Grenade AT4

5060221200165

- 13% Grenade AT4

Grenade AT4 este un supliment pentru bărbați ce a fost conceput pentru a transforma mediul anabolic al organismului

  • Conceput pentru a susține axul hormonal al coprului
  • Îmbunătățește performanța, creșterea musculară, capacitatea de refacere și masa musculară
  • Ingrediente testate clinic
  • 40 de porții per ambalaj (120 capsule)

Mai multe detalii

Specificații

Cantitate 120 capsule
Brand Grenade


180,00 Lei cu TVA

155,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Grenade AT4

Grenade AT4 a fost dezoltat pentru a transforma mediul anabolic al corpului. Pentru a obține puterea maximă și masă musculară dorită, nu este de ajuns să vă antrenați din greu cu greutăți și să aveți un aport corespunzător de calorii și proteine. Trebuie să atingeți echilibrul hormonal corect pentru a vă asigura că vă recuperați după toate antrenamentele solicitante și că tot programul de nutriție este direcționat adecvat către refacerea și recuperarea musculară.

Beneficii

AT4 conține ingrediente noi, cercetate și testate clinic, pentru a vă asigura că nu lăsați nimic la voia întâmplării atunci când analizați factorii cruciali pentru susținerea, refacerea și creșterea masei musculare.

Un aspect esențial în producerea Grenade AT4 este utilizarea tehnologiei pentru caspule cu dizolvare rapidă, făcând astfel posibilă eliberarea imediată și completă a ingredientelor de înaltă calitate în tractul digestiv. La dezvoltarea formulei pentru AT4, echipa de cercetare Grenade a analizat cu atenție principalele produse de reglare hormonală care au fost produse în ultimii 10 ani. Apoi au analizat toate ingredientele cu efect potențial în susținerea hormonală și le-au înlăturat pe acelea învechite care nu respectă standardele actuale de eficacitate, incluzând numai ingredientele cu potențial maxim.

Rezultatul a fost obținerea AT4, care conține doze testate de Chelat de Calciu D-Aspartic, FenurexTM, Floarea Pasiunii (Passiflora Caerulea), Acid Boric și o doză imensă de Vitamina D3. Chelatul de Calciu D-Aspartic este o fomă optimizată de aminoacid ce se găsește în canități mari în organele reproducătoare umane și animale.

*Prețul afișat pe site-ul Grenade pentru acest produs este de 59.99€ (aprox. 275 RON). Dorim să vă reamintim că noi colaborăm direct cu Grenade® UK, astfel toate produsele sunt originale și prețurile sunt stabilite ca atare! Vă invităm să verificați și dumneavoastră această informație: https://www.grenade.com/eu/at4

** Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Luați 1 porție (3 capsule) de 2 ori pe zi, astfel: 1 porție cu 30 de minute înainte de micul dejun și 1 porție cu 30 de minute înainte de masa de prânz sau luați 2 porții (6 capsule) dimineața cu 30 de minute înainte de micul dejun.

Nu consumați mai mult de 6 capsule pe zi. Consumați 5 zile consecutive (1 ciclu) după care faceți pauză 2 zile. După 8 săptămâni (8 cicluri), faceți pauză 4 săptămâni până să reluați consumul.

Informații nutritionale

Conținut Per porție (3 capsule) Per 6 capsule % Doza zilnică recomandată
Vitamina D3 sub formă de colecalciferol (7-dehidrocolesterol activat)  

12.5μg

 

25 μg

 

500

D-aspartic chelat de calciu 1500mg 3000mg *
FenurexTM Schinduf (Trigonella foenum-graecum) 360mg 720mg *
Floarea Pasiunii (Passiflora Caerulea) 73.75mg 147.5mg *
Bor (Acid Boric) 4.75mg 9.5mg *
Total 1943.5mg 3.887mg

 Valoarea nutrițională de referință se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. *Valoarea nutrițională de referință nu a fost stabilită.

Ingrediente: Chelat de Calciu D-Aspartic, FenurexTM Schinduf (Trigonella foenum-graecum), Floarea Pasiunii (Passiflora Caerulea), Vitamina D3 sub formă de Colecalciferol (7-dehidrocolesterol activat), Bor (Acid Boric), Celuloză Microcristalină, Agent de îngroșare (Stearat de Magneziu), Gelatină, Apă, Colorant (Dioxid de Titan, Roșu de Sfeclă).

Recenzii

Nota 
16-05-2020

recenzie

il folosesc doar in perioadele de incarcare, de bulking, de volum mare la antrenament. Este f bun. Ma ajuta. Il recomand.

Nota 
14-05-2020

Foarte bun produsul

Foarte multumit de produs!

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

Grenade AT4

Grenade AT4

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie