SiS Go Energy Mini Bar Fructe de Pădure 40g + Cafeină 75mg

5025324002115

Baton energizant pe bază de carbohidrați pentru alimentația dinaintea antrenamentelor sau a competițiilor

  • 25 de grame de carbohidrați per baton
  • Fiecare baton conține 75mg de cafeină și vitamine B adăugate
  • Făcut din ingrediente și fructe naturale
  • Ușor de digerat, sursă rapidă de energie
  • Dimensiune ideală pentru alimentarea în timpul curselor (alergărilor) lungi
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni. Conține gluten.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fructe de pădure
Cantitate 40g
Brand Science in Sport


10,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

Batoane SiS Go Energy Mini Bar

Batoanele energizante SiS Go Energy Bar reprezintă un snack nutritiv, ușor digerabil, cu un conținut ridicat de carbohidrați, pe bază de fructe și ingrediente sănătoase. Dimensiunea redusă facilitează utilizarea acestor batoane în timpul exercițiilor (alergărilor) lungi, fiind o variantă practică și nutritivă pentru a suplini nevoia de carbohidrați.

Aceste batoane au un conținut ridicat de carbohidrați (26 de grame), un conținut moderat de proteine (4.5 grame) și un conținut scăzut de grăsimi (2 grame).

Fiecare baton conține vitamine B adăugate precum și 75mg cafeină, fiind o soluție cu un gust ideal pentru sportivii care urmăresc să își îmbunătățească performanțele cu ajutorul cafeinei. Efectul cafeinei a fost demnostrat în repetate rânduri, fiind recunoscută importanța acesteia în îmbunătățirea performanțelor sportive și diminuarea senzațiilor de efort și oboseală, furnizând un impuls energetic atunci când nevoia pentru acest impuls este accentuată.

Beneficii

Epuizarea rezervelor de carbohidrați este una din principalele cauze ale oboselii. Livrarea adițională de carbohidrați in timpul exercițiilor este o metodă recunoscută pentru prevenirea stării de oboseală și îmbunătățirea performanțelor și a timpilor de cursă.

Cercetarile arată că hidrații de carbon, găsiți fie în batoane energizante, geluri sau băuturi energizante, pot fi folosiți în cantități și circumstanțe similare, batoanele energizante SiS fiind o altă formă de asimilare a carbohidraților în timpul exercițiilor.

*SiS Go Energy Bar este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/go-energy-caffeine-bar

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Consumați un baton cu 45-60 de minute înainte de sesiunea de antrenament sau competiție. În timpul evenimentelor de anduranță (peste 90 de minute) consumați un baton cu 60 de minute înainte de finish.

Batoanele energizante SiS pot fi consumate împreună cu gama de geluri izotonice SiS pentru a obține atât cantitatea optimă de carbohidrați cât și pentru a obține o hidratare corectă.

Informații nutritionale

Valori specifice Per baton (40g) Per 100g
Energie 583kj/138kcal 1456kj/344kcal
Proteine 4.6g 11g
Carbohidrați 25g 63g
din care zaharuri 11g 27g
Grăsimi 2.1g 5.3g
din care grăsimi saturate 0.3g 0.8g
Fibre 0.9g 2.4g
Sodiu 0.09g 0.22g
Vitamine și Minerale (%DZR) Per baton (40g) Per 100g
Vitamina B6 0.5mg (36%) 1.25mg (90%)
Acid Folic 50mcg (25%) 125mcg (63%)
Vitamina B12 0.25mcg (10%) 0.625mcg (25%)

*Valoarea nutrițională de referință este calculată pentru un adult

Ingrediente: suc concentrat din struguri (30%), maltodextrină (din porumb), curmale (12%), suc concentrat din ananas (10%), chipsuri din soia și orez (orez, soia, ovăz, sare, ulei de rapiță, ovăz (9%), izolat proteic din soia, emulgator: lecitină din soia, pudră de zmerură (2%), pudră de merișoare, arome naturale, cafeină (0.19%), umectant (lactat de calciu), mix de vitamina B (clorhidrat de piridoxină, acid folic, cianocobalamină).

Pentru alergeni, inclusiv cereale care conțin gluten, vedeți ingredientele cu scris accentuat (bold).

Recenzii

Scrie o recenzie

SiS Go Energy Mini Bar Fructe de Pădure 40g + Cafeină 75mg

SiS Go Energy Mini Bar Fructe de Pădure 40g + Cafeină 75mg

Produse din aceeași categorie