OstroVit MSM pulbere 300g

5902232613193

OstroVit MSM Plus este un preparat ce reprezintă o sursă de metilsulfonilmetan (MSM), un compus organic de sulf, glucozamină, precum și vitamina C, care formează un complex sinergic excelent și susține funcțiile cartilajelor, oaselor, vaselor de sânge, gingiilor, pielii și dinților. Sulful este mineralul cel mai răspândit în corpul nostru după calciu și fosfor.

  • 300g per flacon
  • 150 porții
  • compoziție simplă

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 300g
Brand OstroVit


55,00 Lei cu TVA

44,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit MSM Plus 300g

Sulful joacă un rol extrem de important în sinteza aminoacizilor, enzimelor, imunoglobulinelor (anticorpilor) și glutationului - un antioxidant intracelular care protejează celulele împotriva radicalilor liberi.

Metilsulfonilmetanul (MSM) este un compus chimic organic al sulfului (sulf organic), adesea găsit în legumele verzi sau în laptele proaspăt. Din păcate, este o substanță care se degradează ușor în timpul proceselor tehnologice de procesare a alimentelor. Prin urmare, suplimentarea cu MSM este atât de importantă pentru noi. Acesta joacă un rol important în timpul sintezei aminoacizilor și a colagenului.

Acidul ascorbic (Vitamina C) este un compus chimic organic. Este un nutrient esențial în dieta umană, care este în principal responsabil pentru buna funcționare a țesutului conjunctiv și a oaselor. Forma sa activă biologic - vitamina C, acționează ca un agent de reducere și o coenzimă în mai multe procese metabolice ale corpului uman. Vitamina C este considerată a fi unul dintre principalii antioxidanți.

Glucozamina este o substanță care construiește compuși care se găsesc în cartilajul articular. În perioadele de activitate fizică crescută, sarcină crescută pe articulații, supraponderalitate sau vârstă înaintată, organismul produce mai puțină glucozamină decât are nevoie. Lipsa acestei substanțe înseamnă că articulațiile nu își exercită corect funcțiile. Furnizarea de glucozamină dintr-o sursă adecvată sprijină cartilajele și sistemul articular.

Beneficiile OstroVit MSM Plus

Metilsulfonilmetanul, denumit în mod obișnuit sulf organic, are un efect extrem de benefic asupra corpului nostru. Sulful este unul dintre mineralele esențiale care joacă o mulțime de funcții importante în corpul nostru. Este ideal nu numai pentru cei care apreciază pielea, unghiile și părul sănătos, ci și pentru cei care se concentrează pe activitatea fizică de orice nivel, de la profesioniști la amatori. Regenerarea tendoanelor și ligamentelor după leziuni și accidentări joacă un rol crucial aici.

  • Reduce durerea musculară după antrenament și contribuie la refacerea musculară
  • În timpul suplimentării cu MSM, creatinina plasmatică și bilirubina sunt scăzute
  • Reconstruiește eficient tendoanele și ligamentele, asigură regenerarea și buna funcționare a articulațiilor
  • Participă la sinteza colagenului (principala proteină a țesutului conjunctiv)
  • Previne căderea prematură a părului și îl întărește prin îmbunătățirea structurii lui

Cum să utilizați?

Se amestecă doza zilnică recomandată de 2 g (2 măsuri) cu 100-150 ml apă sau suc. Consumați 1 porție pe zi, de preferat cu 30 de minute înainte de masă. Vă rugăm să utilizați măsura inclusă în ambalaj (1 ml).

A nu se  depăși doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca înlocuitor pentru o dietă variată. Se recomandă dieta echilibrată și stilul de viață sănătos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Nu consumați produsul dacă sunteți copii, femei însărcinate sau care alăptează. A nu se lasa la indemana copiilor.

Informații nutritionale

Ingrediete active

Per 100 g

Per porție 2g

% VNR*

Metilsulfonilmetan (MSM)

94 g

1880 mg

-

Sulfat de glucozamină

5 g

100 mg

-

Vitamina C

1 g

20 mg

25%

*Valoarea Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: Metilsulfonilmetan (agent antiaglomerant: dioxid de siliciu); sulfat de D-glucozamină 2KCL (din crustacee); acid L-ascorbic (vitamina C).

Atenție: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, semințe de susan, ovăz, ouă, pește.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit MSM pulbere 300g

OstroVit MSM pulbere 300g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie