Grenade Ration Pack Complex Multivitamine

5060221200158

Grenade Ration Pack este un supliment alimentar complet, destinat consumului zilnic, ce oferă un amplu sprijin nutrițional sportivilor care se antrenează din greu

 • 4 produse într-un singur ambalaj: Multivitamine și Minerale, Acizi Grași Esențiali, Antioxidanți și BifidexTM (Acidophilus și Bifidus)
 • Un supliment de bază pentru majoritatea programelor nutriționale
 • Formă convenientă de consum (fiecare folie de tablete se poate desface în benzi separate în care aveți necesarul complet de 4 capsule pe o zi)
 • Conține necesarul pentru 30 de zile

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 120 capsule
Brand Grenade
Scop Sănătate generală


180,00 Lei cu TVA

162,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Grenade Ration Pack

Grenade Ration Pack este un supliment alimentar zilnic complet, conceput pentru a oferi sprijin nutrițional atleților care se antrenează intens. Echipa Grenade® consideră că Ration Pack conține rațiile și dozele ideale de vitamine, minerale, oligoelemente, polinutrienți, acizi grași esențiali și BifidexTM (Acidophilus și Bifidus) necesare pentru a crea o bază solidă care să suțină creșterea musculară, capacitatea de refacere și sistemul imunitar.

De altfel, a fost demonstrat că numeroasele ingrediente conținute de Grenade Ration Pack, pot contribui la:

 • Sinteza proteinelor (procesul de dezvoltare a mușchilor)
 • Menținerea funcțiilor mușchilor
 • Menținerea nivelurilor de hormoni din sânge în parametri normali
 • Reducerea stării de oboseală și epuizare fizică
 • Producerea hormonilor tiroidieni (care ajută la controlul ratei metabolice)
 • Metabolismul normal al glicogenului (rezerve de energie din mușchi)
 • Susținerea sistemului imunitar
 • Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
 • Menținerea colesterolului din sânge în parametri normali și menținerea funcției inimii

Dacă vă doriți într-adevăr o formulă completă, care să conțină tot necesarul într-o singură cutie, în care aveți ambalat conținutul pentru fiecare zi sub forma unei benzi detașabile ideale pentru transportul facil în geanta de antrenament, atunci Grenade Ration Pack este suplimentul care îndeplinește toate aceste condiții.

Beneficii

Secretul acestui produs constă în faptul că este un supliment cu un spectru complet de ingrediente, care conține necesarul pentru fiecare zi într-o formă convenientă, ușor de transportat. Orice producător poate crea un supliment obișnuit pe bază de multivitamine și minerale, cu doze decente din toți micronutrienții de bază de care corpul are nevoie, însă unii oameni doresc mai mult, iar alții pur și simplu au nevoie de mai mult. Să recunoaștem, atleții, profesioniștii în fitness și personalul militar își solicită mai puternic corpul, creând stres muscular și oxidativ și crescându-și necesarul nutrițional. De asemenea, este bine cunoscut că simplul consum al unei game bine definite de vitamine nu înseamnă o nutriție completă.

De aceea, Grenade® a mers mai departe și a conceput un supliment nutritiv complet care abordează imaginea de ansamblu și acoperă toate aspectele acestui necesar al organismului. Desigur, Grenade Ration Pack conține cantități ridicate de vitamine și minerale de înaltă calitate, însă furnizează și polinutrienți, precum numeroase catechine, procianidine și esteri, care se găsesc în mod normal în anumite plante și constituenți alimentari – multe dintre acestea sunt inferioare beneficiilor recunoscute ale fructelor, legumelor și așa-numitelor „superalimente”.

De asemenea, cercetătorii Grenade® sunt convinși că niciun sumpliment zilnic nu poate fi complet fără acizii grași esențiali Omega 3, așa că au fost adăugate doze considerabile ale acestora în cele mai utilizabile forme:  EPA – acid eicosapentaenoic și DHA – acid docosahexaenoic. Mergeți chiar mai departe și comparați cantitățile de EPA și DHA din suplimentul dumneavoastră de Omega 3 și o să rămâneți plăcut surprinși.

În cele din urmă, pentru a completa arsenalul, Grenade a adăugat 4 culturi specifice și distincte de BifidexTM – microorganisme pe care le întâlnim în mod normal în intestinele corpului, iaurt și alte mâncăruri „vii”. Aproape fiecare multi-supliment conține Vitamina A (carotenoizi), Vitamina B, Vitamina C, D, E și majoritatea conțin calciu, magneziu, potasiu, fier și zinc. Câteva dintre produsele ușor mai avansate conțin cupru, seleniu și crom, însă majoritatea se opresc aici. Formulele mai sofisticate o să conțină și bor, molibden și posibil coenzima Q10.

Însă, pe lângă toate cele menționate mai sus, Grenade Ration Pack include alte 20 de ingrediente cercetate științific, inclusiv Omega 3 și acizi grași esențiali, pe care în mod normal trebuie să îi cumpărați separat. Alte ingrediente incluse: acid lipoic, cisteină, licopen, lutină, polifenoli din ceai verde, quercitină și extract din coajă de struguri. Dincolo de elementele de bază și chiar superior produselor sofisticate de tipul multivitamine, cu Ration Pack veți obține o varietate de constituenți nutritivi atent cercetați, precum și extracte concentrate din „superalimente”.

*Prețul afișat pe site-ul Grenade pentru acest produs este de 58.99€ (aprox. 270 RON). Dorim să vă reamintim că noi colaborăm direct cu Grenade® UK, astfel toate produsele sunt originale și prețurile sunt stabilite ca atare! Vă invităm să verificați și dumneavoastră această informație: https://www.grenade.com/eu/ration-pack

** Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Consumați 4 capsule pe zi (o bandă detașabilă din folia de capsule reprezintă necesarul zilnic) împreună cu una din mese și asigurați-vă că beți suficientă apă. Fiecare bandă conține: 1 tabletă de vitamine și minerale, 1 capsulă de acizi grași Omega 3, 1 tabletă de antioxidanți și 1 capsulă de Bifidex™ (Acidophilus și Bifidus).

Acest supliment poate fi consumat fără probleme împreună cu suplimentele din proteine din zer sau în cazul în care urmați un program de creștere musculară sau un program de ardere a grăsimilor.

Informații nutritionale

Multivitamine și minerale Per tabletă % Doza zilnică recomandată
Vitamina A 400mcg 50
Vitamina D3 7.5mcg (300iu) 150
Vitamina E 20mg 166
Vitamina K 60mcg 80
Vitamina C 120mg 150
Tiamină 10mg 900
Riboflavină 10mg 714
Niacină 16mg 100
Vitamina B6 9.5mg 678
Acid Folic 150mcg 75
Vitamina B12 25mcg 1.000
Biotină 200mcg 400
Acid Pantotenic 18mg 300
Calciu 244mg 30
Fier 7.5mg 50
Zinc 7.5mg 75
Cupru 1mg 100
Mangan 2.5mg 125
Seleniu 80mcg 145
Crom 100mcg 250
Molibden 75mcg 150
Iod 100mcg 66
Siliciu 13mg *
Inozitol 4mg *
Colină 15mg *
Bor 500mcg *

Ingrediente: Agent de Îngroșare: Fosfat Dicalcic; Carbonat de Calciu, Ascorbat de Magneziu, Pantotenat de Calciu, Bitartrat de Colină, D-Alfa-Tocoferol, Citrat de Calciu, Acid Ascorbic, Citrat de Potasiu, Dioxid de Siliciu, Înveliș (Hidroxipropil Metilceluloză, Colorant: Dioxid de Titan; Riboflavină, Glicerină); Fumerat Feros, Oxid de Magneziu, Nicotinamidă, Citrat de Zinc, Guma Acacia, Ascorbat de Mangan, L- selenometionină, Clorhidrat de Tiamină, Clorhidrat de Piridoxină, Croscarmeloză de Sodiu, Borat de Sodiu, Riboflavină, Gluconat de Cupru, Acetat de Retinol, Inozitol, Colecalciferol, Filochinonă, Picolinat de Crom, Hidroxicobalamină, Biotină, Acid Folic, Iodură de Potasiu, Molibdat de Sodiu, Amidon din Porumb Modificat, Ulei de Porumb, Antioxidant: DL-Alfa Tocoferol; Hidroxipropil Metilceluloză, Zahăr, Trigliceride ale Acizilor Grași cu catenă medie.

Antioxidanți Per tabletă % Doza zilnica recomandată
Acid alfa lipoic 30mg *
Coenzima Q10 25mg *
L-Cisteină 75mg *
Beta-Caroten 4.5mg *
Licopen 1mg *
Luteină 1mg *
Amestec de carotenoizi (Dunalielle Salina algae)  

100mcg

*
Extract standardizat de rodie (coaja de Punica granatum, furnizând 5mg Acid Elagic)  

7.8mg

 

*

Extract standardizat de ceai verde (frunze de Camellia Sinensis, furnizând 18mg de Polifenoli si 12mg de Catehină)  

 

33mg

 

 

*

Extract standardizat din coajă de struguri (coajă de Vitis Vinifera, furnizând min. 40% antocianidine)  

7mg

 

 

*

Quercetină (floare de Sophora Japonica) 20mg *
PycnogenolTM Extract de coajă de Pin (coajă de Pinus Pinaster, min. 65% Procyanidine)  

3mg

 

 

*

Afine 4:1 (fructe de Vaccinium myrtillus) 45mg *
Mure 4:1 (fructe de Rubus Fruiticosus) 25mg *
Coacăze 4:1 (fructe de Ribes nigrum) 25mg *
Cirese dulci 4:1 (fructe de Prunus Avium) 25mg *
Măcriș (frunze de Nasturtium Officinalis) 20mg *
Vitamina E naturală 30mg 250
Vitamina C 225mg 281
Acid Folic 250mcg 125
Siliciu 13mg *

Ingrediente: Agenți de Îngroșare: Celuloză Microcristalină, Fosfat Dicalcic; Acid Ascorbic, L-Cisteină, Luteină, Extract de D-Alfa-Tocoferol, Extract pudră de Afine 4:1, Acid Alfa Lipoic, Coenzima Q10, Extract standardizat de Ceai Verde, Dioxid de Siliciu, Înveliș (Hidroxipropil Metilceluloză, Glicerină), Coloranți: Dioxid de Titan, Roșu de Sfeclă; Beta-Caroten, Quercetină, Extract pudră de Mure 4:1, Extract pudră de Coacăze 4:1, Extract pudră de Cireșe dulci 4:1, Gumă Acacia, Măcriș, Licopen 10%, Stabilizator: Croscarmeloză de Sodiu; Extract standardizat din Rodie, Extract standardizat din coajă de Struguri, PycnogenolTM Extract de coajă de Pin, Amestec natural de carotenoizi, Acid Folic, Amidon din Porumb modificat, Antioxidant: DL-Alfa Tocoferol; Pudră de Orez, Ulei de Măsline, Antioxidant: Palmitat de Ascorbil; Antioxidant: Amestec natural de Tocoferoli; Ulei de Floarea Soarelui; Maltodextrină din Cartof, Celuloză, Regulator de Aciditate: Acid Citric, Hidroxipropil Metilceluloză.

Acizi grași Per capsulă % Doza zilnică recomandată
Ulei de Pește 1200mg *
Conținând:
Acid docosahexaenoic (DHA) 265mg *
Acid Eicosapentaenoic (EPA) 395mg *
Amestec natural de Tocoferoli 12mg *

Ingrediente: Ulei de Pește din Sardine si Anșoa, Învelișul Capsulei: Gelatină din pește, glicerol; Ulei dulce de Portocale, Antioxidanți: Amestec natural de Tocoferoli, D-Alfa-Tocoferol.

Bifidex™ (Acidophilus și Bifidus) Per capsulă % Doza zilnică recomandată
Lactobacillus Acidophilus 2.5 miliarde UFC (unități care formează colonii) în combinație *
Bifidobacterium Bifidium *
Bifidobacterium Animalis subsp. Lactis *
Calciu 232mg 29
Magneziu 160mg 42

Ingrediente: Carbonat de Calciu, Oxid de Magneziu, Învelișul Capsulei: Hidroxipropil Metilceluloză, Esteri ai Glicerolului, Lactobacillus Acidophilus, Dioxid de Siliciu, Bifidobacterium Bifidium, Bifidobacterium Animalis subsp. Lactis, Amidon din Porumb modificat.

Valoarea nutrițională de referință se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. *Valoarea nutrițională de referință nu a fost stabilită.

Alergeni: Conține Pește (ulei) din Sardine si Anșoa. Poate conține urme de Cereale (Gluten), Pește, Crustacee, Nuci, Alune, Susan, Sulfiți, Țelină, Lupin, Muștar, Moluște.

Recenzii

Nota 
13-05-2020

Un super pachet????

Acest pachet de multi vitamine,este extraordinar de binevenit.
Îl recomand.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
22-04-2019

Super pachet!

Super pachet !

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
22-04-2019

Pachet excelent de vitamine!

Pachet excelent de vitamine! Il folosesc de mai bine de 3 luni si pot sa spun ca am gasit o baza stabila pentru antrenamentele si obiectivele pe tot parcursul zilei.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

Grenade Ration Pack Complex Multivitamine

Grenade Ration Pack Complex Multivitamine

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie