OstroVit Extract de Ashwagandha 100g

5903933901060

Extractul de Ashwagandha OstroVit este un supliment alimentar pe bază de plante care susține funcționarea sistemului nervos și a sistemului imunitar. Ashwagandha se ocupă perfect de stres, slăbiciune și oboseală, precum și îmbunătățește concentrarea și motivația. În plus, are proprietăți anti-bacteriene, anti-oxidante și anti-tumorale.

Te simți mereu obosit, ești mereu prost dispus și cauți un supliment care să te ajute să recâștigi puterea și energia de a acționa? Încercă OstroVit Extarct de Ashwagandha!

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 100g
Brand OstroVit
Alergeni Vegan


45,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Extract de Ashwagandha 100g

Ce este OstroVit Extract de Ashwagandha?

Ginsengul indian, denumit în mod popular Ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal), este o plantă care poate fi găsită în mod natural în zona subtropicală. Proprietățile sale unice de promovare a sănătății au fost utilizate în medicina ayurvedică de sute de ani, iar ingredientele valoroase ale acestei plant sunt incluse în principal în fructe și rădăcină.

Extractul de rădăcină de ginseng indian este cunoscut pentru conținutul ridicat de glicowitanolide și withanolide, inclusiv withaferina A. Primele sunt responsabile de impactul adaptogen, în timp ce următoarele asigură proprietăți anti-bacteriene și antiseptice. Ashwagandha este, de asemenea, o sursă bogată de fier care apare în mod natural în natură. 

Alegeți OstroVit Ashwagandha Extract supliment alimentar dacă:

  • deveniți adesea stresați sau nervoși
  • nu vă puteți concentra
  • aveți frecvent o dispoziție proastă
  • lipsa motivației de a acționa
  • suferiți de insomnie
  • vă îmbolnăviți frecvent

Proprietățile OstroVit Extract de Ashwagandha:

Suplimentul alimentar OstroVit Ashwagandha sub formă de pulbere este standardizat pentru 7,2% witanolide, 1% alcaloizi și 0,25% withaferină A. Un conținut constant de ingrediente active prețioase garantează o influență eficientă a produsului. Un ambalaj de 100g conține până la 312 de porții recomandate, datorită cărora este suficient pentru o utilizare pe termen lung.

Caracteristici principale:

Impact adaptogenic - dacă utilizați în mod regulat extractul de ashwagandha, puteți crește rezistența la stres și reduce oboseala, redobândind astfel forțele vitale și echilibrul mental.

Proprietăți de protecție - Rădăcina de Ashwagandha demonstrează proprietăți antitumorale, antiseptice și antibacteriene, stimulând efectiv imunitatea generală a organismului dumneavoastră.

Formă cu  asimilare crescută - Extractul de Ashwagandha OstroVit este disponibil sub formă de pulbere care se absoarbe în organism la scurt timp după utilizare. Datorită acestui fapt, eficacitatea sa rămâne ridicată.

Potrivit pentru vegani - Suplimentul alimentar conține un extract pur de plante. În acest fel, funcționează bine atunci când reduceți carnea și produsele de origine animală.

Cum să utilizați?

Luați 1 porție - 320 mg (1 măsură) pe zi cu mâncare și beți apă. Vă rugăm să folosiți măsura inclusă în pachet (0,5 ml).

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca înlocuitor pentru o dietă variată și echilibrata. Se recomandă dieta echilibrată și stilul de viață sănătos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Produsul nu trebuie consumat atunci când se utilizează sedative, somnifere, medicamente antiepileptice și nu trebuie utilizat de copii, femei gravide și în timpul alăptării. A nu se lăsa la îndemana copiilor.

Informații nutritionale

Ingrediente active

Per porție

Extract din rădăcină de Ashwagandha, din care:

320 mg

- withanolide(7.2%)

23.04 mg

- alcaloizi(1%)

3.2 mg

- withaferina A (0.25%)

0.8 mg

Ingrediente: Extract din rădăcină de Ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal) standardizat la 7,2% witanolide, 1% alcaloizi, 0,25% withaferină A.

Atenționari: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte nuci, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Extract de Ashwagandha 100g

OstroVit Extract de Ashwagandha 100g

Produse din aceeași categorie