Ostrovit Calciu + D3 + K2 90 tablete

5902232618624

OstroVit Calciu + Vitamina D3 + K2 este o compoziție de vitamine derivate din materii prime naturale. Vitamina K2 MK-7 este forma de vitamina K2 cea mai bine asimilată de corpul nostru. 

  • Conține 45 de porții per flacon

  • 1 porție = 2 tablete

  • Conține 750mg Calciu per porție

  • Vitamina D3 este îmbogățită cu o formă sinergică de vitamina K2

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 90 tablete
Brand OstroVit


40,00 Lei cu TVA

34,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Calciu + Vitamina D3 + K2 90 tablete 

Calciul este necesar pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților și ajută mușchii să funcționeze corect. Calciul contribuie în plus la coagularea corectă a sângelui și la menținerea unui metabolism energetic adecvat. Acest element are rol benefic în procesul de neurotransmisie.

Vitamina D3 este numită vitamina vieții – este implicată în buna funcționare a aproape tuturor sistemelor și organelor din corp. În combinație cu vitamina K2, intensifică întărirea sistemului osos. Stimulează absorbția de calciu și fosfor în intestine, ceea ce ajută ulterior la mineralizarea corectă a oaselor și a dinților. Are ca efect creșterea forței musculare și previne pierderea țesutului muscular, accelerează arderea grăsimilor și susține procesul de slăbire. În plus, are ca efect creșterea rezistenței organismului la infecții, protejează împotriva apariției depresiei și apatiei.

Vitamina K2 este esențială pentru buna funcționare a corpului, reglează procesul de coagulare a sângelui și, de asemenea, afectează menținerea densității minerale osoase normale. El este responsabil pentru transportul corect al calciului din sânge în țesutul osos, ceea ce permite menținerea oaselor sănătoase și puternice și crește rezistența acestora la îndoire.

Proprietăți OstroVit Calciu + Vitamina D3 + K2

  • Crește mineralizarea oaselor și a dinților

  • Vitamina D ajută la absorbția / utilizarea corectă a calciului și a fosforului

  • Vitamina D ajută la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar

  • Participă la procesul de diviziune celulară

  • Ideal pentru creșterea nivelului fiziologic de testosteron

Cum se utilizează?

Consumați 1 porție (2 tablete) zilnic înainte de una din mesele principale. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos si nu sunt destinate sa diagnosticheze, sa previna, sa trateze sau sa vindece nicio boala. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție (2 tablete)
Calciu 750mg (94% VNR*)
Vitamina K 100mcg (100% VNR*)
Vitamina D 2000UI (1000% VNR*)

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

IngredienteCarbonat de calciu (calciu); agenți de umplere: celuloză microcristalină, amidon; agenți anti-aglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; colecalciferol (vitamina D3); menaquinonă-7 (vitamina K2) derivată din Bacillus subtilis natto.

Atenționări: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, cereale care conțin gluten, ouă, țelină, muștar, crustacee, pește.

Recenzii

Scrie o recenzie

Ostrovit Calciu + D3 + K2 90 tablete

Ostrovit Calciu + D3 + K2 90 tablete

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie