Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

Branduri Comercializate

Pentru toate brandurile menționate mai jos suntem distribuitori oficiali. Astfel, suntem deschiși către orice fel de colaborări ce implică fie revânzarea produselor fie achiziționarea lor la un preț mai bun în cazul unor volume mai mari. Nu ezitați să ne contactați: 0759 046 849 sau office@highenergy.ro

Science in Sport (SiS) UK este brandul numărul 1 din lume în nutriția pentru sporturile de anduranță în momentul de față. SiS este furnizorul oficial al unor nume cu rezonanță în sport la nivel mondial: Sir Andy Murray (tenis), Echipa de ciclism Team SKY (Campioana Turului Franței de 6 ori – 2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018), Lotul Olimpic de Ciclism al Statelor Unite (USA Cycling) și Lotul Olimpic de Ciclism al Marii Britanii (British Cycling), peste 40 de echipe de fotbal din ligile engleze (Manchester United, Aston Villa, Celtic Glasgow, ș.a.), Lotul Olimpic de Canotaj al Marii Britanii, Sir Chris Hoy (cel mai titrat atlet britanic la Jocurile Olimpice cu 6 medalii de aur în palmares), Adam Peaty, și lista poate continua.

Gama Sceince in Sport conține produse pentru energizare, hidratare, refacere, proteine pentru creșterea și menținerea masei musculare, aminoacizi și alte suplimente (vitamine și minerale, acestea reprezentând cea mai nouă adiție la gama de produse). Aceste produse vin în multiple cantități și forme de consum: pudre pentru băuturi, geluri, tablete efervescente, batoane, capsule/tablete.

Premii:

Vezi gama de produse Science in Sport

Grenade® UK, fondat în 2010, este un brand inovator, de încredere, ce produce suplimente nutritive pentru fitness, bodybuilding și controlul greutății. Cu produsele disponibile în peste 100 de țări, acest brand se bucură de o loialitate puternică din partea atleților profesioniști, pasionaților de fitness sau a personalului militar* din toată lumea. La ora actuală, Grenade® este recunoscut ca fiind brandul de nutriție sportivă cu cea mai rapidă creștere din ultimii 10 ani, fiind una dintre cele mai dinamice și captivante companii de nutriție sportivă.

Gama Grenade conține produse și suplimente alimentare, pudre, batoane și shake-uri proteice, gainere, aminoacizi esențiali, creatină, băuturi pre-workout, produse pentru controlul greutății, multivitamine și minerale.

*Grenade colaborează cu trupele de forță ale SUA (US Special Ops Forces).

Premii:

Vezi gama de produse Grenade

GLC2000 este suplimentul nutritiv pentru refacerea și susținerea articulațiilor și a cartilajelor cu una din cele mai mari cantități de glucozamină disponibilă pe piață în acest moment. Fiecare porție zilnică de servire conține un complex format din 4 tipuri de Glucozamină cu eliberare prelungită ce au o cantitate totală de 2800mg și 865mg de Condroitină.

GLC2000 are o rată de absorbție și un profil bioactiv superior față de alte produse pentru articulații.

Vezi GLC2000

Grupul Pjur este producătorul de succes al unor produse de sănătate și îngrijire corporală de înaltă calitate în mai mult de 50 de țări din toată lumea. Pjur a început să producă lubrifianți în anul 1995 în Germania, țară în care își menține și în prezent instalațiile de producție, între timp brand-ul obținând un grad înalt de notorietate prin prisma produselor de înaltă calitate. Chiar dacă lubrifianții au fost folosiți încă din epoca romană, Pjur a fost prima companie din lume care a dezvoltat și comercializat un lubrifiant siliconic. Numele de “Pjur” (se pronunță “Pure”) simbolizează puritatea, acesta fiind înușiși conceptul care stă la bază întregii filozofii a companiei: toate produsele sunt lipsite de orice fel de miros (aromă) și nu conțin niciun fel de ingredient care ar putea crește riscului apariției de reacții alergice sau care să dăuneze pielii.

Vezi gama de produse Pjur Active