: NU DEPĂȘIȚI NICIODATĂ 1 CAPSULĂ PE PORȚIE. NU LUAȚI NICIODATĂ MAI MULT DE 2 PORȚII (CAPSULE) ÎNTR-O PERIOADĂ DE 24 DE ORE.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție 1 capsulă

N-acetil L-Tirozină

200mg

Cafeină anhidră

175mg

Bitartrat de colină

150mg

Teobromină

50mg

Extract din seminte de Grains of Paradise (Aframomum melegueta

30mg

Extract standardizat din Panax Ginseng cu 10% ginsenozide

25mg

Extract din rădăcină de Coleus Forskohlii cu 10% forskolină

25mg

Extract din portocal-amar (Citrus aurantium) cu 50% sinefrină

18mg

Extract din Piper-negru (Piper nigrum) cu 98% piperină

2.5mg

Ingrediente: N-acetil-L-tirozină; cafeină anhidră; bitartrat de colină; colorant: clorofilină (E141); capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloză); teobromină; Extract din Grains of Paradise (Aframomum melegueta) (sub formă de Paradoxine®); extract de Panax ginseng (tulpină și frunze); extract din rădăcină de Coleus forskohlii (ca ForsLean®); extract de portocal-amar (Citrus aurantium); agent antiaglomerant: stearat de magneziu, dioxid de siliciu; agent de umplere: celuloză microcristalină; extract de piper negru (sub formă de BioPerine®).

Recenzii

Scrie o recenzie

Nutrex Lipo 6 Black Intense UC 60 capsule

Nutrex Lipo 6 Black Intense UC 60 capsule

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie