PJUR ACTIVE AFTER SHAVE pentru corp 100ml

827160111762

- 30%

PJUR ACTIVE AFTER SHAVE pentru corp 100ml

Pjur Active After Shave pentru Corp este un produs ce nu conține alcool sau parfum, special dezvoltat pentru bărbieritul sau tunsul zilnic al părului de pe corp, pentru femei și bărbați. Este o soluție eficientă pentru arsurile și iritațiile pielii de după bărbierit.

 • Nu conține parfum, Nu conține alcool, Nu provoacă arsuri
 • Ușor de aplicat pe toate părțile corpului
 • Fără miros
 • Hidratant (Conține Aloe Vera și Provitamina B5)
 • Plăcut pentru piele
 • Testat dermatologic (Sigiliul Calității SknTec)
 • Fabricat în Germania
 • Sigur – Ingrediente de calitate

Mai multe detalii

Specificații

Brand Pjur Active


50,00 Lei cu TVA

35,00 Lei

În stoc


Informații

 

PJUR ACTIVE - SPRAY AFTER SHAVE PENTRU CORP

Protejează pielea împotriva iritațiilor și a arsurilor de după bărbierit. After Shave fără alcool sau parfum pentru bărbieritul de zi cu zi!

Pjur Active After Shave pentru Corp este un produs ce nu conține alcool sau parfum, special dezvoltat pentru bărbieritul sau tunsul zilnic al părului de pe corp, pentru femei și bărbați. Este o soluție eficientă pentru arsurile și iritațiile pielii de după bărbierit.

Pentru mulți oameni, tunsul sau rasul părului de pe corp este parte din rutina zilnică. Pentru sportivii profesioniști există motive practice pentru tunsul zilnic, iar pentru oamenii obișnuiți se întamplă din motive estetice.

Rasul frecvent poate avea efecte multiple asupra pielii, precum: iritații, înroșirea pielii sau apariția coșurilor. În orice caz, coșurile cauzate de ras în zonele intime, pe picioare, la subraț sau chiar pe față, pe lângă faptul că arată inestetic, pot fi extrem de dureroase.

UȘOR DE APLICAT PE TOATE PĂRȚILE CORPULUI

Pjur Active After Shave pentru Corp se aplică direct pe zona dorită, imediat după ras. Poate fi aplicat pe zone mari, fără a necesita masarea pielii.

After Shave-ul pentru Corp se absoarbe rapid și este în mod particular rezistent la transpirație. Din moment ce nu conține parfum sau alcool, produsul este perfect pentru îngrijirea pielii sensibile, chiar și pentru cei ce se rad în fiecare zi, prevenind cu grijă apariția iritațiilor și arsurilor provocate de bărbierit.

PJUR ACTIVE AFTER SHAVE PENTRU CORP - PIELE FRUMOASĂ ȘI SĂNĂTOASĂ, ÎN CIUDA BĂRBIERITULUI ZILNIC

Bărbieritul frecvent - poate cauza sensibilitatea crescută a pielii. Rezultatele pot fi inflamarea sau iritarea și apariția coșurilor, iar pielea iritată este, în cele mai multe cazuri și uscată. În plus, dacă transpirați din abundență în timpul aceleiași zile - în timpul activităților sportive, de exemplu - pielea proaspăt bărbierită este expusă la transpirație. Acesta este unul dintre cei mai severi factori ce cauzează iritația pielii. Rezultatul este, în acest caz, apariția unor coșuri roșii în zonele proaspăt bărbierite.

NEPARFUMAT ȘI FĂRĂ ALCOOL

Pjur Active After Shave pentru Corp nu conține parfum sau alcool, fiind perfect pentru pielea sensibilă după bărbierit. Poate fi folosit chiar și de mai multe ori pe zi fără a cauza iritații sau arsuri. Nu conține parfum, ceea ce înseamnă că poate fi folosit oricum doriți. Pentru bărbați și femei, zone precum subraț, picioare, zone intime, înainte sau după un antrenament, înainte de muncă sau de o ieșire în oraș: Pjur Active After Shave pentru Corp este un produs foarte versatil. Adaosul de Aloe Vera și Provitamina B5 facilitează hrănirea pielii într-un mod adecvat.

ALOE VERA

Aloe Vera, sau mai bine zis gelul de Aloe Vera, este recunoscut pentru proprietățile lui de vindecare. Planta este, de asemenea, folosită ca hidratant în produsele cosmetice. Ca ingredient al After Shave-ului pentru corp, Aloe Vera contribuie la hrănirea pielii după fiecare bărbierit.

PROVITAMINA B5

În plus, pe lângă Aloe Vera, After Shave-ul pentru Corp Pjur Active, conține Provitamina B5, cunoscută și sub numele de dexpantenol sau pantenol. Acest aditiv de calitate poate avea efecte hidratante, anti-inflamtorii, de vindecare. Aceasta ajută la calmarea zonelor iritate ale pielii și protejează pielea, furnizând hidratarea suficientă a pielii înainte ca aceasta să se usuce.

PJUR ACTIVE AFTER SHAVE PENTRU CORP ȘI GELUL ANTI-IRITAȚIE 2SKIN - FORMULA PERFECTĂ PENTRU FIECARE

After Shave-ul pentru Corp Pjur Active este soluția blândă, potrivită pentru îngrijirea pielii după ras - chiar și de mai multe ori pe zi. Pentru o protecție completă, Gelul 2SKIN este soluția perfectă. Gelul Anti-Iritație formează un strat protector pe piele, oferind protecție eficientă împotriva rănirii prin frecare, a iritațiilor și a bășicilor - în timpul exercițiilor, viața de zi cu zi sau muncă.

Împreună, cele doua produse inovatoare de la Pjur Active formează soluția perfectă de îngrijire a pielii pentru fiecare om care are o viață activă și care nu acceptă sa fie limitat.

De ce Pjur Active?

GARANȚIA CALITĂȚII PJUR ACTIVE

After Shave-ul pentru Corp Pjur Active a primit Sigiliul Calității de la SknTec. SknTec reprezintă protecția pielii la cel mai înalt nivel calitativ și dovedește apartenența la cele mai stricte cerințe, pentru dumneavoastră. Fabricate în Germania, produsele Pjur Active folosesc numai ingrediente sigure, de cea mai înaltă calitate. Acestea sunt pure și prietenoase cu pielea. La fel ca toate celelalte produse Pjur Active, After Shave-ul pentru Corp este testat și aprobat dermatologic.

BENEFICIILE AFTER SHAVE-ULUI PENTRU CORP PJUR ACTIVE:

 • Nu conține parfum, Nu conține alcool, Nu provoacă arsuri
 • Fără miros
 • Hidratant
 • Plăcut pentru piele
 • Testat dermatologic
 • Fabricat în Germania
 • Sigur – Ingrediente de calitate

Recenzii

Scrie o recenzie

PJUR ACTIVE AFTER SHAVE pentru corp 100ml

PJUR ACTIVE AFTER SHAVE pentru corp 100ml

Produse din aceeași categorie