Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

Branduri Comercializate

Pentru toate brandurile menționate mai jos suntem distribuitori oficiali. Astfel, suntem deschiși către orice fel de colaborări ce implică fie revânzarea produselor fie achiziționarea lor la un preț mai bun în cazul unor volume mai mari. Nu ezitați să ne contactați: 0759 046 849 sau office@highenergy.ro

Science in Sport (SiS) UK este brandul numărul 1 din lume în nutriția pentru sporturile de anduranță în momentul de față. SiS este furnizorul oficial al unor nume cu rezonanță în sport la nivel mondial: Sir Andy Murray (tenis), Echipa de ciclism Team SKY (Campioana Turului Franței de 6 ori – 2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018), Lotul Olimpic de Ciclism al Statelor Unite (USA Cycling) și Lotul Olimpic de Ciclism al Marii Britanii (British Cycling), peste 40 de echipe de fotbal din ligile engleze (Manchester United, Aston Villa, Celtic Glasgow, ș.a.), Lotul Olimpic de Canotaj al Marii Britanii, Sir Chris Hoy (cel mai titrat atlet britanic la Jocurile Olimpice cu 6 medalii de aur în palmares), Adam Peaty, și lista poate continua.

Gama Sceince in Sport conține produse pentru energizare, hidratare, refacere, proteine pentru creșterea și menținerea masei musculare, aminoacizi și alte suplimente (vitamine și minerale, acestea reprezentând cea mai nouă adiție la gama de produse). Aceste produse vin în multiple cantități și forme de consum: pudre pentru băuturi, geluri, tablete efervescente, batoane, capsule/tablete.

Premii:

Vezi gama de produse Science in Sport

Grenade® UK, fondat în 2010, este un brand inovator, de încredere, ce produce suplimente nutritive pentru fitness, bodybuilding și controlul greutății. Cu produsele disponibile în peste 100 de țări, acest brand se bucură de o loialitate puternică din partea atleților profesioniști, pasionaților de fitness sau a personalului militar* din toată lumea. La ora actuală, Grenade® este recunoscut ca fiind brandul de nutriție sportivă cu cea mai rapidă creștere din ultimii 10 ani, fiind una dintre cele mai dinamice și captivante companii de nutriție sportivă.

Gama Grenade conține produse și suplimente alimentare, pudre, batoane și shake-uri proteice, gainere, aminoacizi esențiali, creatină, băuturi pre-workout, produse pentru controlul greutății, multivitamine și minerale.

*Grenade colaborează cu trupele de forță ale SUA (US Special Ops Forces).

Premii:

Vezi gama de produse Grenade

GLC2000 este suplimentul nutritiv pentru refacerea și susținerea articulațiilor și a cartilajelor cu una din cele mai mari cantități de glucozamină disponibilă pe piață în acest moment. Fiecare porție zilnică de servire conține un complex format din 4 tipuri de Glucozamină cu eliberare prelungită ce au o cantitate totală de 2800mg și 865mg de Condroitină.

GLC2000 are o rată de absorbție și un profil bioactiv superior față de alte produse pentru articulații.

Vezi GLC2000

Proteine VegetaleMisiunea celor de la Vivo Life este simplă! După cum ei însuși susțin – „Suntem aici pentru a face produse de sănătate și fitness 100% vegetale, pentru a vă ajuta să arătați și să vă simțiți minunat, fără a lasă o amprentă negativă asupra Pământului. Puteți spune la revedere coloranților artificiali, aromelor, umpluturilor, lianților, ceaiurilor de slăbit și promisiunilor false. Pentru planeta noastră și pentru toate ființele vii cu care conviețuim. Aceasta este noua generație de suplimente. Aici, la Vivo, nu credem că a fi sănătos ar trebui să creeze confuzie, sa fie costisitor sau complicat. Noi credem că toată lumea are dreptul să fie puternică, sexy, sănătoasă, neînfricată și încrezătoare. Deci, misiunea noastră este de a face acest lucru cât mai simplu posibil.”

Vezi gama de produse Vivo