OstroVit Ashwagandha 90 tablete

5902232617566

OstroVit Ashwagandha este un supliment alimentar care conține extractul de rădăcină de Withania somnifera. Withania somnifera, cunoscută și ca ginseng indian, este o plantă cu proprietăți vindecătoare folosită în medicina ayurvedică de mii de ani. Rădăcinile și fructele reprezintă părțile active care contribuie la sporirea vitalității și îmbunătățesc munca minții. 

  • 90 comprimate în ambalaj
  • 1 porție = 1 tabletă
  • Unul dintre cei mai populari adaptogeni
  • DER (raport de extract de medicament) - 6:1
  • Potrivit pentru vegani

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 90 tablete
Brand OstroVit


30,00 Lei

In stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Ashwagandha 90 tablete 

Ashwagandha este un adaptogen sau o substanță care ne poate adapta la condițiile de mediu în schimbare care ne afectează negativ glandele suprarenale (situații de stres, stări de epuizare). Principala consecință este creșterea cortizolului secretat sau a hormonului stresului, care din păcate este un vizitator din ce în ce mai frecvent al stilului nostru de viață de zi cu zi. Un somn relativ scurt, de calitate scăzută, cu excitații repetate, muncă grea, stresantă, expunerea excesivă la lumina albastră a monitorului și restul componentelor electronice din casele noastre este foarte epuizantă pentru glandele suprarenale. Cercetările sugerează faptul că utilizarea profilactică a ashwagandha poate reduce nivelul hormonilor de stres cu până la 25%! Acesta este un rezultat extraordinar.

OstroVit Ashwagandha este recomandat în special sportivilor și persoanelor care fac efort fizic sporit, deoarece susține starea de rezistență și sentimentul de vitalitate și energie.

Proprietățile OstroVit Ashwagandha

  • Sprijină buna funcționare a sistemului circulator

  • Contribuie la menținerea bunei funcționări a sistemului nervos

  • Contribuie la creșterea eficienței fizice

  • Sprijină procesele de amintire

  • Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a corpului 

Cum să utilizați?

Utilizați 1 porție (1 comprimat) pe zi.

 Nu depășiți doza zilnică recomandată pentru consum. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu mâncați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Produsul nu trebuie utilizat de copii, femei gravide și mame care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Informații nutritionale

Valori Specifice

Per 1 tableta

Extract din rădăcină de Withania somnifera

375 mg

Din care vitanolide (1.5%)

5.63 mg

Ingrediente: Extract din rădăcină de Ashwagandha standardizat pentru 1,5% DER cu 6:1 vitanolide; agent de încărcare: celuloză microcristalină, amidon; agenți anti-aglomerare: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Ashwagandha 90 tablete

OstroVit Ashwagandha 90 tablete

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie