Cutie 15 plicuri SiS Beta Fuel Lămâie și Lime 84g

P5025324004126

- 8% Cutie 15 plicuri SiS Beta Fuel Lămâie și Lime 84g

Beta Fuel este o băutură energizantă foarte eficientă ce a fost dezvoltată pentru a furniza cantitatea maximă de carbohidrați fară a produce stres gastro-intestinal

 • Formulă izotonică
 • Conține Maltodextrină și Fructoză într-un raport de 2 la 1
 • 80g de carbohidrați per plic (1 plic conține o porție și se dizolvă în 500ml lichid)
 • Ph Neutru
 • Aromă și îndulcitor natural
 • Conținut adăugat de Sodiu, Potasiu, Magneziu și Calciu
 • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Potrivit pentru Vegani, Vegetarieni și Celiaci. Nu conține lactoză, gluten, grâu, nuci.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Lămâie
Cantitate Cutie
Brand Science in Sport


180,00 Lei cu TVA

165,00 Lei

in loc de 180,00 Lei

În stoc


Informații

Descriere

Ce este SiS Beta Fuel?

Beta Fuel este o băutură energizantă foarte eficientă ce a fost dezvoltată pentru a furniza cantitatea maximă de carbohidrați într-un raport de 2 la 1 (Maltodextrină și Fructoză), limitând în același timp stresul gastro-intestinal. O porție dizolvată în 500ml apă conține 80g carbohidrați (2:1 – maltodextrină:fructoză) și 20 mmol/L sodiu.

Un factor ce limitează rata de utilizare a carbohidraților din surse externe îl reprezintă transportul nutrienților la nivelul peretelui intestinal. Odată ce transportorul dependent de sodiu utilizat pentru transportul maltodextrinei este saturat la 60g/oră, carbohidrații suplimentari pot fi absorbiți printr-un alt transportor, GLUT5, prin intermediul acestuia fiind transportată fructoza.

Necesarul corpului pentru evenimente sportive de anduranță lungă (mai mult de 2 ore și jumătate) este de 60-90g carbohidrați pe oră. Abilitatea de a furniza astfel de niveluri ridicate de carbohidrați cu risc redus de probleme asociate unui indice glicemic mare este crucială în obținerea performanțelor. SiS Beta Fuel poate fi utilizat pentru a asigura complet acest necesar de carbohidrați într-o soluție izotonică.

De ce a introdus Science in Sport o băutură cu rația de 2:1?

În rândul băuturilor energizante rația de 2 la 1 nu este un lucru nou. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, aceste băuturi au fost formulate ca soluții hipertonice, ceea ce presupunea un risc major de a cauza probleme la nivelul stomacului. Acesta este motivul pentru care și Science in Sport a evitat acest segment de băuturi energizante. Acum, în urma unui ciclu de dezvoltare alături de echipa de ciclism Team Sky, câștigătorii Giro D’Italia, Beta Fuel are la bază o tehnologie revoluționară ce permite furnizarea unei cantități optime de carbohidrați și, în același timp, menținerea unei băuturi izotonice.

Este Beta Fuel o băutură izotonică? Cum se prepară?

Da, atunci când este dizolvată în cantitatea corespunzătoare (1 plic de 84g în 500ml apă), Beta Fuel este o băutură izotonică. Nu există alte recomandări complicate de preparare, Beta Fuel nu este limitată de utilizarea unui anumit tip de apă ca în cazul altor branduri de nișă, pur și simplu amestacți și este gata de servire.

Care sunt beneficiile?

Necesarul pentru evenimente sportive de anduranță (peste 2 ore și jumătate) este de 60-90g carbohidrați pe oră. Abilitatea de a furniza astfel de cantități ridicate fară a crea un discomfort gastro-intestinal este crucială în obținerea performanțelor. SiS Beta Fuel poate fi folosit pentru a vă asigura acest necesar într-o formulă izotonică.

Cum introducem Beta Fuel în planul nostru de alimentație?

În cazul unui traseu plat, mai puțin tehnic sau solicitant, beți 250ml de Beta Fuel pe oră și consumați suplimentar produse din gama SiS Go Energy (geluri, batoane) pentru a vă asigura necesarul de 60-90g carbohidrați pe oră. Atunci când specificul traseului este solicitant, cățărări lungi sau coborâri tehnice, beți 150ml Beta Fuel la fiecare 15 minute pentru a vă alimenta timp de o oră.

Care sunt valorile nutriționale per porție?

Beta Fuel conține 80g carbohidrați, 20 mmol/L sodiu și 500ml lichid per porție.

Este un produs “natural”?

Da, Beta Fuel utilizează arome naturale și nu conține coloranți sau conservanți.

*SiS Beta Fuel este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://www.informed-sport.com/supplement-search/science-sport/beta-fuel-powder

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție (84g) Per 100g
Energie 1364kj/320kcal 1623kj/382kcal
Proteine 0.0g 0.0g
Carbohidrați 80g 95g
din care zaharuri 27g 32g
Grăsimi 0.0g 0.0g
din care grăsimi saturate 0.0g 0.0g
Fibre 0.0g 0.0g
Sodiu 0.57g 0.68g

Ingrediente: Maltodextrină (din Porumb), Fructoză, Clorură de Sodiu, Aromă Naturală, Lactat de Calciu, Clorură de Potasiu, Citrat de Sodiu, Citrat de Magneziu, Îndulcitor Natural (Glicozide din Steviol).

Potrivit pentru vegani, vegetarieni, celiaci.

Continutul pachetului

 • 15 x SiS Beta Fuel Lămâie și Lime 84g

  Beta Fuel este o băutură energizantă foarte eficientă ce a fost dezvoltată pentru a furniza cantitatea maximă de carbohidrați fară a produce stres gastro-intestinal Formulă izotonică Conține Maltodextrină și Fructoză într-un raport de 2 la 1 80g de carbohidrați per plic (1 plic conține o porție și se dizolvă în 500ml lichid) Ph Neutru Aromă și îndulcitor...

  12,00 Lei 13,00 Lei - 7%

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutie 15 plicuri SiS Beta Fuel Lămâie și Lime 84g

Cutie 15 plicuri SiS Beta Fuel Lămâie și Lime 84g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie