OstroVit Vitamina C Efervescentă 1000mg 20 Tablete

5902232617832

OstroVit Vitamina C 1000mg este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente. Vitamina C este una dintre cele mai importante vitamine având o mare importanță pentru buna funcționare a organismului. Este un suport natural pentru sistemul imunitar. Vitamina C de la OstroVit conține 1000mg de acid ascorbic per porție. Întărește bariera de protecție a organismului și o susține în lupta împotriva microorganismelor și a virușilor. În plus, îmbunătățește starea țesutului conjunctiv și susține sănătatea generală.

 • 1 porție = 1 tabletă

 • Numărul de porții per flacon: 20

 • Sub formă de tablete efervescente ușor de utilizat

 • Aromă răcoritoare de lămâie

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Lămâie
Cantitate 20 tablete
Brand OstroVit


12,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Acidul L-Ascorbic

Este un compus chimic organic din grupul polihidroxi alcoolilor. Este un nutrient esențial în dieta umană, fiind în principal responsabil pentru buna funcționare a țesutului conjunctiv și a oaselor. Forma sa activă biologic - vitamina C, acționează ca un agent de reducere și o coenzimă în mai multe căi metabolice ale corpului uman. Vitamina C este considerată a fi unul dintre principalii antioxidanți.

Proprietăți OstroVit Vitamina C Efervescentă 1000mg

Când spunem că acidul ascorbic este un compus exogen esențial, ne referim la faptul că este necesar să-l aprovizionăm cu alimente sau suplimente. Vitamina C are o mulțime de proprietăți și beneficii. Mai jos câteva dintre acestea:

 • Este un puternic antioxidant care elimină excesul de radicali liberi din celulele noastre

 • Ajută sistemul imunitar să funcționeze corect

 • Are un efect benefic asupra sistemului nervos și imunitar

 • Vitamina C poate accelera regenerarea și creșterea musculară, deoarece este direct implicată în producția de colagen (construiește țesutul muscular)

 • Dovedit în beneficiul sportivilor

 • Ajută la reducerea oboselii și a stării de epuizare fizică

 • Ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ

 • Ajută la buna funcționare a sistemului nervos

Cum să utilizați

Dizolvați o tabletă în 200ml apă. Consumați o dată pe zi. Produsul nu este recomandat persoanelor care au predispoziție la formarea pietrelor la rinichi sau care suferă de pietre la rinichi.

Informații nutritionale

Valori Specifice

Per porție (1 tabletă)

VNR%*

Vitamina C

1000mg

1250%

*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: Agent de legare: sorbitoli; Acid L-ascorbic (vitamina C); regulatori de aciditate: acid citric, carbonați de sodiu; glucoză; agent de legare: polietilen glicol; aromă; îndulcitor: zaharină; agenți anti-aglomerare: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași.

Atenționari: Nu depășiți doza zilnică recomandată pentru consum. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor al unei diete variate și echilibrate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Produsul nu trebuie utilizat de copii, femei gravide și mame care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Vitamina C Efervescentă 1000mg 20 Tablete

OstroVit Vitamina C Efervescentă 1000mg 20 Tablete

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie