Grenade Defend BCAA Sample Căpșuni și Mango

HE1066

Doză ridicată de BCAA cu rația 2:1:1 și conținut adăugat de glutamină, pudră de apă de nucă de cocos și electroliți

 • 7g de BCAA cu rația 2:1:1
 • 1g de glutamină
 • 500mg de pudră de apă de nucă de cocos (bogată în minerale și electroliți) și mix de electroliți
 • Conține o porție de 13g

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Căpșuni
Cantitate 13g
Brand Grenade


7,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

 • BCAA obținuți prin fermentație – fără pene de rață sau păr uman (utilizate ca sursă pentru obținerea BCAA la alte produse)
 • Conținut adăugat de glutamină, pudră de apă de nucă de cocos și electroliți
 • Testat și aprobat prin programul Informed Sport – produs certificat fără substanțe interzise
 • Ingrediente patentate – Pepform® Leucină și peptide de Glutamină (din proteine din zer)
 • Aminoacizi micronizați – formulă de livrare și de combinare îmbunătățită
 • Pâlnie inclusă în fiecare recipient
 • Poate fi combinat cu orice produs din gama de aminoacizi Grenade
 • Nu conține organisme modificate genetic

Dacă ridicați greutăți mari și urmăriți creșterea mușchilor la potențialul lor maxim, trebuie să îi protejați de forțele catabolice oricând cu putință. Acest proces presupune prevenirea epuizării musculare. Pe scurt, trebuie să vă asigurați că în țesutul muscular intră mai mulți aminoacizi decât îl părăsesc pe parcursul unei zile.

Pentru a obține acest echilibru crucial și delicat, trebuie să le oferiți mușchilor în mod regulat cei mai importanți aminoacizi. Grenade Defend BCAA a fost conceput să conțină o mare parte din aminoacizii anabolici și anti-catabolici necesari corpului uman sub formă de pudră cu un gust grozav. De asemenea, acest produs poate fi consumat pe parcursul zilei, fie împreună cu mesele principale pentru a spori aportul de aminoacizi din dieta dumneavostră, fie între mese ca anticatabolic. Este și un supliment ideal pentru consumul Intra-Workout sau Post-Workout (împreună cu shake-ul proteic) ca o alternativă cu un spectru mai larg față de BCAA.

Nu uitați că Grenade Defend BCAA este creat pentru atleții și personalul militar care doresc să evite epuizarea musculară și să își maximizeze capacitatea de refacere, puterea și masa musculară slabă. Este un produs avansat, nou, ce conține spectrul complet de aminoacizi necesari pentru dezvoltarea și refacerea mușchilor. De asemenea, aproape toți aminoacizii găsiți în Defend BCAA sunt livrați atât în ​​formă de peptide cât și sub formă liberă, pentru o gamă mai largă de absorbție și o cinetică îmbunătățită. Defend BCAA este formulat cu substanțe nutritive cheie pentru a spori absorbția, asimilarea și retenția conținutului său de aminoacizi vitali.

Beneficii 

O serie de ingrediente esențiale, de ultimă oră și puternice au fost adăugate în Grenade Defend BCAA, precum doza mare de leucină, singurul și cel mai important aminoacid pentru culturiști și atleții care se bazează pe putere. Acest aminoacid, chiar și în cantități mici, poate efectiv să stimuleze procesul de dezvoltare musculară. Niciun singur alt aminoacid în formă proprie (fără a fi combinat) nu are această proprietate. De asemenea, studiile au arătat că prin adăugarea unei cantități suplimentare de leucină în proteine se poate spori intensitatea sintezei proteinelor (procesul prin care sunt construiți mușchii). Grenade Defend BCAA conține lecuină atât sub formă de peptide cât și leucină sub formă liberă. Astragin® este o combinație patentată de Astragalus și Panax Notoginseng (Ginseng) pentru a susține absorbția optimă.

Din studiile științifice au reieșit rezultate impresionante privind utilizarea acestui ingredient și activitatea sa la nivelul celulelor intestinale umane Caco-2, care au responsabilitatea pentru absorbția nutrienților din intestin. De asemenea, dintre toți aminoacizii, citrulina a determinat creșteri mai mari ale nivelului oxizilor nitrici și a fluxului sanguin, mai mult decât arginina sau alți aminoacizi.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 13g Doza zilnică recomandată (%)
Energie 187kj/44kcal  
Grăsimi 0.02g  
din care grăsimi saturate 0.02g  
Carbohidrați 1.68g  
din care zaharuri 0.14g  
Fibre 1.09g  
Proteine 7.88g  
Sodiu 0.10g  
Vitamina C 7.00mg 8.7%
Vitamina B3 5.00mg  31%
Vitamina B6 4.12mg 294%
Vitamina B1 2.95mg 268%
Vitamina B12 0.15mg  5.8%
Aminoacizi
L-Leucină Micronizată 3400mg  
Peptide de Leucină Pepform®  100mg  
L-Izoleucină Micronizată 1750mg  
L-Valină Micronizată 1750mg  
L-Glutamină Micronizată  900mg  
Peptide de Glutamină Pepform®  100mg  
Electroliți
Pudră de Apă de Nucă de Cocos 500mg  
Amestec de electroliți: Citrat de Sodiu, Fosfat Monopotasic, Citrat de Magneziu

 

325mg

 

 Valoarea nutrițională de referință se bazează pe o dietă de 2000 de calorii.

Ingrediente: Aminoacizi fermentați cu lanț ramificat 2:1:1 (Leucină, Izoleucină, Valină), Dextrină rezistentă, Arome, Acid DL-Malic, L-Glutamină, Pudră de Apă de Nucă de Cocos, Acid Citric, Îndulcitori: Acesulfam K, Sucraloză; Citrat de Sodiu, Fosfat Monopotasic, Peptide de Leucină (Lapte), Peptide de Glutamină (Soia, Lapte), Agent Antiaglomerant: Silicat de Calciu; L-Izoleucină fermentată, L-Valină vegană, Colorant natural: Curcumină; Amestec de Vitamine (Acid Ascorbic, Nicotinamidă, Clorhidrat de Piridoxină, Clorhidrat de Tiamină, Cianocobalamină), Citrat de Magneziu, Colorant: E131.

Alergeni: Conține Soia, Lapte.

Recenzii

Scrie o recenzie

Grenade Defend BCAA Sample Căpșuni și Mango

Grenade Defend BCAA Sample Căpșuni și Mango

Clienții au mai cumpărat și: