SiS Go Caffeine Shot Tropical 60ml

5025324000326

Shot ce conține 150mg cafeină pentru a vă oferi un impuls atât fizic cât și mental, cu conținut adăugat de Vitamina B pentru a susține reducerea senzației de oboseală și epuizare fizică

  • Formulă avansată ce furnizează 150mg cafeină
  • Vă ajută să vă mențineți concentrarea și atenția
  • Conține 2g de citrulină malat, cu vitaminele B6, B9 și B12
  • Magneziul adăugat menține funcția musculară și nervoasă
  • Reduce oboseala și starea de epuizare fizică
  • Îmbunătățește rezistența
  • Ideal pentru a fi folosit înainte sau în timpul efortului

Acest produs este potrivit pentru vegetarieni. Nu conține: lactoză, gluten, cereale, nuci sau aspartam.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Tropical
Cantitate 60ml
Brand Science in Sport


10,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Go Caffeine Shot

Shot-urile cu cafeină de la Science in Sport sunt ideale pentru a fi folosite înainte sau în timpul efortului, fiind concepute să vă ajute în procesul de menținere a concentrării și, în același timp, să vă reducă senzația de oboseală sau epuizare fizică. Fie că le consumați înainte să mergeți la sală pentru a vă energiza în ultima parte a antrenamentului sau, pur și simplu, pentru a vă oferi un impuls de energie la jumătatea sesiunii de antrenament, SiS Go Caffeine Shot vă va ajuta să vă îmbunătățiți rezistența și vă va oferi un avantaj asupra competiției. Un shot are 60ml și conține 150mg de cafeină alături de un amestec de vitamine și minerale, toate acestea găsindu-se într-o formulă special concepută pentru a vă îmbunătății rezistența. Acest produs este disponibil în două arome: Cola și Tropical.

Dezvoltat pe baza unei colaborări apropiate cu atleți și echipe sportive de top, SiS Go Caffeine Shot satisface nevoile cicliștilor, alergătorilor, triatloniștilor și ale sportivilor de echipă, cum ar fi cele ale fotbaliștilor. Conceput cu ajutorul echipei științifice a Science in Sport, formula completă a acestui produs utilizează numai ingrediente de cea mai înaltă calitate. Formatul său convenient îl face ideal pentru a fi folosit înainte de a merge la sală, înainte de competiții sau pur și simplu în timpul acestora.

SiS Go Caffeine shot este alegerea ideală pentru atleții profesioniști sau sportivii amatori, în mod special atunci când aceștia necesită un surplus de concentrare în timpul antrenamentelor sau competițiilor. Precum toate celelalte produse Science in Sport, și shot-urile cu cafeină trec prin același proces de control la standardele înalte din industria sportului, asigurându-vă că ingredientele menționate pe etichetă corespund în totalitate conținutului din recipient. Cel mai important, vă garantăm că fiecare lot de shot-uri cu cafeină de la Science in Sport sunt testate și acreditate prin programul Informed Sport, fiind sigure pentru atleți.

Beneficii

Formula avansată a shot-ului SiS furnizează cantitatea ideală de cafeină – suficient cât să susțină rezistența și concentrarea fără a oferi senzația neplăcută de nervozitate pe care o dau alte produse. Cele 150mg de cafeină sunt suficiente pentru a îmbunătății anumite aspecte ale performanței fizice și psihice, în timp ce malatul de citrulină este solicitat din ce în ce mai mult de atleții de top.

Magneziul adăugat menține în parametrii normali funcția musculară și nervoasă, iar adaosul de vitamine B6, B9 și B12 ajută la reducerea oboselii sau epuizării. Acest produs satisface exact nevoia de concentrare și menținere a atenției, aceasta fiind importantă în special atunci când doriți să vă depășiți limitele în sport.

Shot-urile cu cafeină SiS vă vor ajuta să obțineți rezultatele maxime din fiecare sesiune de antrenament și să vă atingeți potențialul maxim în timpul în timpul competițiilor. Poate dura între 30 și 60 de minute din momentul consumului pentru ca efectul cafeinei să fie maxim, astfel că pentru evenimentele scurte (sub 60 de minute) este recomandat să consumați shot-ul înainte de start.

SiS Go Caffeine shot este ideal pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru antrenamente sau meciuri dificile. Dacă participați la evenimente mai lungi, precum un maraton, half-ironman sau chiar competiții mai lungi ca durată, utilizați shot-urile cu cafeină SiS în ultimele două ore când este posbil ca starea de epuizare fizică să apară.

Cum să utilizați

Consumați 1 shot de cafeină cu 30 de minute înaintea exercițiilor de intensitate ridicată sau evenimentelor scurte pentru a vă asigura că organismul dispune de rezerve suficiente de cafeină la debutarea efortului. În timpul evenimentelor mai lungi nu consumați mai mult de 2 shot-uri pe zi. Asigurați-vă că vă mențineți hidratarea. Acest produs nu este destinat copiilor cu vârsta sub 16 ani sau gravidelor. Atunci când este necesară o hidratare corespunzătoare, SiS Go Caffeine shot poate fi consumat împreună cu tabletele pentru hidratare SiS Go Hydro sau cu băuturile energizante cu electroliți SiS Go Electrolyte pentru a asigura o combinație optimă de energie, cafeină și lichide în timpul efortului.

Informații nutritionale

Valori specifice Per 100ml Per porție 60ml %VNR
Energie 63kj/15kcal 35kj/8kcal
Grăsimi 0.01g Urme
din care saturate 0.0g 0.0g
Carbohidrați Urme Urme
din care zaharuri Urme Urme
Proteine 3.37g 2.02g
Sodiu Urme Urme
Vitamina B12 1.4mg 0.83mcg 20%
Vitamina B2 0.77mg 0.46mg 20%
Vitamina B9 111mcg 66.7mcg 20%
Magneziu 393mg 236mg 63%
Cafeină 250mg 150mg
L-Citrulină DL Malat 3333mg 2000mg

*Valoarea nutrițională de referință se bazează pe o dietă cu 2000 de calorii.

IngredienteApă, L-Citrulină DL Malat cu Rația 2:1 (3.42%), Trimagneziu Citrat, Regulatori de Aciditate (Acid Citric, Acid Malic), Cafeină (0.25%), Conservanți (Sorbat de Potasiu, Benzonat de Sodiu), Stabilizatori (Gumă Xanthan), Arome, Îndulcitori (Acesulfam K, Sucraloză, Glicozide de Ștevie, Riboflavină (Vitamina B2), Cianocobalamină (Vitamina B12), Acid Folic (Vitamina B9). Potrivit pentru vegani.

Recenzii

Scrie o recenzie

SiS Go Caffeine Shot Tropical 60ml

SiS Go Caffeine Shot Tropical 60ml

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie