SiS Smart Shaker Galben 600ml

5025324000999

Shaker etanș 100%, sigur pentru a fi folosit în cuptorul cu microunde, în congelator și apoi curățat în mașina de spălat vase. Are 3 compartimente separate pentru depozitarea și transportarea ușoară a pudrelor sau a capsulelor.

Mai multe detalii

Specificații

Cantitate 600ml
Brand Science in Sport


35,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Smart Shaker Galben 

SiS Smart Shake este un shaker de calitate ridicată cu trei compartimente separate pentru a vă permite transportul pudrelor pentru băuturi și al capsulelor/tabletelor. Este făcut din plastic fără BPA (Bisfenol A) și este etanș 100%. Îl puteți folosi zilnic, depozita în frigider sau îl puteți folosi în cuptorul cu microunde pentru a încălzi conținutul, iar apoi îl puteți curăța în mașina de spălat vase. Este conceput pentru viața reală, de zi cu zi.

Cu un design unic, SiS Smart Shake este compact, dar totuși ușor, având o sită atașată ce elimină posibilitatea pierderii părților componente.

Recenzii

Nota 
30-11-2019

Super

Seara imi pun pudra proteica in recipientul de jos, pastilele impartite pe dimineata, pranz, seara, iar a 2-a zi il iau cu mine peste tot. Imediat dupa antrenamen,t am bautura de refacere pregatita. Super bun pentru organizare (ceea ce eu am nevoie)!

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Smart Shaker Galben 600ml

SiS Smart Shaker Galben 600ml

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie