SiS Go Isotonic Energy Gel 6 Pack - Aromă la alegere

SiS Go Isotonic este primul gel energizant din lume cu adevărat izotonic! Nu necesită a fi consumat cu apă

  • 22 de grame de carbohidrați per gel
  • Sursă rapidă de energie
  • Ușor de folosit
  • Conținut redus de zahăr: doar 0,6 grame per gel

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 6 Pack
Brand Science in Sport


60,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Go Isotonic Energy Gel 6 Pack

SiS Go Isotonic Energy Gel este primul gel izotonic din lume ce reușește să furnizeze cu success o cantitate satisfăcătoare de carbohidrați ușor digerabili (22 de grame) pentru energizarea în timpul exercițiilor.

Este făcut pentru a fi consumat fară apă, reducând astfel riscul de balonare care poate apărea din cauza consumului excesiv de lichide.

Beneficii

Epuizarea rezervelor de carbohidrați este una din principalele cauze ale oboselii. Livrarea adițională de carbohidrați in timpul exercițiilor este o metodă recunoscută pentru prevenirea stării de oboseală și îmbunătățirea performanțelor și a timpilor de cursă.

Formula izotonică facilitează absorbția rapidă și eliminarea rapidă din stomac, furnizând energia necesară într-un timp foarte scurt. Gelurile izotonice SiS sunt foarte practice și pot fi cărate cu ușurință în timpul eforturilor (alergărilor) lungi, fără a avea nevoie de sticle suplimentare cu lichide.

SiS Go Isotonic Energy Gel este triplu testat prin programul Informed Sport Evolved Certification. Acest program include testarea tuturor materiilor prime, testarea de două ori pe an a instalației de fabricare și testarea produsului finit. Tripla testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos.

Cum să utilizați

Cât să folosim?

Consumați 1-3 geluri per oră

Când să folosim?

Un gel după primele 40 de minute de efort, după care până la 3 geluri pe oră

Durata efectului

Fiecare gel echivalează cu 20 de minute de energie

Recomandare de utilizare

Consumați 1-3 geluri pe oră pentru a obține un aport de aproximativ 60 de grame de carbohidrați ușor digerabili. Având în vedere importanța hidratării, gelurile izotonice SiS pot fi folosite împreună cu tabletele pentru hidratare SiS sau împreună cu băuturile energizante cu electroliți SiS pentru a crea o combinație de enregie și hidratare corespunzătoare în timpul exercițiilor.

Informații nutritionale

Valori specifice Per gel (60ml) Per 100ml
Energie 368kj/87kcal 613kj/144kcal
Proteine 0.0g 0.0g
Carbohidrați 22g  36g
din care zaharuri 0.6g 1.0g
Grăsimi 0.0g 0.1g
din care grăsimi saturate 0.0g 0.0g
Fibre 0.0g 0.1g
Sodiu 0.01g 0.1g

Ingrediente: apă, maltodextrină din porumb (33%), arome naturale, agenți de îngroșare (gumă gellan, gumă xanthan), regulatori de aciditate (acid citric, citrat de sodiu), conservanți (benzonat de sodiu, sorbat de potasiu), îndulcitor (acesulfam K), sodiu (clorură de sodiu), antioxidant (acid ascorbic).

Potrivit pentru vegani, celiaci, vegetarieni.

Recenzii

Nota 
01-08-2020

SisGO

foarte eficient gelul, eu il folosesc in zilele in care fac 2 antrenamente pentru un boost de energie si am observat diferenta. Imi permite sa fac al doilea antrenament mult mai eficient. Cel cu grapefruit roz este gustos si racoritor

Nota 
14-05-2020

Foarte bune

Excelent produs

Nota 
14-05-2020

Foarte bun

Un izotonic care isi face treaba foarte bine.

Nota 
19-04-2019

Foarte bun

Foarte bun. Testat pe un traseu in munții Șureanu. Fara zahăr. Apreciez mult ca nu trebuie consumate lichide concomitent. Recomand cu încredere.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Go Isotonic Energy Gel 6 Pack - Aromă la alegere

SiS Go Isotonic Energy Gel 6 Pack - Aromă la alegere

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie