PhD VMX2 Pre-Workout Lămâie și Zmeură 200g

5060119299059!

  • 225mg cafeină per porție, 3g creatină Creapure®, 2.2g Beta Alanină, 0.4g zahăr
  • Vitamine B pentru reducerea oboselii și epuizării fizice*
  • Creatină pentru creșterea performanței fizice**
  • 1.2g carbohidrați per porție
  • Conține 20 de porții per recipient

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Lămâie
Cantitate 200g
Brand PhD


99,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

PhD VMX2 Pre-Workout Lămâie și Zmeură

*Vitaminele B3, B6 și B12 contribuie la reducerea oboselii și a epuizării.

**Creatina crește performanța fizică în repetările succesive de intensitate mărită și durată foarte scurtă. Acest efect se obține prin utilizarea a 3g de creatină zilnic.

PhD VMX2 reprezintă ultima evoluție a prduselor de tip pre-workout și are la bază o formulă ultra-concentrată cu ingrediente menite să crească performanța și forța. VMX2 este atât de concentrat încât s-a renunțat la folosirea coloranților în beneficiul substanțelor active pentru a furniza o experiență cu totul aparte. Această formulă puternică conține doar ingrediente serioase precum Beta Alanină, Peptide de L-arginină, Beta Vulgaris (bogat în nitrați), creatină monohidrată Creapure® cu formulă patentată și un complex puternic de Vitamine B ce asigură catalizatorul pentru creșterea intensității antrenamentului și a forței și pentru a amâna oboseala și epuizarea.

Beneficii

PhD VMX2 conține doar 1.2g de carbohidrați per porție și mai puțin de 0.5g dextroză adăugată pentru a-l face potrivit pentru atleții ce se află în cursul unei diete low-carb, urmărind strict creșterea masei musculare slabe. Pregătește-ți mușchii pentru efort cu VMX2 înainte de fiecare sesiune intensă de exerciții.

Cui se adresează pre-workoutul PhD VMX2?

Body-buildedrilor care ridică greutăți mari în serii repetate. Celor care fac power-lifting și caută o creștere a forței explosive. Oricărui atlet ce urmărește să-și îmbunătățească performanțele în timpul exercițiilor. Participanților la sporturile de echipă ce urmăresc să dezvolte impulsuri scurte de forță și anduranță pentru meciuri.

Cum să utilizați? 

Adăugați 1 cupă (10g) (inclusă în recipient) în 300ml apă rece și agitați timp de 10 secunde. Utilizați VMX2 cu 15-30 minute înainte de exercițiile intense. Datorită formulei foarte concentrate, folosiți doar înainte de exerciții intense și nu depășiti o porție pe zi.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! Conținut ridicat de cafeină (225mg per porție zilnică 10g). Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau celor aflate în proces de lactație (2250mg cafeină per 100g). 

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție 10g

Energie

147kJ/35kcal

Grăsimi

0.1g

Din care saturate

0.1g

Carbohidrați

1.2g

Din care zaharuri

0.4g

Fibre

0.1g

Proteine

7.3g

Sare

60mg

VMX2 Nitro Stack

Beta alanină

2200mg

L-histidină

200mg

Peptide de arginină PepForm®

50mg

Extract de sfeclă roșie (Beta Vulgaris)

250mg

Tri-metil glicină (Betaină

500mg

Extract de semințe de struguri (Vitis Vinifera)

100mg

V-MAX Hyper Strength Matrix

 

Monohidrat de creatină Creapure®

3000mg

Cafeină

225mg

Formulă pentru energie și reducerea oboselii

 

Niacină

250mg

Vitamina B6

0.21mg (15%VNR*)

Vitamina B12

0.38mcg (15%VNR*)

Sistem de absorbție Amino Drive

Taurină

780mg

N-acetil L-tirozină

200mg

Glucurnonolactonă

100mg

Ginseng American

100mg

Extract de Piper-negru

89mcg

Conține și:

Bicarbonat de potasiu

50mg

Bicarbonat de sodiu

50mg

*Valoarea de referință conform cu ordinul 1069/2007.

Ingrediente: monohidrat de creatină Creapure®; beta alanină; aromă; taurină; tri-metil glicină; dextroză monohidrat; niacină; extract de Sfeclă-roșie; cafeină anhidră; N-acetil L-tirozină; L-histidină; peptide de arginină PepForm® (L-arginină, peptide din zer (lapte)); ginseng american; glucuronolactonă; extract de semințe de struguri; bicarbonate de potasiu; bicarbonate de sodiu; vitamina B6; vitamina B12; corector de aciditate (acid malic); extract de piper-negru; indulcitor (sucraloză), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu).

Alergeni: lapte.

Recenzii

Scrie o recenzie

PhD VMX2 Pre-Workout Lămâie și Zmeură 200g

PhD VMX2 Pre-Workout Lămâie și Zmeură 200g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie