OstroVit Pharma Liver Aid – Protector Hepatic 90 capsule

5903246226249

OstroVit Pharma Liver Aid este suplimentul alimentar de cea mai înaltă calitate în capsule HPMC, care conține un complex special selectat de substanțe care sprijină regenerarea și buna funcționare a ficatului.

  • complex de 9 ingrediente active care sprijină buna funcționare a ficatului

  • 90 de capsule per flacon 

  • 30 zile de utilizare per flacon

  • protector hepatic

  • cea mai înaltă calitate a producției și materiilor prime

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 90 capsule
Brand OstroVit


55,00 Lei cu TVA

46,75 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Pharma Liver Aid 90 capsule

OstroVit Pharma Liver Aid este suplimentul alimentar care conține un complex special selectat de substanțe care sprijină regenerarea și buna funcționare a ficatului, ambalat în capsule de cea mai înaltă calitate din HPMC. OstroVit Pharma este o linie care pune pe primul loc calitatea procesului de producție farmaceutică și toate componentele cu ajutorul cărora este creat suplimentul. OstroVit Pharma sunt suplimente absolut de cea mai înaltă calitate pentru consumatorii care știu ce este cel mai important pentru ei.

OstroVit Pharma Liver Aid – Protector Hepatic 90 capsule

Ingredientele conținute în OstroVit Pharma Liver Aid 

Extract din semințe de ciulin de lapte - ciulin de lapte standardizat la 80% silimarină, inclusiv 30% silibină și izosilibină, care este cunoscut pentru proprietățile sale benefice pentru îmbunătățirea funcționării ficatului. Protejează mucoasa gastrică, susține funcțiile de detoxifiere și protejează celulele hepatice sau hepatocitele, care sunt expuse în special în cazul administrării de AINS, abuzului de alcool și altor toxine. 

Extract din frunze de anghinare - standardizat la 5% cinarină are efecte hepatoprotectoare, adică ne protejează celulele hepatice, reglează nivelul lipidelor din sânge și reglează nivelul metabolismului glucozei și al insulinei. 

Extractul din boabe de piper negru - standardizat la 95% piperină, îmbunătățește digestia și crește fluxul sanguin, ceea ce are ca rezultat o mai bună alimentare cu sânge a organelor noastre, îmbunătățind astfel funcția acestora. 

N-acetilcisteină (NAC) - este una dintre substanțele care este dedicată ficatului. Aceasta susține funcțiile de protecție și de detoxifiere a ficatului și, de asemenea, participă activ la sinteza celei mai importante tripeptide din organismul nostru, și anume glutationul, care îndeplinește cele mai importante funcții antioxidante ale organismului. 

L-glutation - în formă redusă. Acesta neutralizează radicalii liberi acționând ca un acceptor de radicali. Este sintetizat în fiecare celulă a corpului nostru și ajută la curățarea ficatului nostru. 

Colina (în acest caz forma de bitartrat) - este un compus chimic organic, cunoscut și sub numele de vitamina B4, utilizat în principal pentru proprietățile sale de stimulare cognitivă (transformarea directă în acetilcolină a unuia dintre cei mai importanți neurotransmițători) sau ca mijloc pentru sănătatea ficatului, capabil reducă acumularea de ficat gras, inflamația cronică a acestuia, ciroza sau hipercolesterolemia. 

Vitamina B6 - sub formă de p-5-p, adică de piridoxal 5-fosfat. Este cea mai bună formă de vitamina B6 disponibilă din punct de vedere biologic pentru organismul nostru. Ea satisface și susține oceanul de funcții fiziologice și este crucială în buna funcționare a tuturor organelor din corpul nostru. 

Proprietățile ingredientelor din OstroVit Pharma Liver Aid: 

  • Este un complex de plante și ingrediente biologice care susțin funcționarea ficatului 

  • Acestea susțin regenerarea hepatocitelor, adică a celulelor hepatice 

  • Susțin funcțiile de protecție a ficatului nostru 

  • Susțin circulația sângelui, sprijinind buna funcționare a ficatului nostru 

  • Susțin funcțiile de detoxifiere

Cum utilizați? 

Consumați 1 porție (3 capsule) zilnic, de preferat în timpul mesei. Preparatul este destinat adulților. 

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu poate fi utilizat ca substitut al unei diete variate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Produsul nu trebuie utilizat de către copii, femei însărcinate și mame care alăptează. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție 3 capsule

    VNR*%

Bitartrat de colină

300 mg

-

Extract de semințe de ciulin de lapte (80% silimarină, inclusiv 30% silibină și izosilibină)

200 mg

-

Extract din rizom de turmeric (95% curcuminoide)

200 mg

-

N-acetilcisteină (NAC)

150 mg

-

Inulină

130 mg

-

L-glutation redus

100 mg

-

Extract din frunze de anghinare (5% cinarină)

100 mg

-

Extract din boabe de piper negru (95% piperină)

10 mg

-

Vitamina B6 (P-5-P piridoxalo 5'-fosfat)

10 mg

714

*Valoarea Nutritională de Referință cf. Regulament 1069/2011 

Ingrediente: bitartrat de colină; extract de semințe de ciulin de lapte (80% silimarină, inclusiv 30% silibină și izosilibină); extract de rizom de curcuma (95% curcuminoid); n-acetilcisteină (NAC); inulină; L-glutation redus; extract de frunze de anghinare (5% cinarină); extract din boabe de piper negru (95% piperină); vitamina B6 (P-5-P piridoxalo 5'-fosfat); învelișul capsulei (agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză); agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee, pește. 

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Pharma Liver Aid – Protector Hepatic 90 capsule

OstroVit Pharma Liver Aid – Protector Hepatic 90 capsule

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie