SiS Go Energy + Caffeine Gel 6 Pack - Aromă la alegere

Gel energizant cu 75/150mg de cafeină adăugată ce oferă un impuls energetic și stimulează concentrarea. Gelul energizant cu cafeină de la Science in Sport micșorează percepția asupra efortului, facând posibilă menținerea unui ritm intens și a unei puteri susținute.

  • 22 de grame de carbohidrați per gel
  • 75/150mg de cafeină în funcție de aromă
  • Formulă ce livrează energie rapid și eficient
  • Ușor de folosit

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, vegani, celiaci. Nu conține: lactoză, gluten, cereale, nuci sau aspartam.

Mai multe detalii

Specificații

Cantitate 6 Pack
Brand Science in Sport


72,00 Lei cu TVA

61,20 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Go Energy Caffeine Gel

SiS Go Energy Caffeine Gel este făcut pe baza formulei gelului izotonic SiS, primul gel energizant cu adevărat izotonic din lume. Aceste geluri furnizează o cantitate ridicată de carbohidrați împreună cu o doză de cafeină (75mg aromele de Cola, Citrice și Fructe de Pădure, respectiv 150mg cafeină la aroma de Espresso Dublu), fiind ideale pentru eforturile cu intensitate ridicată sau în zilele grele de antrenament.

Efectul cafeinei a fost demnostrat în repetate rânduri, fiind recunoscută importanța acesteia în îmbunătățirea performanțelor sportive și diminuarea senzațiilor de efort și oboseală, furnizând un impuls energetic atunci când nevoia pentru acest impuls este accentuată.

Beneficii

Atunci când vă împingeți limitele în sport, creierul controlează starea de oboseală resimțită la nivelul corpului. Cafeina acționează ca un stimul asupra creierului, micșorând percepția asupra efortului, permițând organismului să își depășească limitele.

Studiile confirmă faptul că 5 mg de cafeină per kg corp reprezintă cantitatea optimă și benefică pentru efortul de anduranță. Astfel, pentru o persoană cu greutatea de 70 kg, cantitatea optimă de cafeină în timpul eforturilor susținute este de 350mg.

Fiecare gel conține 75/150mg de cafeină (în funcție de aromă) ceea ce este echivalentul a una/două cești de cafea, respectiv a două/patru cești de ceai verde.

*SiS Go Energy Caffeine Gel este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://www.informed-sport.com/supplement-search/science-sport/go-energy-caffeine-gel

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Cât să folosim?

Consumați maximum 4 geluri cu 75mg cafeină pe zi, respectiv 2 geluri cu 150mg.

Când să folosim?

Pentru evenimente sportive scurte utilizați 1-2 geluri cu 30 de minute înaintea startului

Pentru evenimente sportive mai lungi utilizați 1-2 geluri cu 30 de minute înaintea finish-ului

Durata efectului

Sunt necesare 30 de minute pentru ca gelul să-și facă efectul complet. Efectul durează 15-30 de minute.

Recomandare de utilizare

Consumați 1-2 geluri cu 30 de minute înaintea exercițiilor de înaltă intensitate, curselor/evenimentelor de scurtă durată, pentru a vă asigura că aveți aportul necesar de cafeină la debutul efortului. Pentru evenimente de durată mai mare, precum maratoanele, consumați nu mai mult de 4 geluri pe zi și țintiți să le consumați în ultimele 2 ore de concurs, atunci cand nivelul oboselii este unul ridicat. Pentru a vă menține hidratarea urmăriți să utilizați acest gel împreună cu tabletele cu electroliți pentru hidratare SiS Go Hydro sau gelurile energizante cu electroliți SiS Go Energy + Electrolyte. Produsul nu se adresează copiilor cu vârsta sub 16 ani sau femeilor gravide.

Informații nutritionale

Valori specifice Per gel (60ml) Per 100ml
Energie 374kj/88kcal 623kj/147kcal
Proteine 0.0g 0.0g
Carbohidrați 22g  37g
din care zaharuri 0.7g 1.2g
Grăsimi 0.0g 0.0g
din care grăsimi saturate 0.0g 0.0g
Sodiu 0.04g 0.1g
Cafeină 75/150mg 125/250mg

Ingrediente: apă, maltodextrină din porumb 33%, arome naturale, agenți de îngroșare (gumă gellan, gumă xanthan), regulatori de aciditate (acid citric, citrat de sodiu), cafeină (75/150mg), conservanți (benzonat de sodiu, sorbat de potasiu), îndulcitor (acesulfam K, sucraloză), clorură de sodiu, antioxidant (acid ascorbic).

Potrivit pentru vegani, celiaci, vegetarieni.

Recenzii

Nota 
16-05-2020

Boost de energie

Folosesc de aproximativ 2 ani în competiții și antrenament, îl consider cel mai bun!

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Go Energy + Caffeine Gel 6 Pack - Aromă la alegere

SiS Go Energy + Caffeine Gel 6 Pack - Aromă la alegere

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie