SiS Go Hydro Caffeine Cola

5025324005703

Tablete efervescente cu electroliți și conținut redus de calorii pentru hidratare în timpul antrenamentelor și al competițiilor

  • Sursă rapidă de hidratare cu conținut aproape nul de calorii
  • 75mg de cafeină per tabletă pentru a stimula concentrarea
  • Fiecare tub conține 20 de tablete cu niveluri precise de electroliți

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, vegani, celiaci. Nu conține: lactoză, gluten, cereale, nuci sau aspartam.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Cola
Cantitate 20 tablete
Brand Science in Sport


40,00 Lei

În stoc


Informații

SiS Go Hydro Caffeine Cola

Tabletele efervescente SiS Go Hydro sunt făcute pentru a asigura o hidratare eficientă ce duce la performanțe sportive înalte. Acestea se dizolvă rapid în apă plată, au un conținut aproape nul de calorii, fiind o versiune foarte practică și ușor de folosit.

Corpul reține mai bine lichide atunci când sunt consumate împreună cu săruri. Acest produs furnizează necesarul corpului de sodiu la o concentrație specifică (30mmol/L), fiind demonstrat științific faptul că astfel are loc o hidratare superioară în comparație cu apa.

Efectul cafeinei a fost demnostrat în repetate rânduri, fiind recunoscută importanța acesteia în îmbunătățirea performanțelor sportive și diminuarea senzațiilor de efort și oboseală, furnizând un impuls energetic atunci când nevoia pentru acest impuls este accentuată.

Beneficii

În timpul exercițiilor moderate sau intense, corpul uman produce până la 2 litri de transpirație pe oră în funcție de condțtiile atmosferice. Prin transpirație se elimină electroliți esențiali, printre care și sodiu. Sodiul, cel mai important electrolit, ajută la diminuarea senzației de sete, îmbunătățește gustul și facilitează absorbția și retenția lichidelor.

S-a demonstrat că adaosul de cafeină are diferite beneficii fiziologice în timpul exercițiilor fizice și că poate îmbunătății performanțele. Cafeina poate crește eficiența arderii grăsimilor, amânând utilizarea rezervelor limitate de carbohidrați, pentru folosirea acestora într- un moment ulterior.

Dacă pierderile de fluide și electroliți nu sunt înlocuite, se produce deshidratarea, o cauză principală a oboselii. Odată cu deshidratarea crește temperatura corpului precum și ritmul cardiac, iar rezervele de carbohidrați se epuizează mai rapid, dându-ne senzația că exercițiul devine mai intens.

SiS Go Hydro ajută la prevenirea acestor stări, având totodată scopul de a ne ajuta să nu pierdem mai mult de 2% din greutatea corpului în timpul efortului.

Acest produs este triplu testat prin programul Informed Sport Evolved Certification. Acest program include testarea tuturor materiilor prime, testarea de două ori pe an a instalației de fabricare și testarea produsului finit. Tripla testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos.

Cum să utilizați

Cât să folosim?

1 tabletă dizolvată în 500 ml de apă. Nu consumați mai mult de 4 tablete pe zi.

Când să folosim?

Cu 2-3 ore înainte de evenimentele sportive pentru hidratare

În timpul evenimentelor sportive – 500-1000ml pe oră în funcție de condiții

Durata efectului

Aproximativ o oră

Recomandare de utilizare

Consumați 500ml băutură cu 2-3 ore înainte de antrenamente sau competiții. În timpul exercițiilor de durată mai scurtă, care nu necesită consumul de carbohidrați, consumați 500ml de bătură pe oră. Dacă urmăriți să combinați hidratarea și furnizarea de energie, folosiți, pe lângă tabletele pentru hidratare, geluri energizante SiS.

Acesta nu este un produs conceput pentru pierderea în greutate.

Informații nutritionale

Valori specifice Per tabletă 4.3g Per 100g
Energie 38kj/9kcal 887kj/207kcal
Proteine 0.0g 0.0g
Carbohidrați 1.0g  23g
din care zaharuri 0.1g 1.2g
Grăsimi 0.0g 0.0g
din care grăsimi saturate 0.0g 0.0g
Fibre 0.2g 4.7g
Sodiu 0.3g 8.0g
Cafeină 75mg 1667mg
Vitamine și minerale
Calciu 102mg 2267mg
Magneziu  8.1mg   180mg
Potasiu   65mg 1444mg

Ingrediente: acid citric, electroliți 37% (bicarbonat de sodiu, clorură de sodiu, carbonat de calciu, clorură de potasiu, trifosfat de calciu, carbonat de magneziu), sorbitol, inulină, Arome naturale, cafeină (75mg), colorant (caramel E150d), amidon, îndulcitor (sucraloză), maltodextrină, vitamine (hidroclorură de piridoxină, riboflavină, hidroclorură de tiamină)

Potrivit pentru vegani, celiaci, vegetarieni.

Recenzii

Nota 
19-04-2019

Foarte bun

Gustul pe care eu il ador, usor si simplu de facut 1-2 tablete inainte / dupa antrenamente imi da un plus de concentrare pe langa hidratare !!

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Go Hydro Caffeine Cola

SiS Go Hydro Caffeine Cola

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie