Program de loialitate

Este plăcerea și totodată datoria noastră să știm că dumneavoastră, în calitate de client, aveți o experiență cât mai plăcută și sunteți mulțumit în urma achizițiilor făcute pe site-ul nostru. Acesta este principiul care stă la baza acestui program de loialitate.

Primul pas pentru a putea beneficia de programul de loialitate pe site-ul nostru este crearea unui cont. Aceasta este o condiție obligatorie pentru a putea primi puncte cadou la fiecare comandă plasată.

Cum se calculează punctele de loialitate?

Pentru fiecare comandă plasată veți primi un număr de puncte echivalent cu 50% din valoarea fără TVA a comenzii. Costul de transport nu este inclus în acest calcul.

Exemplu: valoare comandă = 110 Lei (TVA inclus)

Calcul puncte de loialitate: 0.5 X 100 Lei (val. fară TVA) = 50 puncte

Conversia punctelor de loialitate în lei

Fiecare 10 puncte sunt echivalentul a 1 leu. Astfel, pentru exemplul de mai sus, valoarea punctelor obținute va fi de 5 lei.

Pe scurt – la fiecare 100 de lei (fară TVA) cheltuiți pe site-ul nostru primiți înapoi 5% = 5 lei disponibili sub forma unui voucher ce poate fi folosit la următoarele comenzi.

Utilizarea punctelor de loialitate

Pentru a vedea punctele de loialitate aferente comenzilor dumneavoastră trebuie să mergeți în contul dumneavoastră, după care să accesați secțiunea puncte loialitate. 

program puncte loialitate cont

În cazul comenzilor plătite cu cardul, punctele de loialitate vor fi disponibile imediat pentru a fi convertite într-un voucher valoric. În cazul comenzilor ramburs, veți putea converti punctele în voucherul valoric după recepționarea și achitarea comenzii.

După transformarea punctelor mergeți în secțiunea vouchere pentru a vedea voucherul generat. Nu este nevoie să îl copiați, acesta vă va apărea automat în pagina de plată când doriți să finalizați următoarea comandă, cu condiția să fiți logat în contul dumneavoastră. Acest voucher (cod) poate fi transmis și către alte persoane pentru a fi utilizat pe site-ul nostru.

Notă: Voucherele de loialitate au termen de valabilitate 1 an de zile din momentul în care le generați în contul dvs. de client prin convertirea punctelor de loialitate. Cu excepția campaniei de Black Friday, voucherele de loialitate pot fi combinate cu orice altă promoție temporară din site-ul nostru sau cu alte coduri de discount.

Pentru orice fel de detalii nu ezitați să ne contactați.