Pjur Active 2SKIN Gel Anti-Iritație și Anti-Bășici 100ml

827160111182

- 29%

Pjur Active 2SKIN Gel Anti-Iritație și Anti-Bășici 100ml

PJUR ACTIVE 2SKIN este un produs inovator ce protejează împortiva iritațiilor, formării bășicilor în zonele sensibile și a rănirii prin frecare cauzată de echipamentele sportive

 • Nu blochează porii
 • Rezistent și eficient pe lungă durată
 • Rezistent la apă și transpirație
 • Sigur de folosit cu echipamente de neopren sau îmbrăcăminte multifuncțională
 • Testat și aprobat dermatologic
 • Aplicare simplă și precisă
 • Ideal pentru temperaturi înalte și scăzute
 • Oferă protecție fără a provoca iritații
 • Potrivit pentru toate părțile corpului
 • Perfect pentru cei ce duc o viață pe grabă
 • Gamă variată de ambalare
 • Fabricat în Germania

Mai multe detalii

Specificații

Brand Pjur Active


85,00 Lei cu TVA

60,00 Lei

În stoc


Informații

Pjur Active 2SKIN 

GEL ANTI-IRITAȚIE ȘI ANTI-BĂȘICI CU FORMULĂ INOVATOARE PENTRU PROTECȚIA ÎNTREGULUI CORP! 

Gelul Anti-Iritație PJUR ACTIVE 2SKIN este un produs inovator ce protejează împortiva iritațiilor, formării bășicilor în zonele sensibile și a rănirii prin frecare cauzată de echipamentele sportive.

Acesta este potrivit pentru o gamă largă de activitați.

2SKIN poate fi aplicat direct în zona cu probleme înainte ca pielea să fie expusă la frecarea cu factorii exteriori. La aplicare, gelul rezistent la transpirație, formează un strat protector invizibil ce previne rănirea prin frecare, apariția bășicilor sau a altor iritații ale pielii.

Ești alergător sau ciclist? Iți place să mergi în drumeții sau să schiezi? Folosești haine de protecție în timpul activitaților zilnice sau iubești pantofii cu toc? Dacă DA, probabil ca știi deja prea bine despre rănirea prin frecare, iritații sau bășici!Gelul 2SKIN de la Pjur Active te va ajuta să previ astfel de situații neplăcute! Acest produs inovator pentru protecția pielii poate fi folosit pe toate părțile corpului.

PJUR ACTIVE 2SKIN – UȘOR DE APLICAT

Gelul Anti-Iritație Pjur Active 2SKIN trebuie aplicat pe picioare, zona superioară a brațelor, sfârcuri, piept, zona superioară a coapselor etc. înainte ca pielea să fie expusă la frecarea cu factorii exteriori.

 1. Aplicați doar câteva picături în zonele cu probleme și apoi întindeți pe piele cu ajutorul degetelor
 2. Asteptați 10 secunde după aplicare
 3. Vă puteți îmbrăca
 4. Sunteți gata de plecare!


Acest produs inovator pentru protecția pielii este potrivit pentru toate părțile corpului

AI NEVOIE DE PJUR ACTIVE 2SKIN, DACĂ…

 • Ai probleme cu bășicile la picioare în timpul drumețiilor
 • Suferi de răniri/iritații pe coapse în urma alergărilor
 • Vrei să eviți rănile și bășicile în timpul unui triathlon/ marathon (alergări/curse de anduranță)
 • Ești expus la iritațiile din timpul echitației
 • Pantofii tăi cu toc iți provoacă răni de presiune sau bășici

PIELEA IRITATĂ ÎN TIMPUL ACTIVITĂȚILOR DE ZI CU ZI, ACTIVITĂȚILOR RECREATIVE sau ÎN TIMPUL SPORTULUI

Pielea ta este expusă la frecare continuă aproape în orice activitate, iar asta se manisfestă sub forma aparției rănilor prin frecare și a bășicilor. De obicei acestea apar ca niște senzații de ușoare înțepături dar pot deveni foarte dureroase.

Nu are legătura cu tipul de mișcare sau condițiile în care are loc activitatea (sportivă). Orice loc în care pielea este supusă frecării de alt strat de piele sau de haine poate fi afectat. Zonele principale în care apar aceste cazuri sunt de obicei picioarele, interiorul coapselor, coatele si sfârcurile. În cazul doamnelor, pielea care intră în contact cu sutienul poate fi în unele cazuri afectată de aceste simptome. Mulți oameni se plâng de iritațiile din interiorul coapselor sau de rănile de presiune de la picioare. Bășicile apar în general la mâini și la picioare dar, pot să apară în orice parte a corpului unde are loc frecare.

Îmbrăcămintea inadecvată este de obicei de vină pentru iritațiile pielii. Însă, chiar și îmbrăcămintea multifuncțională de înaltă calitate, confortabilele haine de protecție sau încălțămintea scumpă pot să cauzeze disconfort sau formarea bășicilor. Frecarea nu poate fi complet evitată fără ajutorul optim; în mod particular, acolo unde cusăturile sunt în contact continuu cu pielea. Gelul 2SKIN este produsul inovator ce previne această frecare.

2SKIN – Produsul inovator de la PJUR ACTIVE, ORIUNDE și ORICÂND

Fiind un produs inovator ce te protejează de rănirea prin frecare și apariția bășicilor, Gelul Anti-Iritație Pjur Active 2SKIN ajută la prevenirea rănilor, în loc de tratarea acestora. Gelul formează un strat rezistent, transparent ce furnizează protecție pentru stratul superior al pielii fără a bloca porii. Gelul Anti-Iritație Pjur Active 2SKIN este testat dermatologic și atestat, nu conține emulsificatori dăunători pielii și este de asemnea rezistent la apă și transpirație. 2SKIN poate fi folosit de asemenea, împreună cu costumele de neopren și/sau îmbrăcămintea multi-funcțională.

2SKIN ESTE IDEAL PENTRU ORICE ZONĂ A CORPULUI, ORIUNDE ȘI ORICÂND

Acest gel anti-frecare este foarte ușor de aplicat exact acolo unde ai nevoie de el! Furnizează o protecție de lungă durată și nu se absoarbe în piele, oferind o protecție de nădejde. Nu se va topi și dispărea în zilele călduroase, precum se întâmplă cu alte produse similare pe bază de ceara. De asemnea 2SKIN furnizează protecție de durată și la temperaturi sub 0 grade.

Chiar dacă condițiile meteo sunt de căldură sau de frig, gelul anti-iritație rămâne întotdeauna plăcut și fin la atingere. Nu veți simți nicio senzație de întărire ce ar putea să iți restricționeze mișcările sau să producă vreo iritație de orice tip. Gelul 2SKIN este aici pentru a furniza protecția pe care te poți baza făra ca nimeni să știe – atât pe uscat cât și în apă.

GELUL 2SKIN și AFTER SHAVE-UL PENTRU CORP PJUR ACTIVE FORMEAZĂ COMBINAȚIA PERFECTĂ PENTRU PROTECȚIA PIELII!

Cum funcționează?

Gelul Anti-Iritație pe bază de silicon se integrează în stratul superior al pielii și creaza un strat protector imediat după aplicare. Acesta întărește structura celulară a pielii și distribuie presiunea pe o arie mai mare. Astfel, rănirea prin frecare, bășicile și iritațiile pielii sunt prevenite. Când produsul este aplicat în mod repetat, stratul de protecție poate fi îmbunătațit.

2SKIN este rezistent la apă și transpirație, are efect de lungă-durată și este transparent, ceea ce îl face potrivit pentru aplicare în orice zonă a pieli – fie ca este vorba de activități sportive, viața de zi cu zi sau muncă.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ?

Gelul 2SKIN nu necesită sa fie spălat după folosire. În cazul în care excesul de gel rămâne pe piele, acesta poate fi îndepartat folosind o cârpă. Pentru a înlatura complet gelul, este recomandat să spălați zona cu săpun sau șampon. Simpla folosire a apei nu va ajuta la îndepartarea gelului deoarece acesta este rezistent la apă. Acesta a fost conceput astfel pentru a asigura protecția zonelor chiar și în cazul activităților în apă sau pet imp de ploaie.

De ce Pjur Active?

Gelul 2SKIN are și alte proprietăți ce îl fac unic în fața competitorilor săi:

 • Este plăcut la atingere – nu este unsuros
 • Nu va alipi firele de păr
 • Nu va lăsa dâre neplăcute pe pielea dumneavoastră

Când vine vorba de mărimea produsului, 2SKIN vine în întâmpinarea voastră cu variante pentru toate nevoile. Dacă testați produsul pentru prima dată sau dacă aveți spațiu limitat de depozitare pentru un recipient, atunci un plic dublu este perfect. Dacă sunteți pe fugă, atunci dozatorul reîncărcabil cu pompă este potrivit pentru orice geantă. Pentru o utilizare frecventă sau pentru acasă, Gelul Anti-Iritație vine în mai multe variante – 20ml, 100ml, 250ml sau recipient de 1000ml pentru reumplere.

SIGILIUL CALITĂȚII SKNTEC PENTRU GELUL 2SKIN

Sigiliul calitații dat de SknTec reprezintă protecția pielii la cel mai înalt nivel calitativ și dovedește apartenența la cele mai stricte cerințe. 2SKIN este fabricat în Germania și folosește în totalitate ingrediente de cea mai înaltă calitate, oferind o senzație minunată pentru piele.

BENEFICIILE GELULUI 2SKIN

 • Nu blochează porii
 • Rezistent și eficient pe lungă durată
 • Rezistent la apă și transpirație
 • Sigur de folosit cu echipamente de neopren sau îmbrăcăminte multifuncțională
 • Testat și aprobat dermatologic
 • Aplicare simplă și precisă
 • Ideal pentru temperaturi înalte și scăzute
 • Oferă protecție fără a provoca iritații
 • Potrivit pentru toate părțile corpului
 • Perfect pentru cei ce duc o viață pe grabă
 • Gamă variată de ambalare
 • Fabricat în Germania

Recenzii

Scrie o recenzie

Pjur Active 2SKIN Gel Anti-Iritație și Anti-Bășici 100ml

Pjur Active 2SKIN Gel Anti-Iritație și Anti-Bășici 100ml

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie