SiS Go Hydro Ananas și Mango

5025324005307

Tablete efervescente cu electroliți și conținut redus de calorii pentru hidratare în timpul antrenamentelor și al competițiilor

  • Sursă rapidă de hidratare cu conținut aproape nul de calorii
  • Fiecare tub conține 20 de tablete cu niveluri precise de electroliți
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, vegani, celiaci. Nu conține: lactoză, gluten, cereale, nuci sau aspartam.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ananas și Mango
Cantitate 20 tablete
Brand Science in Sport


40,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Tablete Efervescente SiS Go Hydro Ananas și Mango

Tabletele efervescente SiS Go Hydro sunt făcute pentru a asigura o hidratare eficientă ce duce la performanțe sportive înalte. Acestea se dizolvă rapid în apă plată, au un conținut aproape nul de calorii, fiind o versiune foarte practică și ușor de folosit.

Corpul reține mai bine lichide atunci când sunt consumate împreună cu săruri. Acest produs furnizează necesarul corpului de sodiu la o concentrație specifică (30mmol/L), fiind demonstrat științific faptul că astfel are loc o hidratare superioară în comparație cu apa.

Beneficii

În timpul exercițiilor moderate sau intense, corpul uman produce până la 2 litri de transpirație pe oră în funcție de condțtiile atmosferice. Prin transpirație se elimină electroliți esențiali, printre care și sodiu. Sodiul, cel mai important electrolit, ajută la diminuarea senzației de sete, îmbunătățește gustul și facilitează absorbția și retenția lichidelor.

Dacă pierderile de fluide și electroliți nu sunt înlocuite, se produce deshidratarea, o cauză principală a oboselii. Odată cu deshidratarea crește temperatura corpului precum și ritmul cardiac, iar rezervele de carbohidrați se epuizează mai rapid, dându-ne senzația că exercițiul devine mai intens.

SiS Go Hydro ajută la prevenirea acestor stări, având totodată scopul de a ne ajuta să nu pierdem mai mult de 2% din greutatea corpului în timpul efortului.

*SiS Go Hydro este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/go-hydro

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Cât să folosim?

1 tabletă dizolvată în 500 ml de apă. Nu consumați mai mult de 4 tablete pe zi.

Când să folosim?

Cu 2-3 ore înainte de evenimentele sportive pentru hidratare

În timpul evenimentelor sportive – 500-1000ml pe oră în funcție de condiții

Durata efectului

Aproximativ o oră

Recomandare de utilizare

Consumați 500ml băutură cu 2-3 ore înainte de antrenamente sau competiții. În timpul exercițiilor de durată mai scurtă, care nu necesită consumul de carbohidrați, consumați 500ml de bătură pe oră. Dacă urmăriți să combinați hidratarea și energizarea, folosiți, pe lângă tabletele pentru hidratare, gelurile energizante SiS.

Acesta nu este un produs conceput pentru pierderea în greutate.

Informații nutritionale

Valori specifice
Per tabletă 4.5g
Per 100g
Energie 36.7kj/8.8kcal 816kj/195kcal
Proteine 0.0g 0.0g
Carbohidrați 0.9g 19.8g
din care zaharuri 0.0g 0.8g
Grăsimi 0.0g 0.0g
din care grăsimi saturate 0.0g 0.0g
Fibre 0.2g 4.8g
Sodiu 0.9g 19.3g
Vitamine și minerale
Calciu 102mg 2267mg
Magneziu  8.1mg   180mg
Potasiu   65mg 1444mg

Ingrediente: acid citric, electroliți 34% (bicarbonat de sodiu, clorură de sodiu, carbonat de calciu, clorură de potasiu, trifosfat de calciu, citrat de zinc, carbonat de magneziu), sorbitol, inulină, maltodextrină, arome naturale, amidon, îndulcitor (sucraloză), pudră de suc de sfeclă roșie, vitamine (hidroclorură de piridoxină, riboflavină 5-fosfat, hidroclorură de tiamină).

Potrivit pentru vegani, celiaci, vegetarieni.

Recenzii

Nota 
06-08-2020

Recomand

Foarte bun la gust si eficient. Reduce riscul de febra musculara si crampe musculare.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Go Hydro Ananas și Mango

SiS Go Hydro Ananas și Mango

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie