Cutie 24 Shoturi OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6

CUTIE46222166

- 10%

-10%

Cutie 24 Shot-uri OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6 80ml
  • 375mg Magneziu și 430mg Potasiu per shot 80ml

  • Fără zahăr

  • Aromă plăcută de lămâie cu lime și struguri

  • Conține 24 shot-uri per cutie

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fructe
Cantitate Cutie
Brand OstroVit


144,00 Lei cu TVA

129,60 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Cutie 24 Shot-uri OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6

OstroVit Magneziu Potasiu + B6 Shot 80ml este un supliment alimentar sub formă lichidă, cu îndulcitori. Băutură necarbonatată cu magneziu (375mg/80ml), potasiu și vitamina B6 agăugate. Shotul de magneziu și potasiu cu B6 este un supliment destinat persoanelor care au o nevoie crescută de magneziu, potasiu și vitamina B6. Supliment destinat adulților activi fizic, în special sportivilor. Produsul este recomandat în perioadele de efort crescut.

Magneziul contribuie la buna funcționare a mușchilor și la menținerea echilibrului electrolitic. În plus, ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși. Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic optim și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, aceste ingrediente contribuie la reducerea oboselii, a extenuării și ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Potasiul este un micronutrient extrem de important, ce aparține grupului de electroliți. Acesta contribuie la buna funcționare a sistemului nervos. Potasiul, ca electrolit, este responsabil pentru menținerea tensiunii electrice adecvate pe membranele celulare și este responsabil pentru transferul impulsurilor electrice între celule.

Vitamina B6 ajută la sinteza corectă a cisteinei și la menținerea metabolismului optim al homocisteinei. Vitamina B6 contribuie la menținerea metabolismului normal al proteinelor și al glicogenului.

Beneficiile shotului OstroVit Magneziu Potasiu + B6

  • Ajută la reducerea oboselii și a extenuării

  • Contribuie la menținerea echilibrului electrolitic

  • Susține funcționarea optimă a metabolismului energetic

  • Susține buna funcționare a sistemului nervos

  • Ajută la menținerea metabolismului adecvat al proteinelor și glicogenului

  • Contribuie la menținerea funcțiilor psihologice adecvate

Cum să utilizați?

Consumați un flacon (80ml) o dată pe zi, sau pe parcursul unei zile. A se consuma în maxim 24 ore de la deschidere. Agitați flaconul înainte de utilizare.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos si nu sunt destinate sa diagnosticheze, sa previna, sa trateze sau sa vindece nicio boala. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Informații nutritionale

Valori specifice  per porție 80ml VNR%*
Potasiu 430mg 22%
Magneziu 375mg 100%
Vitamina B6 1.4mg 100%

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: apă; suc de mere din concentrat de suc de mere (20%); acidifiant: acid citric; regulator de aciditate: citrat trisodic; citrat de magneziu (magneziu); indulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu; conservanții: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; citrat de potasiu (potasiu); aromă; clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), maltodextrină.

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutie 24 Shoturi OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6

Cutie 24 Shoturi OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie