OstroVit Spirulină Pulbere 250g

5903933903699

OstroVit Spirulină este un supliment alimentar sub formă de pulbere care conține extract pur de spirulină. Spirulina este o algă albastră-verzui, care crește pe lacuri și alte rezervoare de apă dulce. Spirulina este cunoscută și folosită încă din antichitate în medicina populară. Aceasta aparține grupului de superalimente deoarece are în compoziție cantități foarte mari de substanțe nutritive care ne impactează pozitiv organismul.

  • 125 porții per ambalaj

  • 2000mg spirulină per porție

  • Superaliment

  • Compoziție curată

  • Potrivit pentru vegani

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 250g
Brand OstroVit
Alergeni Vegan


40,00 Lei cu TVA

32,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Spirulină 250g 

Spirulina se caracterizează prin cea mai mare cantitate de proteine ​​conținută din toate plantele comestibile cunoscute. Este o sursă de proteine complete, conținând nu mai puțin de 18 aminoacizi. Proteina reprezintă aproximativ 60-70% din greutatea uscată a spirulinei și, prin urmare, se mai numește în mod colocvial și “carne verde". Consumul de spirulină poate fi o completare excelentă a dietei pentru persoanele care limitează consumul de produse din carne sau proteine ​​din lapte, de exemplu vegetarieni. De asemenea, poate fi o bună sursă alternativă de peptide pentru persoanele cu intoleranță la proteine ​​din alte produse cu conținut ridicat de proteine. Spirulina este bogată în mai multe forme de sulf, care se simt în gustul său, asemănător celui de ouă fierte. Spirulina este un alt ingredient important care ajută la întărirea sistemului imunitar, precum și la îmbunătățirea stării pielii. Colorantul albastru conținut de spirulină se caracterizează prin proprietăți de curățare, deoarece poate ajuta la detoxifierea organismului, în special la persoanele care abuzează de alcool sau fumează țigări.

Proprietățile OstroVit Spirulină

  • Sprijină procesele de curățare a corpului de metale grele

  • Ajută la întărirea sistemului imunitar ca urmare a producției crescute de limfocite T și B.

  • Are efecte alcalinizante asupra organismului

  • Ajută la scăderea zahărului din sânge

Cum să utilizați?

Luați 2g (4 măsuri) pe zi. Beți cu multă apă. Poate fi adăugat și la smoothie-uri, iaurturi, sucuri. Cupaă inclusă în ambalaj (1 ml).

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca înlocuitor pentru o dietă variată. Se recomandă o dieta echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile însărcinate sau care alăptează nu trebuie să ia produsul. A nu se lasa la indemana copiilor.

Informații nutritionale

Ingrediente active

Per porție 2g

Pulbere de alge - spirulina

2000mg

Ingrediente: Pulbere de alge - spirulină (Spirulina platensis (Gomont) Geitler).

Atenționări: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Spirulină Pulbere 250g

OstroVit Spirulină Pulbere 250g

Produse din aceeași categorie