Cutie 24 Shot-uri OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6

P5903246222166

Nou - 11% Cutie 24 Shot-uri OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6 80ml
 • 375mg Magneziu și 430mg Potasiu per shot 80ml
 • fără zahăr
 • Aromă plăcută de lămâie cu lime și struguri
 • Conține 24 shot-uri per cutie

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fructe
Cantitate Cutie
Brand OstroVit


108,00 Lei cu TVA

96,00 Lei

in loc de 120,00 Lei

În stoc


Informații

Cutie 24 Shot-uri OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6

OstroVit Magneziu Potasiu + B6 Shot 80ml este un supliment alimentar sub formă lichidă, cu îndulcitori. Băutură necarbonatată cu magneziu (375mg/80ml), potasiu și vitamina B6 agăugate. Shotul de magneziu și potasiu cu B6 este un supliment destinat persoanelor care au o nevoie crescută de magneziu, potasiu și vitamina B6. Supliment destinat adulților activi fizic, în special sportivilor. Produsul este recomandat în perioadele de efort crescut.

Magneziul contribuie la buna funcționare a mușchilor și la menținerea echilibrului electrolitic. În plus, ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși. Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic optim și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, aceste ingrediente contribuie la reducerea oboselii, a extenuării și ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Potasiul este un micronutrient extrem de important, ce aparține grupului de electroliți. Acesta contribuie la buna funcționare a sistemului nervos. Potasiul, ca electrolit, este responsabil pentru menținerea tensiunii electrice adecvate pe membranele celulare și este responsabil pentru transferul impulsurilor electrice între celule.

Vitamina B6 ajută la sinteza corectă a cisteinei și la menținerea metabolismului optim al homocisteinei. Vitamina B6 contribuie la menținerea metabolismului normal al proteinelor și al glicogenului.

Beneficiile shotului OstroVit Magneziu Potasiu + B6

 • Ajută la reducerea oboselii și a extenuării

 • Contribuie la menținerea echilibrului electrolitic

 • Susține funcționarea optimă a metabolismului energetic

 • Susține buna funcționare a sistemului nervos

 • Ajută la menținerea metabolismului adecvat al proteinelor și glicogenului

 • Contribuie la menținerea funcțiilor psihologice adecvate

Cum să utilizați?

Consumați un flacon (80ml) o dată pe zi, sau pe parcursul unei zile. A se consuma în maxim 24 ore de la deschidere. Agitați flaconul înainte de utilizare.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos si nu sunt destinate sa diagnosticheze, sa previna, sa trateze sau sa vindece nicio boala. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Informații nutritionale

Valori specifice  per porție 80ml VNR%*
Potasiu 430mg 22%
Magneziu 375mg 100%
Vitamina B6 1.4mg 100%

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: apă; acidifiant: acid citric; regulator de aciditate: tricitrat de sodiu; citrat de potasiu; indulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu; conservanții: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; citrat de magneziu; aromă; clorhidrat de piridoxină/vitamina B6, maltodextrină.

Continutul pachetului

 • 24 x OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6, Shot 80ml

  OstroVit Magneziu Potasiu + B6 Shot 80ml este un supliment alimentar sub formă lichidă, cu îndulcitori. Băutură necarbonatată cu magneziu (375mg/80ml), potasiu și vitamina B6 agăugate. Shotul de magneziu și potasiu cu B6 este un supliment destinat persoanelor care au o nevoie crescută de magneziu, potasiu și vitamina B6. Supliment destinat adulților...

  5,00 Lei

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutie 24 Shot-uri OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6

Cutie 24 Shot-uri OstroVit Magneziu Lichid 375mg cu Potasiu și B6

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie