Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

Livrare

  1. Modalitatea de livrare

Livrările vor fi făcute prin intermediul Fan Courier, existând posibilitatea de a primi produsele comandate la orice adresă din România.

*Depozitul nu reprezintă punct de ridicare a comenzilor.

Vă rugăm ca la primirea coletului să verificați fatura fiscală și integritatea ambalajului. În cazul în care observați eventuale nereguli cu privire la integritatea/conținutul coletului, puteți face mențiunile dorite pe AWB (formularul de recepție) în momentul livrării sau să întocmiți un proces verbal de constatare pentru a refuza coletul și plata. Reclamațiile ulterioare referitoare la aceste aspecte sunt nule.

  1. Expedierea comenzii

În cazul în care plasați comanda în zilele lucrătoare (Luni – Vineri) până în ora 14:00, comanda dumneavoastră va fi expediată în aceeași zi. În cazul în care plasați comanda după ora 14:00, comanda dumneavoastră va fi expediată în următoarea zi lucrătoare.

Dacă produsele comandate nu se află în stoc, ne angajăm să vă comunicăm un nou termen de livrare.

Pentru mai multe detalii vedeți Termeni și Condiții , punctul 8 – Livrarea Comenzii .

  1. Costul livrării

Costul livrării se calculează automat în funcție de greutatea produselor, modalitatea de plată aleasă și în funcție de valoarea totală a comenzii.

Astfel, transportul este gratuit în următoarele două cazuri:

  1. În București, pentru comenzile mai mari de 200 RON
  2. În toată țara, pentru comenzile mai mari de 300 RON – cu condiția ca adresa de livrare să se afle în aria de acoperire Fan Courier. Pentru a verifica lista localităților în care există un punct de lucru Fan Courier vă rugăm să accesați: https://www.fancourier.ro/locatii-fan/. În cazul în care localitatea respectivă nu este acoperită de Fan Courier, va fi perceput un cost suplimentar variabil.

*Situații speciale: în condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, termenul de livrare poate suferi modificări.