SiS Omega 3 + Astaxantină 90 caps

5025324008971

  • 90 capsule per flacon

  • 30 porții de servire

  • 900 mg EPA / 600mg DHA per porție

  • 3.6mg astaxantină

  • 1500 UI Vitamina D3

  • Vitaminele A, E și K

Expiră: 01.05.2023

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Portocale
Cantitate 90 capsule
Brand Science in Sport


90,00 Lei cu TVA

63,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre SiS High Strength Omega 3 cu Astaxanthin 90 caps

SiS Omega 3 + Astaxanthin conține 3 g de ulei de pește total per porție, oferind 900 mg EPA și 600 mg DHA. Cu un adaos de 3,6 mg de astaxantină, 1500IU de vitamina D3 și vitaminele A, E și K.

Acizii grași Omega 3 sunt compuși care se găsesc de obicei în peștele gras. Dintre acești compuși de acizi grași, doi sunt importanți atunci când suplimentați uleiul de pește în dieta zilnică: acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Atât EPA, cât și DHA sunt elemente constitutive ale celulelor imunitare, acționează ca mediatori inflamatori și susțin sănătatea cardiovasculară.

Beneficii ale produsului SiS High Strength Omega 3 + Astaxanthin

Science in Sport High Strength Omega 3 + Astaxanthin oferă niveluri ridicate de EPA și DHA. Astaxantina este un carotenoid cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Astaxantina din alimentație a demonstrat un răspuns imunitar îmbunătățit și o scădere a inflamației.

Pe lângă beneficiile pentru sănătate menționate mai sus, astaxantinul a fost, de asemenea, investigat în legătură cu performanța la efort. La un grup de cicliști antrenați, suplimentarea cu astaxantină a dus la o îmbunătățire semnificativă a performanțelor la contratimpul de 20 km și a producției de energie după o cursă de 2 ore în stare stabilă. S-au măsurat reduceri ale leziunilor musculare la grupurile de sportivi care au luat suplimente de astaxantină.

Este acest produs testat Informed Sport?

Da, SiS High Strength Omega 3 + Astaxanthin este testat în cadrul programului Informed Sport Certification. Această abordare implică testarea fiecărui lot de produs finit SIS, care părăsește fabrica companiei, depistat în raport cu lista Agenției Mondiale Antidoping (WADA). 

Intrebări frecvente

Ce sunt acizii grași Omega 3?

Omega 3 sunt compuși de acizi grași care se găsesc de obicei în peștele gras, în unele semințe și nuci. Printre aceștia se numără acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA).

Ce rol joacă EPA și DHA în organism?

Atât EPA, cât și DHA sunt elemente constitutive ale celulelor imunitare și acționează ca mediatori inflamatori. De asemenea, ele contribuie la reducerea trigliceridelor și la creșterea colesterolului HDL.

Ce este Astaxantina?

Astaxantina este un carotenoid cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante.

Ce face Astaxantina?

Suplimentarea cu astaxantină a demonstrat o serie de beneficii pentru sănătate și performanță, printre care: răspuns imunitar îmbunătățit, scăderea inflamației, îmbunătățirea performanțelor în proba contra cronometru de 20 km, creșterea randamentului energetic și reducerea leziunilor musculare.

De ce Science in Sport Omega 3 + Astaxantin?

SiS High Strength Omega 3 + Astaxanthin oferă o doză mare de EPA și DHA, cu adaosul inovator de astaxantină pentru a susține sănătatea sportivilor și performanța la efort.

Când ar trebui să iau SiS Omega 3 + Astaxanthin?

Consumați o capsulă moale Science in Sport High Strength Omega 3 + Astaxanthin, de trei ori pe zi. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să le luați cu alimente.

Cum să utilizați?

Consumați o capsulă SiS High Strength Omega 3 + Astaxanthin, de trei ori pe zi. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să le luați cu alimente.

Conceput ca o modalitate convenabilă și ușoară de a vă menține nivelul de Omega 3 la maxim și de a susține sănătatea generală a sportivilor și performanța în timpul exercițiilor fizice.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție (3 capsule)

Concentrat din ulei de pește cu Omega 3 

3000mg

Total Acizi Grași Omega 3 

1800mg

din care EPA

900mg

din care DHA

600mg

Vitamina A

360mcg (45% VNR*)

Vitamina D

37.5mcg (750% VNR*)

Vitamina E

5.4mg (45% VNR*)

Vitamina K

33.75mcg (45% VNR*)

Astaxantină

3.6mg

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011.

Ingrediente: Concentrat de ulei de pește Omega 3 (96%)(ulei de pește; antioxidant: amestec de tocoferoli); gelatină; glicerină, ulei de portocale dulci; ulei de lămâie; preparat de astaxantină (1.1%) (extract de Haematococcus Pluvialis; ulei de măsline, antioxidant: extract de rozmarin); preparat de vitamina K2-7 (ulei de floarea-soarelui; vitamina K2-7 naturală; antioxidant: acetat de alfa-tocoferil); preparat de vitamina E (D-alfa-tocoferol; ulei de floarea-soarelui); preparat de vitamina D (trigliceride cu lanț mediu; colecalciferol; antioxidant: DL-alfa tocoferol); preparat de vitamina A (palmitat de retinol; antioxidant: DL-alfa tocoferol).

Recenzii

Scrie o recenzie

SiS Omega 3 + Astaxantină 90 caps

SiS Omega 3 + Astaxantină 90 caps

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie