SiS Super Strength Omega 3 1000mg 90 capsule

5025324008957

  • 2g de ulei de pește per porție
  • 1000mg EPA și 500mg DHA per porție
  • Conține 90 capsule moi (necesarul pentru 45 de zile)
  • Porția zilnică recomandată este de 2 capsule
  • Produs testat doping prin programul Informed Sport* 

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 90 capsule
Brand Science in Sport
Scop Sănătate generală


80,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Super Strength Omega 3

SiS Super Strength Omega 3 sunt capsule moi ce conțin 2g de ulei de pește per porție, furnizând un total de 1000mg EPA și 500mg DHA. 

Acizii grași Omega 3 sunt compuși ce se găsesc de obicei în peștii grași. Dintre acești compuși ai acizilor grași, doar doi sunt de importanță atunci când suplimentăm dieta zilnică cu ulei de pește: acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Atât EPA cât și DHA reprezintă scheletul de dezvoltare și construire a celulelor imune, acționează ca mediatori inflamatori și susțin sănătatea cardiovasculară.

Beneficiile SiS Super Strength Omega 3

SiS Super Strength Omega 3 oferă niveluri ridicate de EPA și DHA. Este bine cunoscut faptul că există un răspuns inflamator al corpului la exercițiile fizice iar antrenamentele intense, prelungite, pot provoca imunosupresie. Includerea unei doze zilnice de Omega 3 în alimentația dumneavoastră poate sprijini funcția imună post-exercițiu. Suplimentele cu Omega 3 pot juca, de asemenea, un rol benefic în sănătatea cardiovasculară. 

Despre Omega 3

Omega 3 sunt compuși ai acizilor grași ce se găsesc de obicei în peștii uleioși (grași), în unele semințe și nuci și includ EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). 

Care este rolul EPA și DHA în organismul uman?

Atât EPA, cât și DHA reprezintă scheletul de dezvoltare și construire a celulelor imune și acționează ca mediatori inflamatori. De asemenea, ele ajută la reducerea trigliceridelor și la creșterea colesterolului HDL (colesterolul bun).

De ce Science in Sport?

SiS Super Strength Omega 3 a fost formulat împreună cu echipa de ciclism Team Sky pentru a furniza nivelurile optime de EPA și DHA. Calitatea inferioară a suplimentelor cu Omega 3 adesea duce la subdozarea acestor două ingrediente active (EPA și DHA). 

Care este doza recomandată de Omega 3?

Consumați 1 capsulă de SiS Super Strength Omega 3 de 2 ori pe zi. Pentru obținerea celor mai bune rezultate este indicat să o consumați împreună cu alimente.

*SiS Super Strength Omega 3 este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/super-strength-omega-3

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Consumați 2 capsule SiS Super Strength Omega 3 pe zi cu alimente.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție (2 capsule)
Omega 3 – Concentrat din ulei de pește 2000mg
EPA 1000mg
DHA 500mg

IngredienteUlei de Pește, Gelatină (Bovine), Glicerol, Apă.

Recenzii

Nota 
04-06-2020

recenzie

f sanatos si pt sportivi de performanta dar si pt cei care fac sport f rar.

Nota 
11-12-2019

Calitate premium

Unul dintre cele mai bune suplimente cu Omega 3 pe care l-am folosit.Cantitate f mare de EPA si DHA pentru o pastila.Iau 2 pastile pe zi una dimineata si una seara si e suficient.Recomand cu incredere.Raport calitate pret excelent

Nota 
03-12-2019

Foarte bun

Vreau sa zic ca este singurul supliment omega3 care nu îmi lasă un gust de peste dupa ce îl iau. Calitatea SIS excelenta. Iau o capsula dimineața și una seara.

  • 2 din 2 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Super Strength Omega 3 1000mg 90 capsule

SiS Super Strength Omega 3 1000mg 90 capsule

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie