Pre-workout Evogen EVP Xtreme N.O.

Pentru a ajunge la rezultate extreme, e nevoie de antrenamente extreme!

  • Energie și concentrare
  • Pompare extremă și intensă
  • Volumizare musculară
  • 30 porții per flacon

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Tropical
Cantitate 480g
Brand Evogen


279,00 Lei

Ultimele 2 produse în stoc!

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre Evogen EVP XTREME N.O.

Pentru a ajunge la rezultate extreme, e nevoie de antrenamente extreme!

Împingerea constantă a corpului în locurile în care niciodată nu a fost, nu este o abilitate, ci o artă. Clienții lui Hany nu se antrenează pentru primele zece poziții. Ei se antrenează pentru a câștiga. Palmaresul său de a construi fizicuri  extreme este fără îndoială, la fel ca acel aspect „3D” care îți vine în minte când te gândești la campionii pe care îi antrenează. Cu toate acestea, dificultatea în realizarea acestui aspect „3D” constă în găsirea cantității precise de combustibil necesare pentru a evita disconfortul in timpul antrenamentelor. Nimeni nu înțelege mai bine acest echilibru și de aceea, profesioniștii de top își pun viitorul profesional în mâinile sale, an de an.

Rezultatele extreme necesită ingrediente extreme! Printre ingredientele conținute de pre-workout, putem regăsi:

Nitrat de arginină (ca NO3-T®) - Această formă brevetată de arginină este considerată un standard în industrie, din motive întemeiate. Oferă substraturi puternice care induc oxidul de azot și care necesită o conversie redusă pentru a induce eliberarea rapidă de oxid de azot. Evogen folosește o doză uriașă pentru a vă oferi vasodilatație extremă și pomparea, așa cum nu ați experimentat-p vreodată.

Citrulină - În timp ce multe mărci folosesc în continuare malat de citrulină, Evogen a ales să utilizeze o doză mare de citrulină pură datorită rezultatelor sale superioare. Aceasta nu a fost o decizie ieftină, iar diferența de rezultate din această formulă este de neegalat. Citrulina pură nu numai că ajută la creșterea nivelului de oxid nitric, dar ajută și la îndepărtarea toxinelor provocate de efort și a deșeurilor de produse cum ar fi amoniacul. De fapt, vă simțiți mai reîmprospătați după un antrenament din această cauză și este cheia succesului acestei formulări.

Extract de Coama Leului (Hericium erinaceus) - Nicio formulă de pre-antrenament nu ar fi completă fără utilizarea celei mai recente tehnologii disponibile, cum ar fi Extractul de ciupercă coama leului. Acesta este acum un element esențial în formulările avansate, datorită potențialului său de a crește concentrarea și oxigenarea sângelui, spre deosebire de multe alte nootropice clasice de pe piață.

Cafeină naturală și malat de dicafeină - Cofeina sa dovedit științific că sporește energia și termogeneza. Cercetările clinice sugerează, de asemenea, că îmbunătățește activitatea atletică, care sprijină utilizarea sa în multe produse de nutriție pre-antrenament pentru sport. Cercetările mai noi sugerează faptul că cofeina sprijină deopotrivă exercițiile fizice intense și rezistența.*

Cum să utilizați?

Folosiți numai în . Ca supliment alimentar, utilizatorul trebuie să înceapă prin a lua 1 porție (1 măsură) de EVP Extreme NO pentru primele câteva sesiuni de antrenament, pentru a-și găsi propria toleranță personală înainte de a trece la o măsură suplimentară. Amestecați cu 250-300 ml de apa ,cu 20-30 minute înainte de antrenament.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție (12 gr)

Sodiu (sare roz de Himalaya)

                    40mg

EVP Extreme N.O Matrix

L-Citrulină

                  3000mg

Beta Alanină

                  1600mg

Nitrat de Arginină

                  1000mg

EVP XTREME N.O Muscle Hydration Matrix

                  

Creatină anhidră

                 1250mg

Pudră de apă de cocos

                   500mg

EVP XTREME N.O. Stimulation Matrix

L-Tirozina

                  500mg

Extract de Coama-leului (Hericium erinaceus)(biomasă micelială

                  250mg

Cafeină (150mg cafeină naturală din boabe de cafea verde și 50mg cafeină din malat de dicafeină

                  200mg

(Ingrediente)Alte ingrediente: acid citric; acid malic; silicat de calciu; siliciu; arome naturale și artificiale; sucraloză; acesulfam de potasiu; pudră de sfeclă-roșie.

Alergeni: Acest produs este fabricat cu un echipament care procesează produse care pot conține lapte, ouă, soia, nuci, cereale, pește crustacee și moluște.

Atenționări: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este contraindicat minorilor. Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici . Produsul nu este considerat ca şi un înlocuitor pentru o dietă normală. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Recenzii

Scrie o recenzie

Pre-workout Evogen EVP Xtreme N.O.

Pre-workout Evogen EVP Xtreme N.O.

Produse din aceeași categorie