OstroVit Colagen Marin Aromă de Coacăze 200g

5903933903545

OstroVit Colagen Marin este un supliment alimentar inovator sub formă de pudră, pe care îl puteți dizolva cu ușurință în apă sau suc. Produsul conține peptide de colagen marin a căror structură este foarte asemănătoare cu colagenul uman, datorită cărora produsul se asimilează bine. Suplimentul este recomandat persoanelor care doresc să se bucure atât de piele sănătoasă și păr lucios cât și de articulații și oase puternice. Doriți să întârziați procesul de îmbătrânire a pielii? Alegeți OstroVit Colagen Marin.

  • 74 porții per recipient (o porție conține 5 cupe de pudră)
  • peptide de colagen hidrolizat

Mai multe detalii

Specificații

AromăCoacăze
Cantitate200g
BrandOstroVit


85,00 Lei cu TVA

68,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Colagen Marin Aromă de Coacăze 200g

Colagenul este un material tisular semnificativ responsabil pentru flexibilitatea și rezistența lor. Tonifiază pielea, și menține puternice părul și unghiile. Pe măsură ce trec anii, nivelul de colagen natural scade și corpul începe să îmbătrânească. Suprafața pielii este plină de primele riduri și celulită care nu arată foarte frumos. Cel mai bun mod de a elimina problema deficitului de colagen este completarea acesteia prin suplimentare.

Colagenul marin sub formă de pulbere este unul dintre cele mai eficiente tipuri de colagen. Datorită acestui produs, starea pielii, părului și unghiilor dumneavoastră se va îmbunătăți substanțial. Un flacon este suficient pentru a acoperi 3 luni de suplimentare.

Alegeți OstroVit Marine Collagen dacă:

  • Vrei să ai o piele fină și bine tonifiată

  • Visezi la unghii puternice

  • Părul tău este mat și are nevoie de luciu

  • Dorești să previi ridurile

  • Ai celulita vizibilă pe corp

  • Pielea ta se usucă rapid

  • Suferi de dureri articulare

Proprietățiile OstroVit Colagen Marin 200g

Deficiența de colagen, manifestându-se prin riduri, celulită și piele moale, duce adesea la complexe. Dacă doriți să contracarați îmbătrânirea pielii, alegeți o soluție de încredere. Utilizarea regulată a suplimentului alimentar OstroVit Marine Collagen vă va ajuta să obțineți în siguranță un aspect frumos și oase sănătoase.

Caracteristicile majore ale suplimentului alimentar OstroVit Marine Collagen:

Eficacitate - Colagenul marin sub formă de peptide de colagen din pește trece prin cuticula si ajunge direct in piele. Intră adânc în structura sa, asigurând o întărire naturală.

Asimilare Rapidă - după înghițire, colagenul hidrolizat sub formă de pudră merge direct în stomac, unde este eliberat instantaneu. În acest fel, impactul său este mult mai rapid în comparație cu capsulele.

Formă convenabilă - colagenul pudra este destinat celor care au dificultăți în înghițirea pastilelor. Pentru a-l consuma, trebuie să dizolvi colagenul în apă sau în sucul tău preferat.

Formulă simplă - Suplimentul alimentar OstroVit Colagen Marin include numai peptide de colagen din pește. Produsul nu conține substanțe redundante, cum ar fi conservanți, agenți antiaglomeranți, substanțe aromatice sau coloranți.

Cum să utilizați?

Se dizolvă o singură porție de produs 2200mg (5 cupe, cupa este inclusă în recipient) în 100 - 150 ml apă sau suc într-un shaker. Vă rugăm să utilizați măsura inclusă în ambalaj (1 ml). Consumați o porție pe zi.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să inlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală. Nu consumați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. A nu se lăsa la îndemană și vederea copiilor mici. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează.

Informații nutritionale

Ingrediente active

Per porție (2700mg)

 100g                               

Peptide de colagen hidrolizat din pește 

2200 mg

81.48g

Ingrediente: peptide de colagen hidrolizat din pește, regulator de aciditate: acid citric; pulbere din concentrat de morcov negru; aroma; indulcitori: sucraloza, acesulfam de potasiu.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Colagen Marin Aromă de Coacăze 200g

OstroVit Colagen Marin Aromă de Coacăze 200g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie