SiS Beta Fuel Portocale 84g

5025324004133

Beta Fuel este o băutură energizantă foarte eficientă ce a fost dezvoltată pentru a furniza cantitatea maximă de carbohidrați fară a produce stres gastro-intestinal

  • Formulă izotonică
  • Conține Maltodextrină și Fructoză într-un raport de 2 la 1
  • 80g de carbohidrați per plic (1 plic conține o porție și se dizolvă în 500ml lichid)
  • Ph Neutru
  • Aromă și îndulcitor natural
  • Conținut adăugat de Sodiu, Potasiu, Magneziu și Calciu
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Potrivit pentru Vegani, Vegetarieni și Celiaci. Nu conține lactoză, gluten, grâu, nuci.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Portocale
Cantitate 84g
Brand Science in Sport
Scop Performanță sportivă


13,00 Lei


Informații

Ce este SiS Beta Fuel?

Beta Fuel este o băutură energizantă foarte eficientă ce a fost dezvoltată pentru a furniza cantitatea maximă de carbohidrați într-un raport de 2 la 1 (Maltodextrină și Fructoză), limitând în același timp stresul gastro-intestinal. O porție dizolvată în 500ml apă conține 80g carbohidrați (2:1 - maltodextrină:fructoză) și 20 mmol/L sodiu.

Un factor ce limitează rata de utilizare a carbohidraților din surse externe îl reprezintă transportul nutrienților la nivelul peretelui intestinal. Odată ce transportorul dependent de sodiu utilizat pentru transportul maltodextrinei este saturat la 60g/oră, carbohidrații suplimentari pot fi absorbiți printr-un alt transportor, GLUT5, prin intermediul acestuia fiind transportată fructoza.

Necesarul corpului pentru evenimente sportive de anduranță lungă (mai mult de 2 ore și jumătate) este de 60-90g carbohidrați pe oră. Abilitatea de a furniza astfel de niveluri ridicate de carbohidrați cu risc redus de probleme asociate unui indice glicemic mare este crucială în obținerea performanțelor. SiS Beta Fuel poate fi utilizat pentru a asigura complet acest necesar de carbohidrați într-o soluție izotonică.

De ce a introdus Science in Sport o băutură cu rația de 2:1?

În rândul băuturilor energizante rația de 2 la 1 nu este un lucru nou. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, aceste băuturi au fost formulate ca soluții hipertonice, ceea ce presupunea un risc major de a cauza probleme la nivelul stomacului. Acesta este motivul pentru care și Science in Sport a evitat acest segment de băuturi. Acum, în urma unui ciclu de dezvoltare alături de echipa de ciclism Team Sky, câștigătorii Giro D’Italia, Beta Fuel are la bază o tehnologie revoluționară ce permite furnizarea unei cantități optime de carbohidrați și, în același timp, menținerea unei băuturi izotonice.

Este Beta Fuel o băutură izotonică? Cum se prepară?

Da, atunci când este dizolvată în cantitatea corespunzătoare (1 plic de 84g în 500ml apă), Beta Fuel este o băutură izotonică. Nu există alte recomandări complicate de preparare, Beta Fuel nu este limitată de utilizarea unui anumit tip de apă ca în cazul altor branduri de nișă, pur și simplu amestacți și este gata de servire.

Care sunt beneficiile?

Necesarul pentru evenimente sportive de anduranță (peste 2 ore și jumătate) este de 60-90g carbohidrați pe oră. Abilitatea de a furniza astfel de cantități ridicate fară a crea un discomfort gastro-intestinal este crucială în obținerea performanțelor. SiS Beta Fuel poate fi folosit pentru a vă asigura acest necesar într-o formulă izotonică.

Cum introducem Beta Fuel în planul nostru de alimentație?

În cazul unui traseu plat, mai puțin tehnic sau solicitant, beți 250ml de Beta Fuel pe oră și consumați suplimentar produse din gama SiS Go Energy (geluri, batoane) pentru a vă asigura necesarul de 60-90g carbohidrați pe oră. Atunci când specificul traseului este solicitant, cățărări lungi sau coborâri tehnice, beți 150ml Beta Fuel la fiecare 15 minute pentru a vă alimenta timp de o oră.

Care sunt valorile nutriționale per porție?

Beta Fuel conține 80g carbohidrați, 20 mmol/L sodiu și 500ml lichid per porție.

Este un produs “natural”?

Da, Beta Fuel utilizează arome naturale și nu conține coloranți sau conservanți.

*SiS Beta Fuel este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://www.informed-sport.com/supplement-search/science-sport/beta-fuel-powder

Cum să utilizați

Amestecați un plic (84g) în 500ml apă. Consumați în timpul evenimentelor sportive de anduranță (peste 2 ore și jumătate).

Recomandare avansată de utilizare

Ciclism – în cazul unui traseu plat, mai puțin tehnic sau solicitant, beți 250ml de Beta Fuel pe oră și consumați suplimentar produse din gama SiS Go Energy (geluri, batoane) pentru a vă asigura necesarul de 60-90g carbohidrați pe oră. Atunci când specificul traseului este solicitant, cățărări lungi sau coborâri tehnice, beți 150ml Beta Fuel la fiecare 15 minute pentru a vă alimenta timp de o oră.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție (84g) Per 100g
Energie 1364kj/320kcal 1623kj/382kcal
Proteine 0.0g 0.0g
Carbohidrați 80g 95g
din care zaharuri 27g 32g
Grăsimi 0.0g 0.0g
din care grăsimi saturate 0.0g 0.0g
Fibre 0.0g 0.0g
Sodiu 0.57g 0.68g

Ingrediente: Maltodextrină (din Porumb), Fructoză, Clorură de Sodiu, Aromă Naturală, Lactat de Calciu, Clorură de Potasiu, Citrat de Sodiu, Citrat de Magneziu, Îndulcitor Natural (Glicozide din Steviol).

Potrivit pentru vegani, vegetarieni, celiaci.

Recenzii

Nota 
29-06-2020

Recomand pentru curse lungi si solicitante

Am testat beta fuel pe un traseu plat si am ramas uimita de faptul ca pe masura ce inaintam, oboseala nu s-a instalat si am avut suficienta energie sa-mi depasesc timpii anteriori. Il prefer pe cel cu gust de portocale celui cu lamaie si lime.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Beta Fuel Portocale 84g

SiS Beta Fuel Portocale 84g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie