SiS Go Energy + Protein Bar Măr și Coacăze 60g

5025324003716

- 11% SiS Go Energy + Protein Bar Măr și Coacăze 60g
  • Aproximativ 35g carbohidrați per baton
  • 10g de proteine per baton
  • Făcut din ingrediente naturale
  • Contribuie la creșterea și menținerea masei musculare
  • Fără zahăr adăugat
  • Potrivit pentru vegetarieni
  • Acest produs este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed-Sport*

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Măr și Coacăze
Cantitate 60g
Brand Science in Sport


9,00 Lei cu TVA

8,00 Lei

În stoc


Informații

SiS Go Energy Protein Bar

SiS Go Energy Protein Bar reprezintă o gustare hrănitoare, ușor de digerat, cu un conținut ridicat de carbohidrați și o sursă de proteine. Aceste batoane sunt făcute din fructe și alte ingrediente sănătoase precum și izolat proteic din soia ca sursă de proteine.

Furnizarea unei cantități suplimentare de carbohidrați în timpul efortului este cunoscută pentru îmbunătățirea performanțelor sportive, a timpilor de cursă, dar și pentru întârzierea apariției stării de oboseală/epuizare, în timp ce proteina contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

Beneficii

Această gustare nutritivă poate fi utilizată pentru a crește aportul zilnic de carbohidrați din dieta unui sportiv sau poate fi luată în timpul exercițiilor fizice pentru contribui la susținerea performanțelor sportive. Testat pe mii de atleți în cele mai dificile curse din lume, acest baton a reușit să le satisfacă acestora nevoia de energizare. Epuizarea rezervelor de carbohidrați în timpul exercițiilor fizice este una dintre cauzele majore ale oboselii, o sursă adițională de carbohidrați fiind esențială pentru menținerea performanței.

Studiile recente susțin că sportivii de anduranță ar trebui să consume și proteine, în plus față de carbohidrați, în timpul exercițiilor, pentru a preveni descompunerea proteinelor în timpul exercițiilor prelungite de intensitate moderată până la intensitate ridicată (și, prin urmare, pentru a asiugra o adaptare mai bună la condițiile de antrenament). De asemenea, este recomandat consumul de proteine cu 60 de minute înainte de exercițiile de anduranță.

Când ar trebui să consumăm aceste batoane în comparație cu gelurile SiS?

De exemplu, o strategie des întâlnită în cazul cicliștilor este aceea de a folosi alimente consistente precum batoanele SiS Go Energy Protein Bar pe porțiunile în care pedalează cu o intensitate scăzută întrucât acestea necesită un flux mai mare de sânge pentru a fi digerate în comparație cu alte energizante.

De ce avem nevoie de o sursă de proteine în timpul exercițiilor?

Exercițiile fizice duc la descompunerea proteinelor musculare iar acest fapt poate afecta performanța sportivă dacă nu este tratat corespunzător. În timp ce pedalați veți folosi o cantitate enormă de energie, ceea ce va crește riscul de descompunere a masei musculare slabe în cazul în care vă epuizați rezervele de carbohidrați și aveți nevoie de energie rapid. De aceea, este important să vă asigurați că utilizați o sursă de proteine pentru a preveni degradarea musculară ce poate surveni în timpul exercițiilor de intensitate moderată sau intensă.

Ce conținut de zahăr au aceste batoane?

SiS Go Energy Protein Bar (60g) conține 18g de zahăr din diferite fructe, fară a avea un conținut adăugat de zahăr.

Aceste batoane nu sunt potrivite pentru vegani, celiaci sau cei care țin o dietă fără gluten. Sunt compacte și ușoare astfel încât să încapă cu ușurință în buzunarele echipamentului de ciclism/alergare.

Recomandare de utilizare

Consumați în timpul efortului pentru a vă asigura resursele de energie, înaintea eforturilor de anduranță ca snack energizant și proteic sau ca gustare pe parcursul zilei pentru a vă asigura necesarul de carbohidrați și proteine. Consumați 1-2 batoane pe oră.

*SiS Go Energy Protein Bar este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/go-energy-protein-bar

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Batoanele SiS Go Energy Protein Bar pot fi consumate în timpul efortului pentru a vă asigura resursele de energie, înaintea eforturilor de anduranță ca snack energizant și proteic sau ca gustare pe parcursul zilei pentru a vă asigura necesarul de carbohidrați și proteine.

Consumați 1-2 batoane pe oră.

Informații nutritionale

Valori specifice Per 100g Per porție 60g
Energie 1405kj/331kcal 843kj/199kcal
Grăsimi 2.5g 1.5g
din care grăsimi saturate 0.4g 0.3g
Carbohidrați 59g 35g
din care zaharuri 30g 18g
Proteine 17g 10g
Sodiu 0.35g 0.21g

Ingrediente: sucuri de fructe din concentrate 31% (struguri, coacaze), cereale 28% (orez și chipsuri din soia [făină de orez, izolat proteic din soia, făină de ovăz, ulei de floarea soarelui, sare, lecitină din soia], ovăz), maltodextrină (din porumb), fructe uscate 18% (stafide, măr (3%)), izolat proteic din soia (10%), emulgator (lecitină din soia), umectant (lactat de calciu), acid malic, arome. Poate conține urme de sâmburi.

Alergeni (inclusiv cereale ce conțin gluten): Vedeți ingredientele cu scris îngroșat (bold).

Potrivit pentru vegetarieni. Aceste batoane nu sunt potrivite pentru vegani, celiaci sau cei care țin o dietă fără gluten.

Recenzii

Scrie o recenzie

SiS Go Energy + Protein Bar Măr și Coacăze 60g

SiS Go Energy + Protein Bar Măr și Coacăze 60g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie