Vivo MAGIC Cafea Organică Arabica 100% cu extract de Coama Leului 280g

5060572521285

- 25% Vivo MAGIC Cafea Organică 100% Arabica cu extract de Coama Leului

Energizează-ți mintea și corpul cu cafeaua noastră 100% arabica cu extract adăugat de ciuperca Coama Leului

  • Cafea măcinată, cultivată în mod ecologic
  • Provenită din surse etice, dintr-o cooperativă de familie din regiunea Lekempt din Etiopia
  • Testată de terți împotriva metalelor grele și micotoxinelor
  • Conținut adăugat de extract de Coama Leului pentru sănătatea creierului
  • Conține 20 de porții per ambalaj

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Cafea
Cantitate 280g
Brand VIVO
Alergeni Vegan


88,00 Lei cu TVA

66,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Vivo MAGIC Cafea organică cu extract de ciuperca Coama Leului 

De la boabe la produs finit

1)     Cafeaua prinde viață într-o cooperativă a unei familii din Ethiopia unde boabele sunt crescute la altitudini ridicate (1.900m-2.000m).

2)     Boabele de cafea sunt recoltate manual, spălate și lăsate la soare să se usuce pentru o aromă delicioasă.

3)     Boabele de cafea sunt prăjite și măcinate în loturi mici în Bristol, UK.

4)     Ulterior boabele sunt amestecate cu extractul de ciuperca Coama Leului, astfel încât fiecare porție conține 500mg, pentru buna funcționare a creierului și susținerea clarității mintale.

5)     Fiecare pachet este testat de terți împotriva metalelor grele și a micotoxinelor și este împachetat în ambalaj compostabil.

Minte ascuțită. Inimă de leu.

Fiecare cană de MAGIC Coffee combină proprietățile energizante ale cafelei cu beneficiile ciupercii Coama Leului care oferă un boost pentru creier. Coama Leului este o ciupercă comestibilă care este folosită de mii de ani în Medicina Chineză Tradițională pentru a ajuta la sănătatea creierului.

Studiile au arătat că ciuperca Coama Leului îmbunătățește neurogeneza, memoria de lucru și memoria reproductivă, fiind și un bun protector împotriva bolilor, incluzând demențele și boala Alzhimer.

Comerțul echitabil și agricultură ecologică

Conducerea unei afaceri într-o manieră etică este extrem de importantă pentru cei de la Vivo Life. De aceea au mers atât de departe pentru a crea o cafea care să fie atât în beneficiul oamenilor, cât și în beneficiul planetei.

Comerț echitabil. FAIRTRADE

Cei de la Vivo își procură boabele de cafea direct de la o cooperativă familială independentă, certificată, din zona Lekempt, Ethiopia. Acest lucru asigură că agricultorii sunt plătiți corect pentru munca depusă și funcționează etic pentru susținerea practicilor comerciale.

Produs testat de terți

Fiecare pachet de MAGIC Coffee este testat de terți împotriva micotoxinelor și a 500 de erbicide și pesticide.

Crescută organic

Folosim boabe de cafea arabica 100% organice, care sunt crescute fără să fie atinse de pesticide sau metode de creștere industrială. Artizanii din Ethiopia urmează principiul agriculturii regenerative pentru a asigura durabilitatea completă și sănătatea pe term lung a solului.

Cum să utilizați?

Preparați în mai puțin de 3 minute cea mai proaspătă și mai curată cafea măcinată cu extract de ciupercă Coama Leului, astfel:

  1. Adăugați trei lingurițe de cafea MAGIC în presa franceză.
  2. Turnați 250ml apă fierbinte.
  3. Așteptați două minute
  4. Turnați conținutul în cana dvs. favorită și bucurați-vă de o cafea pe cinste.

Întrebări frecvente

De unde provine cafeaua dvs?

Boabele de cafea sunt cultivate la altitudini mari în regiunea Lekempt din Etiopia, cunoscută local sub numele de „locul de naștere a cafelei”. Boabele sunt recoltate manual, uscate la soare și ulterior prăjite și măcinate în loturi mici la prăjitoria Vivo din Bristol, Marea Britanie.

Cum se compară Vivo MAGIC Coffee cu cafeaua obișnuită?

Cafeaua MAGIC combină proprietățile energizante ale cafelei cu beneficiile ciupercii Coama Leului asupra creierului pentru a susține claritatea mintală și fizică. Așteptați-vă la o energie de durată mai lungă și o claritate mintală mai mare atunci când utilizați MAGIC Mushroom Coffeee. De asemenea, această cafea este testată pentru micotoxine pentru a garanta un produs mai curat și mai sănătos.

Câtă cafeină este în fiecare porție?

Fiecare porție de 14g conține în jur de 110-195mg cafeină. Conținutul de cafeină poate varia în funcție de modul în care alegeți să preparați cafeaua.

Este cafeaua MAGIC certificată?

Desfășurarea unei afaceri cu adevărat etice și durabile este extrem de importantă pentru noi. Acesta este motivul pentru care cafeaua MAGIC este comercializată și certificată organic de către fermieri și cultivatori ecologici (Organic Farmers and Growers).

Are gust de ciuperci?

Nu-ți face griji! Cafeaua MAGIC nu are gust de ciuperci. Are o aromă bogată, fină, la fel de delicioasă precum cafeaua ta preferată.

Pentru ce micotoxine este testată?

Cafeaua noastră este testată pentru micotoxine incluzând Ochratoxina A, Aflatoxina B1, B2, G1, G2, Aflatoxine totale și Aflatoxină M1. Puteți face click aici pentru a vedea rezultatele laboratorului care arată că aceste micotoxine nu pot fi detectate în produsele noastre.

Pot folosi un filtru de picurare pentru a prepara cafeaua?

Desigur că poți folosi această metodă. Noi recomandăm, în schimb, presa franceză pentru a obține beneficiile maxime ale cafelei și extractului de ciuperca Coama Leului.

Informații nutritionale

Ingrediente

Pulbere de cafea organică* măcinată

Boabe de cafea 100% Arabica cultivate la altitudini mari în regiunea Lekempt din Etiopia.

Certificată fairtrade și ecologic.

*96.4% din acest produs este organic.

Extract din ciupercă Coama Leului

Coama Leului este o ciupercă comestibilă care a fost folosită de mii de ani în medicina tradițională chineză pentru a susține sănătatea creierului și claritatea mentală. Fiecare porție de Cafea MAGIC conține 500mg de extract de Coama Leului.

Recenzii

Nota 
14-05-2020

O cafea pe gustul meu!

Nu stiam exact la ce sa ma astept, dar am fost placut surprinsa. Este o cafea aromata si poate fi savurata fara lapte si fara zahar chiar si de iubitorii de latte-uri. Am incercat sa o pregatesc si la mocha pot, dar nu iese la fel de aromata cum iese la french press. Pentru mine este mixul perfect: savoare de cafea si beneficiile aduse de ciuperca Coama Leului. Si nu, nu are gust de ciuperci, nici miros :)
Si inca un extra - ambalajul este compostabil!

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

Vivo MAGIC Cafea Organică Arabica 100% cu extract de Coama Leului 280g

Vivo MAGIC Cafea Organică Arabica 100% cu extract de Coama Leului 280g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie