OstroVit Melatonină 1mg 180 tablete

5902232617849

  • Conține 180 de porții per flacon

  • 1 porție = 1 tabletă

  • Îmbunătățește calitatea somnului

  • Ajută la scurtarea timpului necesar pentru a adormi

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 180 tablete
Brand OstroVit


20,00 Lei cu TVA

16,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre Ostrovit Melatonină 1mg

OstroVit melatonină este un supliment alimentar sub formă de tablete ce conțin melatonină. Melatonina este recomandată în special persoanelor care adorm greu, care lucrează în regim de schimb, călătoresc sau își schimbă frecvent fusul orar.

Beneficii

Melatonina este un derivat al triptofanului. Apare în corpul nostru ca un hormon produs de glanda pineală. În cantități mai mici, melatonina este produsă de sistemul digestiv, leucocite sau de măduva osoasă. Este numită hormonul somnului deoarece joacă un rol important în reglarea timpului de somn.

Este responsabilă pentru senzația de somnolență și pentru scăderea temperaturii și a tensiunii arteriale în timpul nopții. O problemă importantă este schimbarea bruscă a fusului orar, așa-numitul "jet-lag". Simptomele sunt cauzate de perturbarea ceasului biologic. Funcționarea corectă a ceasului biologic depinde de producția de melatonină și cortizol. Melatonina ajută la scurtarea timpului necesar adormirii și la ameliorarea efectelor schimbării bruște a fusului orar. Melatonina ajută suplimentar la reducerea stresului oxidativ.

Proprietățile Melatoninei

  • Ajută la scurtarea timpului necesar pentru a adormi

  • Ajută la îmbunătățirea calității generale a somnului

  • Ajutor la ameliorarea efectelor schimbării bruște a fusului orar

  • Poate avea efecte antiinflamatorii

  • Are activitate antioxidantă

Cum să utilizați

Consumați 1 porție (1 tabletă) pe zi, cu 30 de minute înainte de culcare. Un efect benefic apare atunci când consumați 1mg de melatonină cu puțin timp înainte de culcare sau 0.5mg cu puțin timp înainte de a dormi în prima zi de călătorie și pentru următoarele zile după sosirea la destinație.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos si nu sunt destinate sa diagnosticheze, sa previna, sa trateze sau sa vindece nicio boala. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție (1 tabletă)
Melatonină 1mg

Ingrediente: agenți de încărcare: celuloză microcristalină, amidon; agenți antiaglomeranți: fosfat de calciu; săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; melatonină.

Atenționări: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, cereale care conțin gluten, ouă, țelină, muștar, crustacee, pește.

Recenzii

Nota 
07-04-2023

E super!

Își face efectul foarte repede, chiar dorm și visez mai bine :) Decât să mă mai chinui cu cafelele, mai bine servesc o melatonină și dă-i cu somnul :)
Grijă la compoziție, această variantă are 1mg, am văzut că sunt și mai concentrate, dar cred că voi rămâne la aceasta.

Nota 
24-08-2020

Este un produs eficient!

Chiar e benefic atunci când ai nevoie de ajutor ca sa te relaxezi și sa adormi mai ușor !

  • 3 din 3 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

OstroVit Melatonină 1mg 180 tablete

OstroVit Melatonină 1mg 180 tablete

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie